inzerce, prodej, prodám, bazar

Elektrická polohovací postel

Kategorie: Ostatní

Prodám nebo pronajmu elektrickou zdravotní polohovací postel, vhodnou pro seniory a osoby upoutané na lůžko. rozměr ležení 90x200cm ,unese 200kg

Ovladačem se nastavují všechny možné polohy zádové i nožní části roštu a také se s ním dá nastavit výška celé postele.
K prodeji je včetně zdravotní matrace s nepropustným potahem na zip+Noční stolek s výklopnou deskou + Lampa k lůžku LED , Mohu přidat náhradní motor a ovladač ,Dopravu umím zařídit

prodejní cena,10500kc

cenu pronájmu,1200kc měsíčně
Elektrická polohovací postel
Podobné inzeráty
elektrická polohovací postel (s montáží a dovozem)
Prodám elektrickou polohovací postel v dekoru světlý buk. Zánovní pěkný stav. Lůžko je plně elektricky nastavitelné . ( Výška celé postele ,roštu pod zády až do sedu i pod nohama.) Postel má lamelový rošt s rozměrem 200x90cm, posuvné bočnice, hrazdu s madlem, kolečka s aretací. Rošt lze naklopit tak, že čelo u hlavy vyjede nahoru, a u nohou dolu. Tím uděláme pomyslné kardiokřeslo. Postel je plně funkční se zárukou čistý vydesinfikovaný. K posteli mohu doručit i matraci s omyvatelným potahem +1500,- Cena včetně dovozu a montáže je 11.000,-
zdravotní elektrická postel pro nemohoucí
Přivezu a smontuji postel v plný výbavě a maximálně možné funkce . Jedná se o postel výrobce Burmeier s roštem 200x90cm . Postel hrazdu s madlem , posuvné zábrany,kolečka s brzdama. Zánovní pěkná postel která je čistá vydesinfikovaná a připravená na prodej. K posteli mohu dovézt matraci s omyvatelným potahem +1500,- Záruka případný servis není problém. Doprava montáž ZDARMA !
Dětská patrová postel z Al profilů
Prodám dětskou patrovou postel 2m x 1m vyrobenou z pevných alu profilů. Postel je v podstatě nerozbitná a dá se smontovat dle vašich představ. Rošt je posuvný a nastavitelný na jakoukoliv výšku! Postel si můžete i jednoduše zkrátit, či zúžit. Nemá žádné ostré hrany, navíc má plastové krytky. Psací plocha je osvícena led světlem. Postel lze rozebrat na jednotlivé kusy profilů. Na sestavení vám postačí pouhý klíč imbus. Cena je 10000kč včetně kvalitní matrace a osvětlení. Pokud by si zájemce chtěl umístit ještě jeden rošt, materiál je k dispozici, 1500kč. Postel lze v podstatě doplňovat dle fantazie. K odběru i díly navíc.
Elektrická polohovací postel
Prodáme elektrickou polohovací postel s matrací a stolečkem. Vše funkční. Více informací na tel. V případě nutnosti mohu i dovést.
elektrická polohovací postel   (Přivezu)
Prodám elektrickou polohovací postel BURMEIER DALI . Zdvih beder 0 až 72° / zdvih nohou 0 až 22° / zdvih ložné plochy 40 až 80 cm / rozměr 220 x 105 cm / ložná plocha 200 x 90 cm / nosnost 165 kg / Hmotnost 93 kg Výhody lůžka: Díky funkci antitrendelenburg lze z lůžka vyrobit několika stisky ovladače pohodlné kardiologické křeslo. Jeden z nejvyšších modelů z lůžek pro domácí užívání. Matrace v omyvateném potahu ZDARMA !!! Přivezu smontuji celá ČR ! Máme více kusů,záruka,servis není problém!
Zdravotní polohovací postel (elektrická)
Prodám elektrickou zdravotní polohovací postel včetně veškerého příslušenství viz. foto. S matrací, zvedákem, skříňkou a ostatními věcmi na posteli.