inzerce, prodej, prodám, bazar

Elektrická strunová sekačka ERGO 550 strunovka

Kategorie: Zahradní technika

Dobrý den,
Prodám českou Elektrická strunová sekačka ERGO 550. Funkční starší.

Elektrická strunová sekačka ERGO 550 slouží k sečení menších travnatých ploch a k dosekávání těžce přístupných míst jako jsou okraje chodníků, obrubníků, kolem stromů, keřů, plotů a zákoutí zahrad. Sekačka využívá k sečení dvou silonových strun průměru 2 mm. Posun struny je zajišťován poloautomaticky - tedy poklepem sekačky o pevnou podložku. Tím dojde k posunu obou strun do záběru. Výhodou proti modelům NRE je jednak silnější elektromotor, který umožňuje využívat k sečení dvě struny o větším průměru. K sekačce je možno dokoupit přídavné zařízení a to pojezdová kolečka, která zajišťují rovnoměrné strniště a usnadňují manipulaci se sekačkou. Dále je možno dokoupit nožovou sekací hlavu, která slouží k sekání vyšší trávy.

Technické údaje: Elektromotor - Typ 2892.4, Napětí - 230V,50Hz, Jmenovitý příkon - 550W, Jmenovité otáčky elektromotoru - 10 000 1/min, Hmotnost - 3,1 kg, Šířka záběru - 270 mm
Elektrická strunová sekačka ERGO 550 strunovka
Podobné inzeráty
Strunová sekačka Kärcher LTR 18-30 + AKU baterie + nabíječka
Prodám kompletní set strunové sekačky vč. aku baterie a rychlonabíječky a nahradních strunových cívek. Kupováno 05/2022, takže ještě více než rok v záruce. Vše plně funkční, použito celkem 5x. Baterie vydrží na jedno nabití cca 45 min. sečení. Popis: AKU strunová sekačka LTR 18-30 Battery Set (18 = bateriová platforma 18 V 2,5 Ah, 30 = průměr záběru struny 30 cm) včetně baterie 18 V a rychlonabíječky je multitalent pro čisté okraje trávníku, ergonomickou práci a pohodlné sekání v rozích. AKU strunová sekačka LTR 18-30 Battery umožňuje díky kroucené žací struně přesné sekání a bez problémů se dostane do všech rohů i úzkých míst na zahradě. Díky funkci sekání okrajů zabezpečuje strunovka čistý okraj trávníku i podél cest a teras. Přitom je neustále zaručená perfektní délka struny - nastavuje se automaticky. Pro sekání trávy pod nízkými překážkami lze rychle a jednoduše nastavit úhel sklonu. Výklopný oblouk strunové sekačky pro ochranu rostlin zabraňuje neúmyslnému poškození květin a stromů. A teleskopická násada s výškově nastavitelnou druhou rukojetí umožňují ergonomickou práci bez námahy ve vzpřímené poloze. Preferuji osobní předání.
Strunová sekačka AL-KO GTE 550 Premium
Strunová sekačka - s elektrickým pohonem, bez akumulátoru, 550 W, záběr 300 mm, se strunou, hmotnost 3 kg. Plně funkční, parkrát použitá, nevyužitá.
Strunová sekačka a pila
elektrická strunová sekačka a pila na prořez větví
Elektrická strunovka
Používána strunová sekačka.
Strunová sekačka
Strunová sekačka, v dobrém stavu
Strunová sekačka - křovinorez Sparta 25TR, zánovní stav.
Křovinořez, strunová sekačka, motorový, Sparta 25TR v perfektním stavu, 2x použitý a od té doby uložen, stav je patrný z foto.Osobní odběr.