inzerce, prodej, prodám, bazar

Elektroinstalater silno/slabo

Kategorie: Řemeslné práce

Rychle rozvýjejicí se společnost hledá do týmu manuálně zručného a pracovitého člověka.

Náplň práce:
-kabelová instalace
-montáže koncových slabo/silnoproudych prvků

Výhodou:
-Řidičský průkaz sk. "B"
-Vzdělání v oboru

Pracovný vztah po domluvě:
-Prac. dohoda
-Brigáda
-Trvaly prac. poměr

Místo výkonu práce:
Praha a středočeský kraj


Mzda dle schopnosti uchazeče po domluvě

Elektroinstalater silno/slabo
Podobné inzeráty
Elektroinstalatér a němčinář
Elektroinstalatér-němčinář hledá práci ve svém oboru nebo i mimo obor(jako pomocník a tlumočník) v Rakousku nebo v Německu(max. 120km od hranic ve směru Vídeň,Regensburg,Norimberk,Zwickau,Drážďany). Jsem plně mobilní ŘP, vlastní auto, základní nářadí. Upřednostňuji práci s jinými Čechy nebo Slováky. Pracuji v těchto zemích 9let jako elektroinstalatér. Obě varianty jak práce na HPP pouze pro agenturu nebo na ŽL jsou možné. Na víkendy jezdím domů. Poptávka po práci platí do smazání inzerátu.
Elektroinstalatér do Německa nebo Rakouska
Elektroinstalatér/i jako NĚMČINÁŘ/ hledá práci v oboru nebo i jako pomocník jiných prací do 150km od českých hranic v okruhu: Vídeň,Regensburg,Norimberk,Lipsko,Bayreuth, Zwickau nebo Drážďany.Upřednostňuji práci s jedním nebo více Čechy a Slováky. Na víkendy jezdím domů. ŘP, vlastní auto, 9let praxe v německy mluvících zemích/elektroinstalace v RD a bytech/. Práce na živnost nebo HPP.
Elektromontér
Hledá se elektromontér pro silno-i-slaboproudé rozvody bytové i průmyslové.Podrobnosti na telefonu.
Parťák s jiskrou - elektroinstalace NN
Pojď s námi dělat elektro! Hledáme ideálně někoho s vyhláškou 50/78 Sb § 5,6 ale pokud rozumíš elektru a máš zájem, můžeš si s námi vyhlášku dodělat. Vyznáš se v technické dokumentaci a jsi zručný. Dlouhodobá spolupráce, nadstandardní benefity. Práce v Praze. Finanční ohodnocení: Pevně daná mzda + odměny za kvalitní práci Možnost ubytování pro mimopražské Jednosměnný provoz Stravenky (3150 Kč/měsíc + Multisport + Flexipass a další) 25 dnů volna Obsah práce po zaškolení: - Kabelové trasy silno a slaboproudu vč. strukturované kabeláže - Domovní elektroměrové rozvaděče - Podlahové vytápění - Elektrické kotle, průtokové ohřívače vody, bojlery a jiná el. zařízení - Přípojky nízkého napětí - Vnější osvětlení, osvětlení fasád a reklamních ploch - Hromosvodové soustavy a uzemnění objektů Volejte na + 420 nebo pište na kariera@