inzerce, prodej, prodám, bazar

Elektrocentrála benzínová HGG 11000, 3 fáze

Kategorie: Generátory

Vzduchem chlazený čtyřtaktní motor má velkou 25 l nádrž, která umožňuje dlouhý a bezproblémový provoz až 8 hodin. Generátor se spouští ručně i elektricky a dodává 230V a 400V. Výsledný výkon 10,6 kVA / 8,5 kW (maximální výkon, 400 V) a 10,0 kVA / 8,0 kW (jmenovitý výkon, 400V) dělá z generátoru výkonného společníka.

Díky automatickému regulátoru napětí – AVR – je zamezeno kolísání napětí – a tím možnému poškození připojených zařízení.

- schopnost odebírat maximální 1-fázový a 3-fázový výkon z jednoho generátoru
- spolehlivý benzínový motor, velká palivová nádrž
- pevné kompaktní pouzdro, které usnadňuje přepravu a chrání před poškozením
- systém stabilizace napětí AVR

Generátor je nový se zárukou

Elektrocentrála benzínová HGG 11000, 3 fáze
Podobné inzeráty
Elektrocentrála benzínová HGG 5500, 5 kW
HGG5500 je moderní benzínová elektrocentrála, která zaujme svou spolehlivostí a bezproblémovým provozem. Vzduchem chlazený čtyřtaktní motor má velkou 18 l nádrž, která umožňuje dlouhý a bezproblémový provoz až 6,5 hodin. Generátor se spouští ručně a dodává 230V. Výsledný výkon 5.5 kW (maximální výkon) a 5 kW (jmenovitý výkon) dělá z generátoru výkonného společníka. Díky automatickému regulátoru napětí – AVR – je zamezeno kolísání napětí – a tím možnému poškození připojených zařízení. Tímto způsobem můžete bezpečně připojit citlivá zařízení nebo spotřebiče, které se spouštějí obtížně. - Vibrační izolace, která dobře tlumí vibrace zařízení, což se promítá do jeho odolnosti - systém stabilizace napětí AVR - Velká nádrž na palivo Generátor je nový se zárukou, pouze rozbalený. více info zde:
Elektrocentrála LPG/benzínová KS 3000 G
Elektrocentrála KS 3000 G řady DUAL FUEL pracuje jak na benzín, tak na zkapalněný plyn (propan-butan). Díky své účinnosti je tak šetrná k životnímu prostředí a pohon na plyn zvyšuje životnost motoru. Výkonný jednoválcový vzduchem chlazený čtyřtaktní motor K&S zajišťuje stabilní a spolehlivý provoz elektrocentrály. Provoz elektrocentrály na plyn zvyšuje životnost motoru. Součástí dodávky jsou všechna nezbytná připojení lahví: elektrocentrála je vybavena hadicí na zkapalněný plyn a dvěma redukčními ventily; stačí připojit elektrocentrálu k válci. Elektrocentrálu nelze připojit k plynovému potrubí. V případě potřeby lze modely na LPG/benzín snadno přepnout do benzínového režimu. Elektrocentrála KS 3000 G řady DUAL FUEL pracuje jak na benzín, tak na zkapalněný plyn (propan-butan). Generátor je nový se zárukou, pouze rozbalený Více info:
Elektrocentrála benzínová HGG 8000, 6kW
Vzduchem chlazený čtyřtaktní motor má velkou 25 l nádrž, která umožňuje dlouhý a bezproblémový provoz až 7,7 hodin. Generátor se spouští ručně a dodává 230V. Výsledný výkon 6.5 kW (maximální výkon) a 6 kW (jmenovitý výkon). Díky automatickému regulátoru napětí – AVR – je zamezeno kolísání napětí – a tím možnému poškození připojených zařízení - spolehlivý benzínový motor, který zaručuje mnoho let bezproblémového provozu - pevné kompaktní pouzdro, které usnadňuje přepravu a chrání před poškozením - vibrační izolace, která dobře tlumí vibrace zařízení - Systém stabilizace napětí AVR Generátor je nový se zárukou, pouze rozbalený Více info:
Elektrocentrála invertorová LPG/benzin KS 2000iG, 1,8kW
Invertorová elektrocentrála na plyn a benzín Könner & Söhnen KS 2000iG S německé značky Könner & Söhnen je pohodlný, kompaktní, téměř tichý zdroj elektrické energie. Klíčovou vlastností tohoto modelu je, že produkuje elektrický proud se správnou sinusovou vlnou. V ekonomickém režimu umožňuje snížit spotřebu paliva až o 50% při nízkém zatížení snížením otáček motoru. Elektrocentrála s měděným vinutím a výkonným motorem. Elektrocentrála má LED displej, který umožňuje lepší kontrolu provozu generátoru a včasnou údržbu. LPG / PLYN Funguje jak na benzín, tak na plyn (propan-butan), sada obsahuje vše, co potřebujete k použití plynu jako paliva: hadici s redukcí, která se připojuje k plynové lahvi a zajišťuje spolehlivost plynového připojení. Vše jednoduše stačí propojit s elektrocentrálou a nastartovat motor - ekonomický režim - velmi tichá Generátor je nový se zárukou, pouze rozbalený Více info
Elektrocentrála naftová KS 9200HDES-1/3, 3 fáze
KS 9200HDES-1/3 ATSR je výkonná naftová elektrocentrála řady HEAVY DUTY SILENT, která se pyšní robustním krytem, celoročním krytem, který tlumí hluk a je odolný proti vnějšímu poškození. Poskytuje tak účinnou ochranu elektrocentrály a prodlužuje její životnost. Skříň je vybavena držadly a kolečky pro snadný pohyb elektrocentrály. Je vybavena výkonným značkovým motorem Könner & Söhnen, který lze použít nejen jako záložní zdroj energie, ale i k nepřetržitému provozu. Tento model je navíc vybaven systémem fázového spínání VTS, díky němuž není potřeba kupovat dvě samostatné elektrocentrály. Tento systém dokáže jednoduše přepínat mezi fázemi - 230 V (jednofázový režim) a 400 V (třífázový režim). - systém VTS - funkce předehřívání pro snadné spuštění v zimě - transportní kolečka pro snadný přesun Generátor je nový se zárukou, pouze rozbalený Více info:
Elektrocentrála Motor HONDA AVR 6KW. TOP STAV
Generátor GENERGA SP6H AVR Powered by HONDA je jednofázová, vysoce odolná profi elektrocentrála rámové konstrukce. Alternátor o max. výkonu 6,0 kVA je poháněn moderním jednoválcovým benzínovým spalovacím motorem Honda GX390 výkonové kategorie 13 HP. Celek je zakomponován do robustního, ocelového, trubkového rámu a usazen na gumových silentblocích. Elektrocentrála je dodávána s AVR regulací výstupního napětí a s ručním startérem. Svojí konstrukcí je určena především k napájení celého spektra elektrospotřebičů ~ 230V/50Hz a je přímo určena převážně řemeslníkům a profesionálům z oblasti stavebnictví a opravárenství. Standardně je elektrocentrála opatřena dvoupólovým alternátorem NSM s 1x CEE (32A 230V) a 1x Schuko (16A 230V) zásuvkami. Elektrocentrálu lze za příplatek opatřit transportním kolovým podvozkem nebo zemnícím kolíkem. Stejně tak díky své jednoduché a nenáročné konstrukci dobře slouží i h obby uživatelům k napájení ručního nářadí, elektromotorů a svícení a jiných spotřebičů. Pořizovací cena 49000,- Sloužila pouze jako záložní! TOP STAV!!!