inzerce, prodej, prodám, bazar

ELEKTRO - brigáda

Kategorie: Řemeslné práce

Hledám práci v oblasti elektroinstalace rodinných domů, bytů a další..
Práci nabízím ve dnech pátek, sobota a neděla.
Elektrikář s dlouholetou praxí...
ELEKTRO - brigáda
Podobné inzeráty
Elektrikář
VK Elektro s.r.o Obsazujeme pozici elektrikáře Náplň práce: montáž silnoproudych a slaboproudých rozvodu, výroba rozváděčů, montáž LED osvětlení. Požadujeme: SOU (SŠ) elektro, praxe 3 roky, držitelem 50/7(doporučeno), řidičský průkaz sk.B, flexibilitu a pracovní nasazení. Nabízíme: Kvalitní nářadí, služební auto. Práce na HPP, nebo IČO. Odměna úkolovou formou, dle výkonu 40000-60000tis. Termín nástupu: březen 2023 Životopis na m.kadlec@
Elektro práce
Dobrý den, nabízím elektro práce po domácnostech.
Hledáme elektrikáře do Německa bez nutnosti německého jazyka
Společnost Elektro-Riky, s.r.o. hledá elektrikáře na práci do Německa bez nutnosti německého jazyka. Jedná se o práci uvnitř v průmyslových halách v automobilovém průmyslu. Preferuji především práci na hlavní pracovní poměr, případně na živnostenský list. Nástup možný od března 2023. Mzda - od 14 EUR/hod. pro zaměstnance - 18-22 EUR/hod. pro živnostníky Jezdí se převážně na turnusy 2-3 týdny, poté je týden volna. Ubytování je zajištěno a tyto náklady hradíme my. Pro bližší informace prosím napište na e-mail: Elektro-Riky@ Případně volejte na telefonní číslo: +420 801 192
Elektrikář, montér , zahraničí
Zdravím, jsem vyučený elektrikář - silnoproud do 1000V s dobrou znalostí německého jazyka a zkušenostmi s montážemi v Německu Rakousku Francii . Zkušenost s domovní elektro instalací nebo např i se vzduchotechnikou. Možno i na ŽL záleží na domluvě. Řidičský průkaz skupiny B ( auto vlastní) Práce nemusí být nutně v oboru elektro, vše záleží na domluvě. Prosím jen o slušné a solidní nabídky, Děkuji.
Elektrikář
Dobrý den. Pro dlouhodobou spolupráci hledáme spolehlivé kolegy Elektrikáře a pomocníky k elektrikářům. Spolupráce je možná jak na HPP tak IČO. Hlavní destinací zakázek je Praha. Naší prioritní náplní jsou silnoproudé instalace pro firmy, domácnosti či výměny HDV pro bytové domy avšak poradíme si i se slaboproudým rozvodem, CCTV, EZS. Požadavky: Praxe v oboru elektro, spolehlivost, Samostatnost, dochvilnost. Jste li z Litoměřic a blízkého okolí je možnost Vás dopravit každý den naším vozem. Jakékoliv další dotazy Vám rád zodpovím telefonicky či na osobní schůzce. Vzhledem k časové vytíženosti Vás poprosím nepište sms. Volat můžete každý všední den od 8:00 do 17:00. Děkuji za pochopení. Budeme se těšit na případnou spolupráci Team LN - Elektro s.r.o.
Přijmu sklenáře nevyučené zaučíme
Přijmu sklenáře nevyučené zaučíme, možné i jako brigáda. podrobnější info na provozovně. Práce v dílně i v terénu. Řidičský průkaz skupiny B nutný. Pracovník s praxí 35000 - 40 000Kč, bez praxe 30000 po zaučení se mzda zvýší.