inzerce, prodej, prodám, bazar

Elektrická tříkolka

Kategorie: Tříkolky

Prodám elektrickou tříkolku Calypso DeLuxe, má nastavitelné sedadlo, nastavitelná řídítka, nastavitelnou rychlost, dobře se na ní jezdí a je spolehlivá. Snadno se rozkládá pro převoz v automobilu( bez problémů lze složit do kufru od auta).jednoduché ovládnání a pohodlí. Má přední i zadní světla, směrová světla, odnímatelný přední košík, ovládání pro obě ruce a nastavitelný sklon řidítek. V ceně skůtru jsou bezúdržbové gelové trakční baterie a plně automatická nabíječka.
Elektrická tříkolka
Podobné inzeráty
NOVÁ ELEKTRICKÁ TŘÍKOLKA SELVO 31000 LI
Nová el. tříkolka s LITHIOVOU baterií -dojezd až 55 km -elektrická tříkolka Selvo 31000 je osazena 1000W motorem s převodovkou do síly. -Dojezd, Maximální až 55 km Hmotnost (kg) 90 kg až 110 kg (podle varianty) Výkon motoru (W) 1000W silový převod Typ baterie - lithiová Nosnost 150 kg Maximální rychlost 25 km/h Max.úhel jízdy do svahu 25° Brzdy Přední a zadní bubnové ovládané páčkou (automatická brzda u modelu Selvo 31000EB) Rozměry provozní (DxŠxV) 1500 x 700 x 1050 mm Vyjímatelná baterie Tříkolka je nová a se zárukou 24 měsíců
Elektrická tříkolka Selvo NOVÁ
Elektrická tříkolka Selvo-NOVÁ Elektrická tříkolka SELVO 31000 Li - NOVÝ Prodám el.vozík SELVO 31000 Li.Vozík má najeto jenom 34 kilometrů je zakoupený v 8/2021.Varianta ze silným motorem 1000W a Lithiovou baterrií (LiFePO4) 10 krát delší životnost než běžné gelové baterie navíc namontován držák holí.Rychlé jednání sleva jistá.
Tribeta tříkolka (Babetta), rarita, s doklady
Prodám tuto raritní tříkolku Tribeta. Doklady jsou psané na mě, tudíž je bezproblémový přepis. Moto má STK na 3,5roku a je plně funkční. Mám větší sbírku motorek a tyto Tribety dvě, proto jednu prodávám. Bylo vyrobeno cca 200ks a většina šla na export. Výrobce je Dios Nýřany, kde tento projekt měl na starost pan Ing. Charvát. Přední část je z Babetta 210.300 (210.400), agregát je PUCH, nápravy jsou dělány ve spolupráci s Buggy Havel. Tříkolka má ruční + nožní brzdu + 2rychlostní manuál, spínací skříňku (2klíče), blinkry, brzdové světla, klakson atd... Korba má vzadu sklopitelné čelo a celkově jde celá korba sklopit. Tříkolka je kategorie L2, tudíž brána jako moped a lze jí řídit s ŘP na osobní vozidlo. Výroba 1995, výkon 2,3kW, STK do 3.12.2025. Nosnost 172kg. V TP uvedeno, že je možné na tříkolku namontovat oblouky s plachtou či laminátovou střechu. Babeta, Tribetta, Babetta, Korádo, Korado, Puch, rarita, prototyp, moped
Tříkolka elektrická pro seniory - motor 500W
tříkolka elektrická - nepoužívaná , včetně nové baterie. cena nové skoro 50tis.
Spolehlivá elektrická tříkolka vhodná pro seniory a osoby, k
PRODÁM Spolehlivou elektrickou tříkolku vhodná pro seniory a osoby, které mají obtíže s chůzí. 【 Přenosný skládací design】Váží pouze 34 kg a výborně se hodí pro pohodlné zavěšení. Přenosný skládací design pro snadné uložení doma nebo v kufrech a skříních, pod sedadly ve tvaru U a v jiných kompaktním prostorách nebo v případě potřeby ručně. Tím je to perfektní kyvná koloběžka 【 Výkonný 300W motor 】 Vylepšený, kvalitní 300W motor nabízí stabilní a silný výkon, se kterým dokáže otáčet pilníky silnice s úhlem 25°. Má lithiová baterie 8/20 Ah s vysokou kapacitou, která umožňuje větší dosah a vyšší rychlost. Dosah se může lišit v závislosti na jízdních podmínkách, hmotnosti řidiče, rychlosti a terénu 【10palcová pneumatika】 ochrana proti explozi / odolná proti opotřebení / tlumení nárazů. Gumové pneumatiky tlumící nárazy umožňují bezproblémovou jízdu i na nerovných površích 【Výkon motoru a 3 stupně 】 Naše elektrická tříkolka je vybavena 300W motorem stejnosměrného proudu. Se 3 rychlostními stupni (8/15/20 km/h) a vynikajícím výkonem motoru 20 km/h / h jste s naším skútrem připraveni na dlouhé a náročné jízdy. 【Pokrokový brzdový systém 】Komplexní elektrický systém umožňuje bezpečnější jízdu. Koloběžka má výjimečnou kontrolu a přilnavost, pneumatiky jsou koncipovány tak, že je koloběžka chráněna při odstřeďování a stabilní jízdu.
Elektrická tříkolka (skůtr) Selvo 31 000 PB EB
Prodáme zcela novou elektrickou tříkolku značky SELVO. Jedná se o model Selvo 31 000 PB EB (olověné baterie a elektromagnetická brzda). Máme prodejnu a servis Selvo. Při koupi stroje obdržíte dárek ZDARMA!!!! (více info po telefonu nebo do zpráv). Doprava zajištěná!!!! Elektrická tříkolka Selvo 31000EB je osazena 1000W motorem s převodovkou do síly. Elektřinu uchovává soustava 5 speciálních trakčních gelových olověných baterií. Dojezd až 50km na nabití. Baterie nelze uživatelsky vyjmout, nabíjení probíhá připojením nabíječky do stroje. Brzdy jsou u tohoto modely 3 nezávislé z nichž jedna je automatická (elektromagnetická) brzda, která vozík zastaví při puštění akcelerátoru (plynu). Výjimečně ladně a bez couvnutí se rozjedete také v kopci, kde vás tato brzda doslova "podrží" než přidáte "plyn" a rozjedete se. Vozík je ale vybaven i dvěma dalšími brzdami, které se ovládají pákami na řídítkách. Umožní vám tak zastavit s mnohem kratší brzdnou drahou díky možnosti okamžitě kola zablokovat. Všechny tyto 3 brzdy jsou nezávislé na sobě, proto je i v případě závady zachována maximální bezpečnost.