inzerce, prodej, prodám, bazar

Elektrotechika 1 (BEL1) - skripta

Kategorie: Učebnice, skripta - VŠ

Prodám učebnici pro VUT - Vysoké Učení Technické v Brně.
Od doc. Lubomíra Brančíka - učebnice z roku 2004
+ laboratorní a počítačová cvičení (2008), nese známky použití, ale bez vepisování.
Elektrotechika 1 (BEL1) - skripta
Podobné inzeráty
Vytištěná skripta
Nabízím vytištěná skripta z TUL fakulty textilní: Textilní zbožíznalství, tkaniny, Hana Pařilová Morfologie a strukturnip mechanika obecných vlákenných útvarů, Bohuslav Neckář Struktura a vlastnosti textililí, Bohuslav Neckář Skripta na textilní technologii 1- základy textilní a oděvní výroby Skripta na textilní vlákna Skripta dějiny výtvarné kultury
Skripta - VŠ
Skripta VUT Brno Části strojů II Převody Elektronické prvky Elektronická měření Fyzika I B Fyzika II – Nauka o elektřině a magnetismu Technická mechanika – Kinematika Pružnost a pevnost I Pružnost a pevnost II. díl Teorie tepelného zpracování Části strojů IV – Klikový mechanismus Laboratorní návody z elektrických sítí Sbírka příkladů z kinematiky Základy automatizace – automatizace, technická měření, regulace Elektrické pohony I – Příklady Dynamika I – základy dynamiky s příklady Základy elektrotechniky Elektrické přístroje I Elektrárny III Skripta VUT Praha Elektrická měření II Skripta VŠSE Plzeň Části strojů I Skripta VŠB Ostrava Fyzika I – Mechanika a teplo Fyzika pro fakultu hornicko-geologickou Sbírka problémových úloh z fyziky Nauka o materiálu I Nauka o materiálu I – Struktura a vlastnosti kovových materiálů Nauka o materiálu – Konstrukční materiály a jejich degradační procesy Základy strojírenství Elektrické pohony Chemie pro horníky Základy zpracování dat pro ekonomy Ostatní Konstrukční cvičení II (Kříž, Martinisko, Weigner) Rozvod elektrické energie I pro II. ročník SOU (Babšický, Vojta)
Skripta Univerzity Pardubice - FCHT
Prodám tyto skripta: - Technologie polygrafické výroby - 300 Kč - Fyzikální základy reprodukce obrazu - 50 Kč - Analytická chemie - 120 Kč - Makromolekulární chemie - 150 Kč - Laboratorní cvičení z Analytické chemie - 90 Kč Všechny skripta, kromě Makromolekulární chemie, byly kupovány nově ve skriptárně. Některé uvnitř popsané nebo je v nich vyznačený text. Pokud by byl zájem, není problém vybrané skripta ofotit i zevnitř a zaslat další informace. Osobní předání v Pardubicích nebo na trase Valašské Meziříčí a okolí - Pardubice. Podle ceníku Zásilkovny nebo České pošty není problém skripta po platbě předem na účet zaslat.
Skripta, učebnice, Slezská univerzita, OPF,Karviná
Odběr - v KARVINÉ, nebo ZAŠLU. -- Použité, jako nové. -- Ceny rozepsané, od 60 Kč. SKRIPTA, další tištěné a svázané učebnice, skripta a jiné materiály pro bakalářské i navazující studium vysoké školy. 1. -- skripta a učebnice pro studium OPF v Karviné (DALŠÍ - viz foto a na dotaz). -- např.: - Vybrané kapitoly ze základů managementu a jeho současného vývoje - Česká republika a Evropská unie - Obchodní firmy Mezinárodní integrační procesy - Informatika A: řešené příklady z wordu - MS OFFICE WORD 2010 řešené příklady - Sociologie - Zásoby (Účetnictví) a další kapitoly... - Informatika - Světová ekonomika - MATEMATIKA A - Strategický management - Podnikatelské prostředí - Ekonometrické metody - Nabídkové kalkulace ve službách 2. -- Publikace: 25 let Obchodně podnikatelské fakulty v datech a obrazech (pořízena za 350 Kč) - 100 Kč. 3. -- CD - Moderní metody hodnocení a rozhodování. (Ramík, Perzina)- 50 Kč.
Skripta pro studenty strojních fakult VŠ
Různá skripta od různých autorů: Fyzika kovů - Michna Technologičnost konstrukce - Mádl Nauka o materiálech I + návody - Kusmierczak Zpracování kovů a plastů - Michna Řízení lidských zdrojů - Mádlová Výrobní procesy a projektování - Novák Kolejová doprava - Sellner Praktická metalografie - Michna, Kusmierczak Praktická fraktografie - Michna, Kusmierczak Podniková ekonomika - Sellner Lze prodat jako celek i jednotlivě. Případné dotazy mailem. kniha, učebnice, skripta, technická literatura
Skripta Tul
Nabízím skripta, cenu nabídněte. Skripta viz foto.