inzerce, prodej, prodám, bazar

Elektro skútr pro seniory ElektroPower DeLuxe

Kategorie: Tříkolky

Prodám spolehlivou elektrickou tříkolku ElektroPower vhodnou pro seniory a osoby, které mají obtíže s chůzí. Je komfortní, lehce a jednoduše se ovládá. Nájezd 206km.

Pokud vás bude zajímat něco bližšího, klidně mi zavolejte. Případně se domluvíme na osobním odběru v Chebu nebo dopravě po ČR.
Elektro skútr pro seniory ElektroPower DeLuxe
Podobné inzeráty
Elektrický skútr pro seniory, elektro tříkolka Sterling
Prodám tříkolový invalidní elektro skútr pro seniory Sterling. Je ve výborném technickém stavu. Je na něj ještě 1 rok záruka. Má sem tam nějaké kosmetické vady. Má nosnost 175 kg, S novými plně nabitými bateriemi ujede až 60 km, Rozměry: 142 x 67 cm, Světlá výška asi 14 cm. Řídítka se dají sklápět a nastavovat jejich úhel, sedadlo je plně otočné a lze ho i úplně odendat. Loketní opěrky jsou sklopné. Toto elektrické vozíkto pro seniory má nastavitelnou rychlost, ukazatel stavu baterií, klakson. Tyto tříkolové skútry mají jednoduché ovládání a dá se s nimi otočit na relativně malém prostoru. Dopravu v případě zájmu dokáže zajistit po celé ČR zdarma.
Elektro tříkolka pro seniory - Invalidní elektrický skútr
Prodám tříkolový elektro skútr pro seniory v super stavu, jen nějaké drobné kosmetické vady. Ovládání je snadné a přesné. Má otočné sedadlo, Nastavitelná řídítka Nosnost 175 kg, S novými bateriemi ujede až 60 km, Rozměry: 142 x 67 cm, Světlá výška asi 14 cm. Pokud máte jakékoliv dotazy, klidně mi zavolejte, nebo prozvoňte. Na SMS bohužel nemůžu reagovat. Je na něj ještě záruka. V případě potřeby zařídím dopravu.
Elektro tříkolka pro seniory, invalidní skútr
Prodám tříkolový elektrický vozík pro seniory, kvalitní a pohodlný v hezké modré barvě. Je vhodný jako vozítko pro seniory i jako elektrický invalidní vozík pro lidi s lehčím hendikepem. Má nosnost 175 kg, široký je 65 cm, dlouhý 139 cm, světlou výšku má přibližně 13 cm. Má nastavitelný sloupek řízení, ukazatel nabití baterií, potenciometr, odpružení, otočné sedadlo atd. V případě potřeby dokážu zajistit dopravu po ČR zdarma.
Skútr pro seniory
Prodám zánovní/ ještě 1 rok v záruce/Skútr pro seniory ST- DELUXE vínové barvy, najeto 56km. Jedná se o tříkolku Cargo 08 s praktickým úložným prostorem, který lze snadno přeměnit v řadu sedadel. Původní cena 46 990,-Kč, nyní 40 000,-Kč. Při rychlém jednání možná i sleva
Elektro skútr čtyřkolový, vozík pro seniory Selvo 4800
Prodám čtyřkolový elektrický invalidní skútr vhodný nejen pro seniory, ale i pro invalidy a lidi s pohybovým omezením. Má jednoduché ovládání, páčky jsou umístěny na řídítkách. Díky potenciometru lze nastavovat rychlost, sedadlo je pohodlné i při delších vyjížďkách. Maximální rychlost 16 km/hodinu, dojezd až 45 km, nosnost 130 kg, výkon 800 W, elektromagnetická brzda, kvalitní ocelový podvozek, svahová dostupnost 13 stupňů. Dopravu po celé ČR a SK dokážu zajistit.
Elektrický vozík, tříkolový elektro skútr pro seniory
Prodám elektro tříkolku vhodnou nejen pro seniory. Toto vozítko je značky Excel, je velmi spolehlivé a komfortní. Řízení je přesné a jednoduché. Tyto invalidní skútry (tříkolky) mají oproti čtyřkolkám výbornou schopnost vytočit se i v menším prostoru. Má nastavitelné sedadlo i řídítka. Na řídícím panelu jsou tlačítka pro ovládání např. světel a klaksonu, je tam také ukazatel toho, jak jsou nabité baterie. V případě potřeby umím zajistit dopravu po celé ČR zdarma. Pokud vás napadnou nějaké dotazy, klidně mi zavolejte.