inzerce, prodej, prodám, bazar

Elektromechanik údržby - Olomouc, mzda 29 200 - 34 700 Kč

Kategorie: Technika a energetika

FESTA SERVIS spol. s r.o. je česká rodinná firma z Olomouce. Na trhu s povrchovými úpravami kovů působíme 32 let. Považujeme se za spolehlivého zaměstnavatele. K zaměstnancům se chováme férově. Největším oceněním je, když jsou zaměstnanci hrdí na nás a my na ně. 

Hledáme mechanicky/technicky zručného kolegu, který by se u nás postaral o údržbu a servis výrobních linek, strojů, zařízení a elektro částí.


NÁPLŇ PRÁCE:

* údržba a servis výrobních linek a ostatních strojů a zařízení
* kontrola a pravidelný servis elektromotorů
* kontrola a čištění zdrojů, chladících ventilátorů, elektrovodných lůžek, rozvodových skříní
* sledování a vyhodnocování stavu skladu elektromateriálu
* operativní řešení vzniklých problémů

POŽADAVKY NA POZICI:

* vyhláška 50/1978 Sb. § 6 podmínkou
* povědomí o systémech PLC výhodou
* znalosti slaboproudu
* zručnost a mechanická zdatnost

NABÍZÍME: 

* zaučení na pozici 
* vzdělávání a kariérní rozvoj
* mzda 29 200 Kč až 34 700 Kč 
* navíc 13. plat 
* navíc příspěvek na stravné 100 Kč/den 
* příspěvek na penzijní/životní připojištění až 12 000 Kč ročně  
* mimořádné odměny za inovace, odpracované roky, jubilea 
* služební telefon i pro soukromé použití 
* pracovní smlouva na 1 rok a následné prodloužení na dobu neurčitou 
* pracovní doba 40 hod. týdně
* přátelský a neformální kolektiv 
* dobrá dostupnost MHD i vlastním automobilem 

Pokud Vás nabídka zaujala, odpovězte a pošlete nám svůj životopis na e-mail: personalni@

Adresa: Železniční 586/5b, 779 00 Olomouc
Web:
Elektromechanik údržby - Olomouc, mzda 29 200 - 34 700 Kč
Podobné inzeráty
Montážník/Elektromechanik, servisní technik
Naše firma je uznávanou automatizační a nástrojařskou firmou na Liberecku a v dalších částech ČR. Budujeme naši značku na základě kvalitní práce a vstřícného přístupu. Rádi u nás přivítáme nového kolegu na technické pozici. Nabízená pozice je kombinací montážních a servisních prací, které jsou nedílnou součásti při konstrukci, stavbě a servisu výrobních strojů a zařízení včetně jejich prvního nastavení a seřízení. Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít? Výhodou pro Vás bude: - praxe v oboru montážník, seřizovač nebo údržbář. - odpovědný a proaktivní přístup, touhu po neustálém poznávání nových technologií a technických novinek. - Samostatnost a orientace na kvalitní výsledky vaší práce. Řidičské oprávnění sk. B. Co vám můžeme nabídnout? Zajímavá a různorodá práce v příjemném mladém kolektivu. Možnost osobního rozvoje a vzdělávání formou školení a praktického užívání moderních technologií. Zajímavá a různorodá práce na jednu směnu. Pololetní bonusy a stravenky. Jsme malá firma s přátelským a lidským přístupem. Rádi Vám pomůžeme doučit se vše potřebné. Mzda dle Vašich zkušeností. Váš životopis prosím zašlete na info@, nebo nás kontaktujte na uvedeném telefonním čísle. Za Machine support s.r.o. S pozdravem Michal Říha
Inštalatér Solárnych Panelov- Harderwijk Holandsko
Spoločnosť špecializujúca sa na fotovoltaické panely a súvisiace elektrické inštalácie hľadá montérov solárnych/fotovoltaických panelov. Mzda: - €2200 mesačne v čistom na pracovnú zmluvu. Uvedená suma je po všetkých zrážkach, už po odrátaní daní, zdravotného poistenia - závislé od pracovnej pozície/ praxi, možnosť navýšenia - Zadarmo ubytovanie a cesta do práce - Mzda je vyplácaná týždenne na Váš účet - Možnosť nadčasov Požiadavky na zamestnanca: - Praxe s prácou na solárnych panelov - Základná znalosť angličtiny - Vodičský preukaz skupiny B je výhodou Náplň práce, právomoci a zodpovednosti: - Montáž solárnych panelov na rodinné domy (so zohľadnením tvaru strechy) - Inštalácia solárnych panelov a kabeláže - Pripojenie solárnych panelov Benefity: - Komplexné školenie v našom modernom centre - Pracovná zmluva uzavretá podľa holandských predpisov - Ubytovanie v súlade s certifikátom SNF, jednolôžkové izby (125e týždenne) - Pomoc pri organizovaní dopravy do Holandska. - Kompletné poistenie počas pobytu Ak by ste mali akékoľvek dodatočné otázky ohľadom pracovných ponúk, alebo v prípade záujmu Nás neváhajte kontaktovať telefonicky alebo emailom. Barbora Ziaťková/Recruiter info@ 00421 (0) 914 151 589
Elektromontér – výroba rozvaděčů (mzda až 45 tis.)
Hledáme kvalifikovaného kolegu, nebo kolegyni do našeho týmu na pozici: Elektromontér – výroba rozvaděčů. Místo výkonu práce: APPelectric s.r.o., Okružní 1296, 396 01 Humpolec Náplň práce: • výroba rozvaděčů, rozvod kabelů a zapojení k jednotlivým prvkům a zapojování rozvaděčů Požadujeme: • vyučení nebo SŠ s maturitou v oboru elektro • osvědčení o odborné způsobilosti elektrotechnika – vyhláška 50/1978 min. § 5 • praxe na pozici elektromontéra výhodou, ale práce je vhodná i pro absolventy • schopnost číst projekty a technickou dokumentaci • schopnost jak samostatné práce, tak práce v týmu • manuální zručnost Nabízíme: • zázemí stabilní společnosti • další vzdělávání • příspěvek na stravování • odpovídající mzdové ohodnocení • práce na HPP, možnost práce i na DPP nebo IČO Mzdové podmínky: Mzda až 45 000 Kč. Jednosměnný provoz, flexibilní pracovní doba.
Elektrikář správy a údržba budov
Pro naší rodinou firmu hledáme kolegu na pozici elektrikář správy a údržby budov se zaměřením na průmysl. Náplň práce: Běžná údržba budov, drobné opravy. Podmínkou je vzdělání v oboru elektro, osvědčení vyhl.č.50/78Sb. min. §6! Manuální zručnost, čistý trestní rejstřík podmínkou. Možno i na zkrácený úvazek. Nabízíme - Pouze ranní směna, vhodné i pro starší osoby. - Prémie za podané výkony na pracovišti. - Stravenky. - Příspěvek na dojíždění. - Po zkušební době možnost služebního vozu. - Mobilní telefon i pro soukromé účely. -NADSTANDARTNÍ PLATOVÉ OHODNOCENÍ.
ELEKTRIKÁŘ, MECHANIK MĚŘENÍ REGULACE
Do firmy Regtech s.r.o., provádějící údržbu energetických celků, přijmeme nové kolegy do týmu. Místo výkonu práce: Ledvice, Komořany. Koho hledáme? muže nebo ženy - s odbornou kvalifikací dle vyhlášky 50/1978 Sb., respektive nařízení vlády 194/2022 Sb., zkušenosti a praxe v oboru výhodou - kteří jsou schopni pracovat samostatně i v kolektivu - kteří jsou zodpovědní - kteří jsou flexibilní - kteří mají aktivní přístup k práci - kteří chtějí posílit náš tým a pomoci nám zvyšovat a zkvalitňovat servis našim zákazníkům Co nabízíme? - finanční ohodnocení, které odpovídá vyššímu standardu v oboru (jako základní mzda bez pohyblivé složky) + prémie - jednosměnný provoz - přátelský kolektiv - zajímavou a různorodou práci ve firmě s dlouholetou tradicí - osobní rozvoj a zvýšení kvalifikace - stravenkový paušál a závodní stravování - příspěvek na penzijní pojištění Pokud jste právě Vy vhodným kandidátem, zašlete nám svůj životopis na e-mail: m.slivka@ nebo volejte .
Rozpočtář ELEKTRO
Propojujeme technologické světy – pojďte je propojovat s námi! Je potřeba mít znalost elektromateriálů, umět pracovat s MS Excel a číst v projektové dokumentaci. Dlouhodobá spolupráce, nadstandardní benefity. Práce v Praze. Finanční ohodnocení: Pevně daná mzda + odměny za kvalitní práci Možnost ubytování pro mimopražské Jednosměnný provoz Stravenky (3150 Kč/měsíc + Multisport + Flexipass a další) 25 dnů volna Služební auto Možnost kariérního růstu Náplň práce: - Sestavování položkového rozpočtu elektro zakázek - Optimalizace rozpočtů výběrem vhodných zařízení, systémů a materiálů - Poptávky u dodavatelů součástky, materiálů a zařízení - Jednání s dodavateli o ceně a různých variantách dodávky  - Kalkulace změn, víceprací a následných úpravách rozpočtu - Správa vzorků materiálů a zařízení včetně vedení jejich dokumentace Volejte na + 420 nebo pište na kariera@