inzerce, prodej, prodám, bazar

Electrolux mobilní klimatizace

Kategorie: Klimatizace

Technické parametry
Další parametry
Záruka 24 měsíců
Typ klimatizace mobilní
Doporučeno pro prostor (m³) 100 m³
Max. výkon chlazení 12000 Btu/h
Energetická třída A
Hlučnost 64 dB
Funkce čištění vzduchu Ne.
Funkce rozmrazování ano
Funkce topení Ano
Funkce odvlhčování Ano
Dálkové ovládání Ano
Značky Electrolux
Rozměry výrobku
Šířka výrobku 47.6 cm
Výška výrobku 71.0 cm
Hloubka výrobku 38.5 cm
Hmotnost výrobku 33.5 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku 53.5 cm
Výška výrobku 88.5 cm
Hloubka výrobku 43.5 cm
Hmotnost výrobku 38.5 kg
Electrolux mobilní klimatizace
Podobné inzeráty
Mobilní klimatizace Electrolux EXP34U338CW
Prodám málo používanou mobilní klimatizací Electrolux EXP34U338CW Electrolux vám umožní jednoduše regulovat teplotu pokoje v horkých letních dnech. Díky vysokému výkonu je vhodná do místnosti o velikosti až 50 m2. Klimatizace vám neposlouží pouze k osvěžení vzduchu během horkých letních dnů. Taktéž můžete zvolit režim odvlhčování, abyste ovzduší zbavili přebytečné vlhkosti a nedocházelo k tvorbě a šíření plísní. Při rychlém jednání možna sleva. Pouze osobní odběr!!
Qlima PES 5 klimatizace mobilní WiFi
Toto revoluční zařízení ukládá energii z vnějšího vzduchu pomocí 37 litrů vody. Díky tomu může zařízení po plném nabití vytápět nebo chladit místnost po dobu několika hodin bez jakéhokoli potrubí, což z něj činí skutečně přenosný spotřebič. Chladicí výkon W) 2500 Topný výkon (Nom) (W) 2500 Pro místnosti do (m³) 60-85 Hladina akustického tlaku (dB(A)) 45 Mobilní klimatizace Qlima PES 5 uchovává energii ochlazováním nebo ohříváním velkého množství vody obsažené v nádrži. Po dokončení této nabíjecí fáze postupně uvolňuje energii, aby poskytovala hodiny svěžesti nebo tepla. Není třeba vypouštět horký vzduch ven! Ideální do místnosti pro dobrý spánek! Technologie Wi-Fi pro správu hlavních funkcí pomocí chytrého telefonu prostřednictvím aplikace Tuya. Telefon se stane vaším dálkovým ovladačem: ideální pro vytápění nebo chlazení místnosti před vaším příchodem! Revoluční mobilní klimatizace PES 5 umožňuje klimatizovat, vytápět a odvlhčovat interiér. Tento model, vybavený duálním systémem vytápění/klimatizace, lze používat po celý rok. Přístroj lze také používat pouze jako odvlhčovač vzduchu. Mobilní klimatizace PES 5 je vybavena snadno použitelným elektronickým ovládacím panelem pro programování jednotlivých funkcí jednotky. Můžete nastavit provozní dobu 24 hodin, než se klimatizace automaticky vypne. Můžete také zvolit rychlost ventilátoru. Naplňte nádrž, zapněte jednotku, zvolte požadovanou teplotu a jednotka je připravena k použití! Jednoduché, rychlé a ekologické řešení, které okamžitě okouzlí váš interiér. Oboustranná mobilní klimatizace PES 5 bez výfuku je revoluční výrobek pro klimatizaci a vytápění. Dokáže zpracovat 360 m3/h pro místnosti o objemu 60-85 m3 (přibližně 24-34 m²). PES 5 má provozní rozsah 5 až 38 °C. Šířka (v cm) 49,5 Výška (v cm) 92 Hloubka (v cm) 33 Hmotnost holého výrobku (kg) 40 Termostat Ano
Prodám mobilní klimatizaci TROTEC
Prodám mobilní klimatizaci PAC 2010E. Zakoupena 8.7.2022, dosud v záruce. Používána na přechodnou dobu do doby instalace pevné klimatizace. Zcela bez závad, používána minimálně. Původní cena 5.990 Kč. Navíc nové okenní těsnění Rhonson. Popis produktu Mobilní klimatizace PAC 2010 E je malá a relativně tichá klimatizace s nízkou spotřebou (v energetické třídě A), kterou není třeba instalovat do zdi. Před zapnutím stačí nasadit hadici pro odvod tepla na přístroj a prostrčit otevřeným oknem. Kondenzát se odpařuje a klimatizace ho spolu s teplým vzduchem odvede hadicí ven z místnosti. Zásobník na vodu se díky tomu nemusí vylívat příliš často. Okno doporučujeme utěsnit těsněním pro mobilní klimatizace Noaton AL 4010. Bez těsnění dovnitř oknem vniká teplý vzduch, a tak se snižuje chladící výkon klimatizace. Okenní těsnění Noaton AL 4010 urychluje chlazení a spoří elektřinu. Funguje navíc jako síť proti hmyzu. Parametry mobilní klimatizace Trotec PAC 2010 E: Chladící výkon: 0 Btu/hod. (2,1 kW) Max velikost místnosti: 26 m2 / 65 m3 (výška stropu 2,5m) Dálkové ovládání: součástí balení Hlučnost (vzdálenost 1 m od přístroje): 51 dB - 63 dB Vzduchový výkon: max 320 m3/h Automatické udržování teploty: ano Noční režim: ano Rozměry: 37 x 30 x 77 cm Váha: 24 kg Nejnižší dosažitelná teplota: 16°C Délka a průměr odvodní hadice: 1,5 m a 14,2 cm Transport: Kolečka, držadlo Nasměrování vzduchu lamelami: manuální Časovač: odložený start, automatické vypnutí Funkce ventilace bez zapnutého chlazení: ano Filtry pro čištění vzduchu: předfiltr Délka kabelu: 1,7 m
Přenosná klimatizace Electrolux 3ks
Dobrý den, prodám přenosnou klimatizace Electrolux. Mobilní klimatizace mobilní, energetická třída A, pro místnosti 110m3, 11000BTU/hod., 3200W, režim chlazení, 3 intezity, hlučnost 63dB, prachový filtr, dálkové ovládání, obsahuje okenní sadu (trubka odsavání roztržená). Nabízím dva kusy, možno koupit i jednotlivě. Cena k jednání. Odpočet DPH možný - cena bez DPH.
Mobilní klimatizace Sencor SAC MT9013C/3 roky záruka
Dobrý den. Prodám novou klimatizaci 3roky záruka ( bezplatný servis ) Původní cena : Hlavní funkce: 9 000 BTU/h 4 provozní režimy (Cool / Fan / Dry / Auto) 3 úrovně rychlosti (vysoká / nízká / automatická) Rozsah nastavení teploty 17-30 °C Mobilní klimatizace je vybavena kompletní sadou příslušenství, kterou tvoří: Dálkové ovládání (baterie jsou součástí dodávky) s nástěnným držákem dálkového ovládání. Sada těsnění pro střešní, křídlová a výklopná okna: - látková zábrana se zipem - kotouč samolepícího suchého zipu Pěnové těsnění Široká flexibilní hadice pro odvod horkého vzduchu Vstupní a výstupní adaptér pro odvodovou hadici Vypouštěcí hadice Funkce a vlastnosti Kompletní sada pro odvod horkého vzduchu a dobré utěsnění okna Horní odnímatelná vstupní mřížka s filtrem pro snadné čištění Funkce samoodpařování kondenzátu - za normálních podmínek není třeba kondenzát vylévat - nesnižuje se vlhkost v místnosti Kolečka otočná o 360° a integrované rukojeti pro snadnou manipulaci Více o parametrech viz odkaz:
Klimatizace Electrolux
Mobilní klimatizace Electrolux, zakoupena 2016, minimálně používaná. Osobní odběr Ostrava Poruba.