inzerce, prodej, prodám, bazar

Elektrické polohovací křeslo TOP STAV- REZERVOVANEÉ

Kategorie: Křesla a gauče

Dobrý den,nabízím kožené elektrické křeslo s ovladačem,koupené před dvěma lety,nevhodný dar,křeslo je nepoužívané,jen jednou vyzkoušené,stav nového křesla,původní cena 15 000 kč,nyní cena 6000,odvoz nutný.
Elektrické polohovací křeslo TOP STAV- REZERVOVANEÉ
Podobné inzeráty
elektrické polohovací a zvedací tv křeslo
Prodám starší elektrické polohovací a zvedací tv křeslo viz foto. Relaxační polohovací křesla jsou podstatně více pohodlná, než klasická křesla a navíc umožňují elektrické polohování.Elektrické polohování oceníte především při delším sezení, protože jedním stiskem můžete polohovací křeslo jakýmkoliv směrem polohovat. Eletkricky polohovací křeslo je vhodné i pro seniory. Nejen tato věková skupina ocení možnost elektrického polohování křesla směrem nahoru a dolů, což usnadní nasedání a vysedání z křesla.
Polohovací relaxační křeslo OPTIMA
Prodám polohovací relaxační křeslo OPTIMA s polohovatelnou opěrkou a podnožkou. Křeslo je měsíc staré a má záruku i s doklady. Nosnost 140kg. Je čalouněno v ekokůži v barvě černé. Křeslo je otočné a je velmi pohodlné. Křeslo je zcela nepoužité jen rozbalené. Rozměry viz obrázek. Místo odběru Zdíkov.
Elektrické, pol. křeslo se snadným vstáváním HUKLA. TOP
Nabízím zánovní, nepoužívané, velmi krásné, elektricky polohovatelné křeslo s funkcí snadného vstávání, vhodné pro seniory a lidi s tělesným postižením, vysoce kvalitní značky HUKLA - Global. Křeslo je z alcantary v barvě světle zelenkavé. Alcantara je velmi příjemná na dotek a snadno se udržuje. Křeslo má nosnost do 110kg a je plně funkční. Polohování zad a nohou je současné. Dálkové ovládání. Ke křeslu je i manuál. Pořizovací cena byla 1300 euro. Křeslo pochází z nekuřáckých prostor, bez zvířat. Rozměry: Š: 80cm, sed - 50cm, H: 90cm, V: 110cm. Křeslo se nachází: Strojetice 43986, okres Louny.
Italské kožené křeslo ve stylu Bauhaus
Italské kožené křeslo VerDesign s kovovou (trubkovou) konstrukcí v Bauhaus stylu. Barva kůže je sytě vínová a hodně záleží na světle něna světle je sytá a výrazná, ve stínu je tmavší až do bordó viz rozdíl v barvě na fotkách. Kůže je nepoškozená, ve velmi pěkném stavu. Chrom je také v dobrém stavu. Sezení je v křesle díky velké hloubce pohodlné. Rozměry křesla jsou: výška 73 cm, šířka 73 cm, hloubka 83 cm. ______________________________ kožené křeslo Bauhaus křeslo italské křeslo VerDesign funkcionalistické křeslo trubkové křeslo
MADDiamond Relaxační polohovací křeslo MD-22 Zero Gravity
Nabízím dvě elektrické polohovací křesla MD-22 Zero Gravity. Pořizovací cena jednoho křesla 27,000 Kč Křesla jsou světle hnědá, kupována byla v roce 2019. Křesla jsou ve výborném stavu, plně funkční. Lze koupit po jednom, při odběru obou drobná sleva. Více info viz odkaz:
HIMOLLA-POLOHOVACÍ KOŽENÉ KŘESLO PRO SENIORY
Prodam toto kozene,elektricke,polohovaci kreslo znacky-HIMOLLA. Model-CUMULUS VARIO 10. Vyrobeno v Nemecku. Plne funkcni,malo pouzivane. Je jako nove! Snadna manipulace a zachazeni s ovladacem. Kreslo je urceno pro seniory a dulezitou funkci je poloha,ktera dotycnemu pomuze snadneji vstat z kresla,(postavi jej na nohy). Kreslo je kozene-snadna udrzba. Rozmery-v.-105cm,š.-80cm,hl.-90cm,v.sed.-45cm. K videni na Buštěhradě.