inzerce, prodej, prodám, bazar

Elegantně zařízený dům u moře -Balchik Bulharsko

Kategorie: Domy

Tato dvojvila se nachází v komplexu Lighthouse Golf & SPA, který se nachází na náhorní plošině nad pláží White Lagoon. Z domu je výhled na les, golfová hřiště a bazén.

Nemovitost je velmi dobře udržovaná a plně zařízena vysoce kvalitním nábytkem.

a vybavené veškerým komfortem moderní domácnosti, předávajícím poselství útulnosti, přímořské atmosféry a klidu krásného domova.

Dům je dvoupodlažní o ploše 90 m2. a má následující distribuci:

První úroveň: Vstupní hala, prostorný obývací pokoj s přímým vstupem na terasu s grilem. Dále je zde otevřená kuchyně, pracovní kout a koupelna s WC,

Druhá úroveň: dvě velké ložnice, koupelna s WC, balkon s panoramatickým výhledem

Lighthouse Golf Resort sousedí s dalšími dvěma golfovými komplexy, a to Black Sea Rama a Thracian Cliffs. Všechny tři nabízejí skvělý výhled na Černé moře a některá z nejlepších golfových hřišť v Evropě.

Kromě golfu nabízí komplex mnoho zařízení, jako jsou tři venkovní bazény, jeden krytý bazén, fitness centrum a lázeňské centrum, několik restaurací a barů, minimarket a několik sportovních zařízení, jako je tenis, basketbal a volejbal.
Pod letoviskem (5 km) je nedotčená pláž s lehátky a slunečníky, vodními aktivitami a restaurací. V létě jsou zdarma k dispozici lehátka, slunečníky a kyvadlová doprava.

Je to 5 km do města Balchik a jeho útulné přístavní promenády. V Balčiku jsou také památky jako Historické muzeum, Chrám bohyně Cybele, jedna z nejkrásnějších botanických zahrad na Balkáně a bývalý královský palác. Do Varny je to 50 km a do Burgasu 150 km.

Město má také krásný přístav, který harmonicky splyne s molem pro cestující a pláží.

Udržovací poplatek - 680 EUR ročně.

vlastnosti vlastnosti
druh nemovitosti
dvojdomek
Plocha domu: 85 m2
Dvůr: 132 m2
Ložnice: dvě


(Na tuto nemovitost se vztahuje provize kupujícího ve výši 3 %)
Elegantně zařízený dům u moře -Balchik Bulharsko
Podobné inzeráty
Luxusní vila v Balčiku s výhledem na moře - Bulharsko
3patrová vila s výhledem na moře a soukromým bazénem v dacha oblasti v půvabném pobřežním městě Balchik, 5 km od botanické zahrady a paláce královny Marie. Nemovitost nabízí krásné panorama moře a nachází se v klidné oblasti. Vila: Celková plocha je 465 m2 ve 3 patrech: Vila má klimatizaci, 6 ložnic s vlastními koupelnami, 2 obývací pokoje, dobře vybavenou kuchyň, velké sluneční terasy. Vila je plně zařízena a vybavena. Každý pokoj má klimatizaci a satelitní TV. K domu náleží zahrada 650 m2. s garáží, bazén. Budoucí majitelé mají skvělou příležitost užít si park a rostliny. Oblast: Balchik je okouzlující přímořské letovisko v severní oblasti Černého moře. Jsou zde přístavy pro střední a velké osobní a obchodní lodě. Kombinace romantických uliček a krásy moře dělá z této oblasti oblíbenou destinaci pro letní dovolenou. Balčiku se říká „Bílé město“ kvůli bílé barvě skal obklopujících město. Hlavním lákadlem Balčiku je botanická zahrada s více než 3000 druhy rostlin. Přímořské letovisko Albena se nachází 20 km jihozápadně od Balčiku. Najdete zde moderní sportoviště, SPA a léčebná centra, služby té nejvyšší kvality. Plocha domu 465 m2 Plocha pozemku 650 m2 Pokoje celkem 10 Počet ložnic 6 Počet koupelen 6 patra 3 Rok stavby 2010 Vzdálenost do Balčiku 1 km Vzdálenost od pláže 2 km ŽÁDNÁ PROVIZE
Kompletně zrekonstruovaný dům nedaleko Kavarna Bulharsko
Útulný plně zrekonstruovaný dům na 77 m2 v obci Balkantsi 25 km od Kavarny a moře. Dům má obytnou plochu 77m2 a skládá se z velkého obývacího pokoje s novými dubovými parketami, nové kuchyně s jídelní částí, dvou prostorných ložnic a koupelny s WC a sprchovým koutem. Dům je také podsklepený o velikosti 16 m2. Před domem je ležák částečně zastřešená terasa 22 m 2 a velká oplocená zahrada 1700 m2. Dům je připraven k nastěhování, protože je plně zařízený a má vše potřebné pro pohodlné bydlení. V domě je zaveden internet, satelit a zabezpečovací systém. Nemovitost se nachází v blízkosti centra obce, kde je prodejna potravin a autobusová doprava. V nedaleké obci je supermarket, škola, kavárna a zdravotní služby. Oblast je oblíbená pro život mezi cizinci Z vesnice je to jen 25 km do města Kavarna, písečné pláže a jedny z nejlepších golfových hřišť v Evropě. Vzdálenosti Kavarna 25 km Dobrich 32 km Balchik 30 km Varna 70 km
Vila s výhledem na moře nedaleko Balčiku Bulharsko
komfortně zařízený dům s panoramatickým výhledem na moře ve vesnici Topola. Vesnice Topola je vzdálená 54 km. severně od Varny, 6 km jižně od Kavarny, 10 km severně od Balčiku a méně než kilometr od pláže. Obec má velmi dobře rozvinutou infrastrukturu a má veškeré moderní vymoženosti. V bezprostřední blízkosti se nachází největší golfové hřiště na severním pobřeží Černého moře „Black Sea Rama“ a další dvě golfová hřiště. Dům má následující dispoziční řešení: Horní patro: velký obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna s WC, prádelna, vestavěná skříň, vnitřní schodiště; Druhé patro: 3 ložnice, každá s vlastní koupelnou a otevřenou na společnou terasu s výhledem na moře. Dvůr je upravený, má automatický zavlažovací systém, video dohled, gril, vířivku pro 6 osob, studnu, parkoviště pro 3 auta. V objektu je také internet a bezpečnostní systém. Dům je ve výborném stavu a je vhodný k celoročnímu bydlení. Pro prohlídku, informace nebo radu ohledně této nádherné nemovitosti kontaktujte makléře odpovědného za nabídku! vlastnosti vlastnosti Typ nemovitosti : Dům, Vila Plocha domu 196 m2 Pozemek 565 m2 Rok stavby 2009 ložnice 3 Zařízení kompletně zařízeno Vzdálenost od pláže 750m (U této nemovitosti je provize makléře pro kupujícího 3%)
Dům ve Vranino 10 km od moře a Kavarny Bulharsko
ento dům na 100 m2 se nachází v obci Vranino 10 km od Kavarny a moře. Dům má velkou zahradu 1500 m2 a skládá se z velkého obývacího pokoje s otevřenou kuchyní a jídelním koutem, tří ložnic a koupelny s WC a sprchovým koutem. Dům má klimatizaci, kamna a ústřední topení pro topení.. Dům má pevnou konstrukci a je celkově v dobrém stavu. Vnější část domu a zahrada však potřebují určitou údržbu, protože v domě už dva roky nikdo nebydlí. Tato nemovitost se nachází v regionu Kavarna, v obci trvale žije 400 obyvatel. Vranino je poklidná vesnice, kde najdete vše, co potřebujete pro normální život. Jsou zde obchody, pravidelná autobusová doprava do Kavarny a Dobrichu. Vranino je oblíbená vesnice pro život díky své blízkosti k některým z nejatraktivnějších oblastí na severním pobřeží Černého moře. Do většího města Kavarna a moře je to tedy jen 10 km, do Albeny je to 23 km, kde najdete jedny z nejlepších pláží v Bulharsku, a 13 km odtud najdete tři nejlepší golfová hřiště v Evropě.
Dobře udržovaný dům v Durankulaku 3 km od pláže Bulharsko
Dobře udržovaný jednopatrový dům 72 m2 s prostorným dvorem. Dům se nachází v obci Durankulak jen 5 km od hranic s Rumunskem a 3 km. od jedné z nejdelších a nejčistších pláží na pobřeží Černého moře. Durankulak je ideální místo pro letní rekreaci daleko od hlavních přímořských letovisek. Obě pláže vesničky mají zároveň nádherný písek o celkové délce asi 10 km. Dům se skládá z obývacího pokoje, dvou ložnic, chodby, kuchyně, technické místnosti a koupelny. Dům má novou střechu a nová okna s dvojskly. Za domem jsou další budovy a garáž Zahrada je 1180 m2 s ovocnými stromy a vinnou révou (poslední 3 roky je zahrada neudržována). V obci funguje radnice, základní škola, celodenní školka a kostel, obchody, restaurace a také několik penzionů. vzdálenosti: 3 km na písečnou pláž v Durankulaku 56 km od mořského města Kavarna 38 km, do mořského města Balchik a několika jacht 98 km, do Varny a letiště
Energeticky úsporný dům 40m od moře - Novi Vinodolski, 262m2
Ev.č. 14932304 Představujeme vám nový dům jen 40 metrů od moře! Ve 2. řadě k moři je krásně zdobený rodinný dům s garáží a moderním systémem vytápění a chlazení využívajícím moře! Dům se skládá ze suterénu, přízemí a prvního patra. V přízemí se nachází dvoupokojový byt s obývacím pokojem 120 m2. V prvním patře jsou dva jednopokojové apartmány s obývacím pokojem a krásnými terasami a balkony. V suterénu je další byt a kotelna. Dům byl postaven a vybaven pouze těmi nejkvalitnějšími materiály a byl vyzdoben s velkou pozorností a stylem! Dvůr vyzdobený bračským kamenem a metodami feng shui! Tato nemovitost byla předmětem různých článků v časopisech a novinách. Vytápění a chlazení mořem, tedy tepelným čerpadlem, které čerpá moře z hloubky 35 metrů, přičemž systém odebírá tepelnou energii z moře a rozvádí ji potrubím po celém domě. V zimních měsících je mořská voda využívána v tepelných čerpadlech a systémech podlahového vytápění k vytápění celého domu, v létě je naopak ochlazována klimatizací. Dům má video dohled a dokonce dva systémy proti vloupání! Je vybavena elektrickými žaluziemi, v každé koupelně je hydromasážní sprchový kout, v koupelně v přízemí je navíc hydromasážní vana. Bydlíte v přízemí domu, zatímco apartmány v prvním patře a suterénu jsou pronajímány turistům! K domu náleží kromě garáže také 5 venkovních parkovacích stání. Vynikající příležitost díky své blízkosti k moři a životním zařízením, svému uspořádání a systémům, kterými je vybaven, a možnosti investice ve formě turistického pronájmu, která by se velmi rychle vyplatila. Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte. V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1000 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: info v RK, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.