inzerce, prodej, prodám, bazar

Elektrický čtyřkolový skútr pro seniory Shoprider se zárukou

Kategorie: Čtyřkolky

Prodám elektro čtyřkolku pro seniory ve výborném stavu. Tento elektrický vozík je ideální pro lidi s pohybovými problémy i invalidy s lehkým handicapem. Má nastavitelnou rychlost, nastavitelná řídítka, nastavitelné sedadlo, loketní opěrky, je pohodlný a má velmi snadné ovládání. Jeho dopravu dokážu po celé ČR zajistit zdarma. Pokud se o tomto invalidním skútru budete chtít dozvědět ještě více informací, klidně mi zavolejte.
Elektrický čtyřkolový skútr pro seniory Shoprider se zárukou
Podobné inzeráty
Elektro čtyřkolka, čtyřkolový skútr pro seniory
Prodám čtyřkolový elektrický skútr pro seniory. Má sklopná a nastavitelná řídítka, otočnou sedačku aby se lépe nasedalo, ukazatel stavu baterií, klakson. Dobře se ovládá, řízení je snadné. V případě zájmu klidně zajistím dopravu. Pokud máte jakékoliv dotazy, klidně mi zavolejte. Prosím, neposílejte SMS, na ty nemohu reagovat. Jen volejte, vše rád vysvětlím a domluvím po telefonu.
Elektrická čtyřkolka pro seniory
Invacare Auriga je invalidní čtyřkolový elektrický skútr pro seniory a lidi, kteří si chtějí usnadnit pohyb. Tato malá elektrická čtyřkolka má pevný podvozek primárně určený pro jízdu na zpevněných cestách. Čtyřkolové elektrické vozíky vynikají svou stabilitou, pohodlnou jízdou a bohatou výbavou. Páčkové ovládání elektrického skútru si rychle osvojí i starší uživatelé. Sloupek řízení má nastavitelný sklon. Díky tomu si ho každý může nastavit dle svých individuálních potřeb. Sloupek je možné úplně sklopit pro převoz automobilem. Elektrické invalidní vozíky a skútry můžete užívat bez řidičáku. Po výměně baterie a málo používaný. Osobní předání.
Elektrický vozík Shoprider
Prodám Shoprider Klasik 889NRS-Red v záruce, P.C.54390,-Kč viz Fa,použito 5x,ujeto cca 8 km, při rychlém jednání sleva
Elektrický čtyřkolový vozík RACCEWAY STRADA
Elektročtyřkolka RACCEWAY STRADA 2022. Je vhodná nejen pro ty, kdo mají problémy s chůzí a pohybovým aparátem, ale pomůže komukoliv, kdo potřebuje spolehlivý stabilní stroj na svou přepravu. - Stroj vám nabídne velmi nízké provozní náklady a cesta na nákupy či na výlety po okolí bude mnohem pohodlnější. Detailní popis produktu: - čtyřkolový elektrický skútr s výjimečným výkonem 1000 W a silovým převodem hbitě a plynule reaguje na otočení rukojeti s ovladačem výkonu a to i v kopcovitém terénu nebo při rozjezdu z křižovatky - stabilitu zajišťuje čtveřice kol s větším průměrem, kvalitní odpružení a pneumatiky - hmotnost: 96 kg - rozměry: 1580 x 730 x 1080 mm - maximální rychlost: 24 km/h - dojezd: až 70 km - motor: 1000 W (bezkartáčkový motor, silový převod) - baterie: 60 V 20 AH (5*12V 20 Ah)(1200 Wh) - čas dobíjení: 6 - 8 hod. - brzdy: přední - kotoučové hydraulické, zadní - bubnové - kola: přední - 3.0-10, zadní - 3.0-10 - rozvor kol: 103 cm - nosnost: 150 kg
Elektrický vozik pro seniory
Prodám elektrickou čtyřkolku pro seniory Shoprider dojezd 10 km rychlost 15 km/h otočné sedadlo pro lepší nastupování včetně nabíječky. Při rychlém jednání sleva možná
Prodám použitý skútr Shoprider JAGUAR 889XLSBN
Skútr má 14″ kola, nastavitelné sedadlo, pohotovostní ruční brzdu, výkonné osvětlení, odpružení. Skútr je včetně výkonných baterií 12V 75Ah x 2, které zaručují dlouhý dojezd (až 54km na jedno nabití!) S rychlostí 15 km/h a s předním a zadním nezávislým zavěšením kol nabízí tento model bezkonkurenční komfort. Váha skútru cca 100 kg, max. nosnost 225 kg. Včetně návodu k použití. V případě dalších dotazů, případně potřeby více fotek a nebo zájmu volejte: V případě zájmu nabízím k prodeji vůz Fiat Doblo COMBI 1.6 XL MultiJet, 88kw, r.v. 2016, 41.431 km vč. nájezdové rampy, a elektrické křeslo, v dalším inzerátu. Při koupi komplet auto + oba vozíky, cena Kč 500.000,-.