inzerce, prodej, prodám, bazar

Electrolux Z9900EL, bezsáčkový vysavač

Kategorie: Vysavače

Prodám bezsáčkový vysavač Electrolux, AeroPerformer Cyclonic, typ Z9900EL, modrý. Cyklónové proudění vzduchu, hygienický filtr, příkon 800 W. Příslušenství jen co je na fotografiích, bez hadice, lze běžně dokoupit. Skvělý stav, kupujete, co vidíte na fotografiích. Stoprocentně funkční. Týden záruka na vyzkoušení. Osobní předání v Táboře, při platbě předem mohu zaslat. O ceně můžeme jednat, nabídněte.
Electrolux Z9900EL, bezsáčkový vysavač
Podobné inzeráty
Sáčky vysavače Electrolux/Philips/AEG z1910 Clario
Prodám sáčky do vysavače Electrolux E10 Clario Z 1910, 1920, 1930,1931 Počet ks v balení: pouze 4ks Cena za 1ks: 15 CZK Cenu případně nabídněte Aplikace: ELECTROLUX Airmax, ELECTROLUX Airmax GREEN ELECTROLUX AeroPerformer ELECTROLUX Clario ELECTROLUC Classic Silence ELECTROLUX Bolido ELECTROLUX EasyGo ELECTROLUX Equipt ELECTROLUX ErgoClassic ETROLUX ErgoSpace , ELECTROLUX ErgoSpace GREEN ELECTROLUX Essencio ELECTROLUX Excellio ELECTROLUX Harmony ELECTROLUX JetMaxx, ELECTROLUX JetMaxx GREEN, ELECTROLUX JetMaxx DUST + GONE AEG AirMAX, AEG AirMAX OKO GREEN AEG AeroPerformer AEG CanDe AEG Clario AEG Classic Silence AEG Equipt AEG EasyGo AEG ErgoClassic AEG ErgoSpace , AEG ErgoSpace GREEN AEG Essensio AEG JetMaxx , AEG JetMaxx GREEN AEG Maximus PHILIPS AutoClean PHILIPS AirStar PHILIPS CityLine PHILIPS EasyClean PHILIPS Ergofit....... Možnost osobního převzetí v Novém Malíně nebo zaslání Zásilkovnou. Při zakoupení více kusů zboží z mé nabídky jistá sleva. Pro více fotografií mě prosím kontaktujte. Vaše případné dotazy rád zodpovím.
Electrolux ZB5022 - Aku bezsáčkový vysavač
nabízím plně funkční, velmi kvalitní aku bezsáčkový vysavač Electrolux ZB5022 (viz.reálné foto) baterie v naprostém pořádku, nabíjecí stanice a trafo. Bezsáčkový vysavač Electrolux ZB5022 v šedém metalickém desingu s LED diodou, která informuje o stavu akumulátoru a další osvítí prostor před hubicí pro přehledný úklid. Patentovaný systém Brush Roll Clean, který zajistí jednoduché vyčištění rotačního kartáče. Původní cena 6490Kč
Tyčový vysavač Electrolux PURE Q9 PQ91-P50MB
Hledáte vysavač, který dokáže účinně odstranit nečistoty z každého rohu vašeho domu a zároveň vám ušetřit čas? Pak byste měli zvážit tyčový vysavač Electrolux PURE Q9 PQ91-P50MB! Tento špičkový vysavač nabízí vynikající výkon díky technologii Power Cyclone a motoru s vysokým výkonem, které společně zajistí dokonalý výsledek na jakémkoliv povrchu. Můžete si být jisti, že dokonale odstraníte nečistoty z koberců, kamen a dokonce i z vašich záclon. Díky svému ergonomickému designu a snadnému ovládání je použití tohoto vysavače naprostou hračkou. Navíc, díky svému bezdrátovému provedení, se nebudete muset trápit s obtížnými kabely a můžete snadno vysávat i na místech, kam kabelový vysavač nedosáhne. Kromě toho, tento vysavač nabízí i několik užitečných funkcí jako například výměnný filtr, který zajistí čistý a zdravý vzduch v celém vašem domě. A pokud máte zvířata, určitě oceníte speciální kartáč, který účinně odstraňuje chlupy a nečistoty. Nakonec, s vysavačem Electrolux PURE Q9 PQ91-P50MB získáte kvalitní produkt, který splní všechny vaše potřeby a usnadní vám úklid vašeho domova. Nechte tento vysavač pracovat za vás a užijte si čas v pohodlí svého domova!
Bezsáčkový vysavač Electrolux
Bezsáčkový vysavač Electrolux ECC21, 800 W. Cyklonová filtrace, velká průhledná nádoba na prach, HEPA filtr. Nádoba na prach se snadno otevírá i zavírá pomocí spony.. Příslušenství je neoriginální hadice, teleskopická trubice a podlahový kartáč - viz 3. foto. V případě, že byste chtěli samotný vysavač, sleva by byla Kč 200. Vysavač je plně funkční, v dobrém stavu, nebyl téměř používán. Vysává velice dobře.
Robotický vysavač Lauben 26BB Pet
Prodám robotický vysavač Lauben 26BB Pet se vším vybavením a plně funkční, mírně používaný. Vysavač je v záruce od 2/2022 v obchodě , popis z webu: Robotický vysavač Lauben Robot Vacuum 26BB se stane vaším nejoblíbenějším pomocníkem v domácnosti, protože vás zbaví neoblíbeného vysávání a vytírání. Robot vysává i vytírá automaticky, ve 3 volitelných intenzitách. Na jedno nabití vydrží v provozu 120 minut a uklidí až 120 m2. Pokud vysavač spárujete s chytrým telefonem, můžete k jeho ovládání využít chytrou mobilní aplikaci dostupnou i v češtině. V aplikaci si vysavač vytvoří mapu prostoru, který následně uklízí automaticky, můžete si úklid naplánovat na konkrétní čas, nebo zkontrolovat stav filtru a příslušenství. Vysavač lze obsluhovat i pomocí dálkového ovladače. Na výběr máte z 6 úklidových módů, díky kterým si vysavač poradí se všemi druhy povrchů. Potěší vás i jeho nízká výška 7,7 cm, dostane se tak totiž i pod nábytek. Vysavač disponuje senzorem proti pádu ze schodů i nárazu, je vybaven univerzálním kartáčem pro sběr vlasů, prachu a drobných nečistot. Je bezsáčkový, snadno se udržuje a díky bočním kartáčům bez problému uklidí i v rozích, podél zdí a na dalších těžko dostupných místech.
Ruční vysavač Bissell , Bezsáčkový vysavač Rowenta
Prodám bezsáčkový vysavač Rowenta RO3753EA je plně funkční. Uhlíkový filtr byl upraven --- na obyčejný filtry. za 600kč. Ruční bezsáčkový vysavač Bissell 2024N je plně funkční, horní část nádobky je třeba zajistit páskou viz. na foto , k vysavači chybí dlouhá tyč. za 250kč.