inzerce, prodej, prodám, bazar

Elektronicka trouba / grill

Kategorie: Ostatní - bílá

Ponukam na predaj velmi malo pouzivanu elektricku ruru / grill. Technicke podrobnosti na prilozenej fotografi. Po uhrade postovneho poslem aj na dobierku. Kontaktujte ma prosim e-mailom.

elektronicky grill, elektronicka roura, elektronicky ohrievac, lacna roura
Elektronicka trouba / grill
Podobné inzeráty
Tefal horkovzdušná fritéza Easy Fry Grill Oven 9v1 FW501815
Prodám , Tefal horkovzdušná fritéza Easy Fry Grill Oven 9v1 FW501815 NOVÁ - ZABALENÁ Horkovzdušná fritéza a gril 9 v 1 pro zdravé vaření bez tuku. Tefal Easy Fry Grill Oven 9v1 FW501815 disponuje velkým objemem 11 litrů, 9 manuálními a automatickými funkcemi, 7 doplňky pro všestranné použití a nastavitelnou teplotou. Díly lze mýt v myčce nádobí pro snadné čištění.
Klarstein  Gusteau
LUXUSNÍ Vestavná elektrická trouba Klarstein Gusteau v černém provedení je zařazena do energetické třídy A. Ve vnitřním prostoru o objemu 64 litrů šikovně a úsporně upečete nejen koláč, ale i nákyp nebo pizzu. Nabízí 8 funkcí a navíc disponuje i manuálním režimem s jednoduše ovladatelným časovačem vaření a volitelnými teplotami v rozmezí 50 a 250 °C. Ovládání je srozumitelné a pohodlné, prostřednictvím otočného přepínače s digitálním displejem. Čištění je také velmi praktické, protože se systémem PyroClear probíhá prakticky samo. Svou jednoduchostí splňuje všechny požadavky nekomplikovaného a výkonného kuchyňského pomocníka. Stylová vestavná trouba Klarstein Gusteau v černém provedení přináší opětovně moderní design a vynikající výkon, se kterým snadno a rychle upečete vše, od lehkých koláčů až po krocana. K dispozici máte vodicí mřížku s pěti zarážkami na pečicí plech a grilovací rošt, se kterými bude příprava různých pokrmů hračkou. Časovač odpočítávání a časovač vypnutí usnadňují pečení a opékání. Jednoduché je i čištění - díky funkci PyroClear. Funkce pečení Nabízí 8 funkcí: rozmrazování, horní a spodní ohřev, horní a spodní ohřev s ventilátorem, gril, gril s ventilátorem, gril & spodní ohřev, gril & horní ohřev a také pyrolýza. Trouba splňuje všechny nároky na nekomplikovaný a výkonný kuchyňský spotřebič. PyroClear Čištění je mimořádně praktické, protože se systémem PyroClear probíhá téměř samo. Po zapnutí se dvířka trouby zablokují a vnitřní prostor se zahřeje na 500 °C. Tuky a jiné zbytky nemají šanci a jsou ihned spáleny - můžete si tak ušetřit únavné drhnutí trouby s nejistým výsledkem. Další vlastnosti S třídou energetické účinnosti A dokáže trouba jednoduše a ekonomicky připravit koláče nebo pizzu ve svém velkém prostoru s kapacitou 64 litrů. Kromě toho vestavná trouba Klarstein Gusteau nabízí snadno ovladatelný časovač pro odpočítávání a teplotu nastavitelnou od 50 do 250 °C. Zboží je nové, pouze se jedná o druhou jakost tzn. Může obsahovat drobné oděrky, nebo kosmetické vady, které nemají vliv na funkci výrobku.
MULTIFUNKČNÍ NEREZ ELEKTRICKÁ TROUBA FAGOR,13 PROG,tř.A,LCD
MULTIFUNKČNÍ NEREZ ELEKTRICKÁ TROUBA FAGOR,13 PROG,tř.A,LCD Trouba 5H 803 X nabízí širokou škálu pečících programů a automatickou funkci Automatic Chef. Stačí pouze označit typ a váhu potraviny, kterou chcete péct a trouba si s vaším obědem poradí již sama. 13 programů funkce: Rozmrazování,Tradiční ohřev,Spodní intenzivní ohřev Pizza, mírné grilování, silné grilování, silné grilování s ventilátorem, Turbo plus, Tradiční ohřev + Turbo Plus, Udržení teploty, tradiční ohřev s ventilátorem, Pečení Eco, 4 úrovně grilování, Šetrné teplo.Sklopný čtyřpolohový gril.Smalt Top Slide – snadné čištění.Ele. programátor zapnutí/vypnutí se zvukovou signalizací, Automatic Chef.LCD v 17 jazycích (recepty, programy, teplota a čas).Bezpečnost: bezpečnostní termostat, blokování funkcí-bezpečnost dětí, chladná dvířka – 3 skla.Vysouvání plechu. Kruhové těleso.Gril,minutka,ventilátor.Blokování funkcí-bezpečnost dětí.Trouba 51l.Max. příkon 2,6kw.Roz.60x60xh-53cm.Váha 42kg.Třída A.Stáří 2 roky.P.c.26tis.!!!Cz návod.NA DOBÍRKU NEPOSÍLÁM.Toptrans dle ceníku s váhou do 50kg+balné 100kč.Odesílám v den připsání peněz na účet!CENA PEVNÁ!
Prodám - trouba Mora VTS 543 BW - NOVÁ
Trouba Mora VTS 543 BW - NOVÁ Prodám novou nepoužitou vestavěnou troubu: - trouba vestavěná Mora VTS 543 BW - trouba je NOVÁ a NEPOUŽITÁ - objednal jsem špatnou barvu - cena 7.200.- - v případě zájmu reagujte přes mail nebo tel.hovor (na SMS nereaguju) - pouze osobní odběr
TROUBA ELECTROLUX 600 PRO SteamBake EOD6P71X
Produkt je v originálním balení, dosud nerozbalen, nikdy nebyl použit. Vestavná trouba Electrolux s parní funkcí vám pomůže připravit lahodné masové pokrmy i dezerty, na kterých si pochutná celá rodina. Tento model má objem 65 litrů a maximální příkon 2 750 W. Díky spotřebě pouhých 0,89 kWh se řadí do energetické třídy A. Jedná se tak o šikovného i úsporného pomocníka v kuchyni. Vyberte si z 10 funkcí K dispozici budete mít hned 10 programů, které jsou vhodné pro různé způsoby přípravy pokrmů. Kromě horního a spodního ohřevu je spotřebič vybaven také ventilátorem a kruhovým tělesem. A pokud dostanete uprostřed zimy chuť na lahodný steak, můžete uspořádat party v teple svého domova – šťavnaté maso totiž připravíte přímo v troubě s pomocí grilovací funkce. Díky LED displeji s intuitivním ovládáním doby přípravy a dalších údajů je obsluha trouby velmi rychlá a jednoduchá. Klíčové vlastnosti: Vestavná trouba s objemem 65 l a třídou A 10 programů včetně možnosti grilování Trouba s parní funkcí pro vláčná jídla s křupavou kůrkou Jednoduchá údržba díky katalytické funkci Technologie zajišťující rovnoměrné propečení Možnost současné přípravy na 2 úrovních Plynulé dovírání dvířek.
ELECTROLUX VESTAVNÁ ELEKTRICKÁ TROUBA,LCD,tř.A,NEREZ
Samostatná vestavná trouba Electrolux EOB 53102 X nerezovém provedení disponuje energetickou třídou A. Vnitřní prostor s objemem až 60 nabízí velkou variabilitu. Trouba je vybavena funkcí řízení času, se kterou máte vždy plnou kontrolu nad dobou pečení. Ovládání zajišťují zápustné otočné knoflíky. Těmi lze nastavit požadovaný program či potřebnou teplotu. Tlačítky zvolíte spuštění a konec pečení, spolu s délkou přípravy jídel. LED obrazovka zobrazí vámi zvolené nastavení, když je trouba vypnutá, zobrazuje aktuální čas.Funkce časovače: akustický signál, trvání, minutový časovač, konec, vypnutí displeje * Kontrolky: Zapnuto/vypnuto, Thermostat Indicator * Funkce trouby: Spodní ohřev, Ventilátor+gril (=INFRAPEČENÍ), Ventilátor+kruhové topné těleso, Ventilátor+kruhové topné těleso+spodní ohřev, Ventilátor+horní ohřev+spodní ohřev, Gril, Spodní+horní ohřev, Horní ohřev+gril, Světlo * Dvojúrovňový teleskopický výsuv * Povrch vnitřku trouby: jednoduchá údržba Smalt/Bodový * Materiál dvířek: 2 skla, metal Rozměry spotřebiče(VxŠxH): 59 x 59,4 x 56 cm * Hmotnost 28,8 kg.Celkově pěkný,čistý,nepoškozený stav.NA DOBÍRKU NEPOSÍLÁM!Toptrans dle ceníku s váhou do 30kg + balné 70kč.