inzerce, prodej, prodám, bazar

Elektrický ohřívač - teplomet CFK5, nástěnný

Kategorie: Ostatní drobné

Prodám nepoužité malé sloupové - i jako nástěnné elektrické topidlo Stiebel Eltron CFK 5 určené k bezhlučnému a plynulému vytápění místností. Plynulé nastavení teploty od cca +5 do +40°C. Teplotní pojistka proti přehřátí. Ochrana před zmrznutím potrubí. Výkon 0,5 kW.
Elektrický ohřívač - teplomet CFK5, nástěnný
Podobné inzeráty
Mini pokojový ohřívač s LCD displejem a časovačem. Vysoká ka
Mini pokojový ohřívač s LCD displejem a časovačem. Vysoká kapacita a rychlost vytápění. Díky malé velikosti si můžete ohřívač vzít s sebou např. na dovolenou. Mini elektrický ohřívač je skvělý přístroj v chladných dnech. Umožňuje vytopit místnost ve velmi krátkém čase. Ohřívač se připojuje přímo k elektrické zásuvce. Po připojení se stačí stisknout tlačítko a ohřívač okamžitě zahájí svou práci. Má digitální termostat, který umožňuje nastavit požadovanou teplotu a dvě úrovně rychlosti foukání, které umožňují nastavit rychlost distribuovaného teplého vzduchu. Termostat umožňuje nastavit teplotu od 15° C do 32° C. Po dosažení nastavené teploty se ohřívač automaticky vypne. Pokud teplota klesne, ohřívač se znovu zapne, aby se udržovala nastavená teplota. Ohřívač využívá termokeramickou technologii, díky které se ohřívá lépe než běžné ohřívače.
Elektrický teplomet
Prodám zanovni elektrický teplomet hodně hreje
Elektrický teplomet
elektrický přenosný teplomet,retro-starý typ 80léta.Nepoužívaný,stav nového/viz foto/.220V/600W.Starý záruční list přiložen.
Teplomet
Elektrický teplomet bez stojanu
Elektrický ohřívač - teplomet
ohřívač s keramickým sálavým tělesem
teplomet
Prodám teplomet