inzerce, prodej, prodám, bazar

Elektrická polohovací postel Thuasne s matrací

Kategorie: Postele

Prodám elektrickou polohovací postel Thropy Thuasne včetně zdravotní matrace. Postel je ve velice dobrém stavu, Rok výroby 2019, používaná cca 3 roky.
Elektrická polohovací postel Thuasne s matrací
Podobné inzeráty
Elektrická polohovací postel
Nabízím elektrickou polohovací postel od firmy DMA tohoto typu: Jezdí nahoru a dolů, zvedá hlavu, nohy nebo obojí. Na rozdíl od v současnosti nabízeného modelu (postel je zakoupena před 5 lety) nemá poslední polohovací možnost, šikmé naklonění. Jinak je úplně stejná. Kolečka je možno aretovat, aby pevně stála. Bočnice mohou být spuštěné dole nebo vytaženy nahoru. Hrazdičku je možno umístit na obě strany čela postele. Postel je zcela funkční, pohledná, ve velmi dobrém stavu (viz foto). K posteli zdarma nabízíme pasivní antidekubitní matraci v omyvatelném nepropustném potahu. Matrace byla asi pět let užívaná (většinou pouze na noc), je čistá a funkční, ale už ví o tom, že se na ní leželo. Postel je rozkládací a nyní je rozložena a připravena k odvozu osobním autem.
Postel polohovací Thuasne
Postel polohovací zn. Thuasne vč. matrace. Výborný stav.
Lůžko Arminie IV + Matrace Béžová + Noční stolek
Burmeier Arminia IV - Elektrická polohovací postel Generačně nejvyspělejší elektrická polohovací postel od německého výrobce Burmeier GmbH je nejvybavenějším lůžkem z naší nabídky. Oproti ostatním postelím se liší zejména dvěma novinkami. První je bezdrátový bluetooth ovladač, díky němuž se již nikdy nebudete muset zabývat zamotanými kabely. Druhou novinkou je možnost snadné instalace bočnic jednoduchým nacvaknutím na postel. Lůžko nabízí elektrický zdvih opory beder, nohou a výšky ložné plochy. Ložná plocha pak lze navíc naklonit do individuálního náklonu tzv. antitrendelenburg polohy. Součástí polohovací postele je hrazda s hrazdičkou, bočnice a pojezdová kolečka pro snadnou manipulaci. Kovová konstrukce je zakryta dřevem a deskami s laminovací fólií v dekoru bukového dřeva. Elektrická polohovací postel Burmeier Arminia IV je proto vhodná i pro domácí péči. Postel Arminia IV je složena s postele Dali IV a přídavných celodřevěných krytů Arminia IV style. Zdvih beder 0 až 72° / zdvih nohou 0 až 22° / zdvih ložné plochy 40 až 85 cm / rozměr 220 x 105 cm / ložná plocha 200 x 90 cm / napájení 24 V / nosnost 165 kg / hmotnost 90 kg Výhody lůžka: Montáž s naší dopravou jen u tohoto produktu zcela zdarma. Nejkvalitnější matrace v souladu s nejlepší postelí a kvalitním nočním stolkem jako komplet. Bezdrátové ovládání lůžka pomocí bluetooth ovladače. Díky funkci antitrendelenburg lze z lůžka vyrobit několika stisky ovladače pohodlné kardiologické křeslo. používáno pouze 3 měsíce , naprosto perfektní stav. PRODÁM I ODDĚLENĚ. odkaz na E-shop :
Postel Leonardo - Pohodlný Spánek s Matrací a Roštem
Hledáte pohodlnou a kvalitní postel s matrací a roštem? Máme pro vás ideální řešení - Nová Postel Leonardo s rozměry 140 x 200 cm. Tato postel je vyrobena z prvotřídních materiálů a zaručuje vám dokonalý spánek. Součástí postele je také matrace a rošt, takže si nemusíte dělat starosti s nákupem dalších součástek. Postel Leonardo má moderní design a skvěle se hodí do jakéhokoli interiéru. Je vyrobena s precizním zpracováním, což zaručuje pevnost a odolnost postele. A co je nejlepší, nyní nabízíme dopravu spediční službou TopTrans po celé ČR zdarma v ceně! Takže si nemusíte dělat starosti s dopravou a můžete se těšit na to, že si postel s matrací a roštem můžete snadno objednat přímo k vám domů. Navíc, pokud si přejete osobní převzetí, můžete si vybrat z platby v hotovosti nebo kartou při osobním převzetí na adrese Poděbradská 2216 Nymburk. Tak neváhejte a kontaktujte nás pro postel Leonardo s matrací a roštem ještě dnes! Těšíme se na Váš zájem! S pozdravem, Tým prodeje nábytku
Elektrická polohovací postel
Elektrická polohovací postel včetně matrace. SUPER STAV !!!! 1) Polohovací část hlavy 2) Polohovací část nohou 3) Specialní matrace Postel je dovezená z Německa. Prodáme za 10.000,- Při rychlém jednání sleva + možnost dopravy Postel je vybavena dřevěným roštem rozděleným na čtyři části, aby splývala s nábytkem. Pohyb jednotlivých částí lůžkové plochy je prováděn nízkonapěťovými lineárními motory (kolejnicemi). Jednotlivé polohy jsou navzájem zcela nezávislé a dají se nastavovat buď jednotlivě nebo i současně. Konstrukce lůžka umožňuje následující polohování jednotlivých částí lůžkovém plochy.
Domestav postele - patrová postel (palanda) a zvýšená postel
Prodáme postele Domestav z masivu - smrk přírodní. Lze i jednotlivě - varianta zvýšené lůžko nebo patrová postel (palanda). Zvýšené lůžko je nejvyšší varianta - podchozí výška 143cm. Žebřík může být namontován na jednom ze čtyřech míst u čela podél delší strany postele. Horní postel patrové postele (palandy) je ve stejné výšce jako zvýšené lůžko. K postelím jsou laťkové rošty. Postele jsou bez matrací (rozměr 90x200). Zvýšená postel (samostatná postel + zábrany + zvyšující prvky + žebřík s pěti protiskluzovými nášlapy s otvory na ruce) - 5.000 Kč Patrová postel / palanda (2x samostatná postel + zábrany + zábrany navíc i na dolní postel + zvyšující prvky + žebřík s pěti protiskluzovými nášlapy s otvory na ruce) - 7.500 Kč. Lze používat i jako samostatné postele. K palandě jsou navíc i originální textilie (na fotografii jsou pouze návleky na zábrany). Postele jsou rozložené s veškerým potřebným kováním. Platí do smazání. Po Brně a blízkém okolí mohu dovézt zdarma (platí i pro jednu postel).