inzerce, prodej, prodám, bazar

Elikon-ruský kinofilmový fotoaparát-nálezový stav-Levně

Kategorie: Analogové fotoaparáty

Prodám starší hledáčkový,fotoaparát ruské výroby zn.Elikon osazený kvalitní optikou 38mm/2,8.Fotoaparát je v nálezovém stavu,bez baterie-nezkoušeno-prodej bez záruky.
Elikon-ruský kinofilmový fotoaparát-nálezový stav-Levně
Podobné inzeráty
Retro fotoaparát zn. Elikon 35 C s bleskem
Retro fotoaparát zn. Elikon 35 C s bleskem na dvě tužkové baterie, na černobílý film. Je téměř nepoužívaný, funkční. Cena 1.000,- Kč.
Fotoaparát Elikon 35C
Retro fotoaparát zn. Elikon 35 C s bleskem, v koženém pouzdře a návodem v azbuce.Byl téměř nepoužívaný. Funkčnost nevyzkoušená.
Fotoaparát Elikon 35C
Dobrý den,prodám Fotoaparát Elikon 35C+pouzdro.Osobní předání Praha nebo Zbraslav nebo Zásilkovna(Balíkovna).
Fotoaparát Elikon 35 C
Prodám Fotoaparát Elikon 35 C lze poslat poštou na dobírku
Canon EOS 3000 + Canon 38-76mm TOP STAV
Prodám extrémně zachovalý kinofilmový fotoaparát Canon EOS 3000 včetně objektivu Canon EF 38-76mm 1:4,5-5,6. Fotoaparát i objektiv je ve špičkovém stavu bez známek používání. Objektiv vybavený rychlým a tichým autofokusem. Fotoaparát je včetně 2ks baterií, vyzkoušený a plně funkční. Součástí je popruh Hama, krytka objektivu. Jde o kinofilmový fotoaparát který je schopný pracovat s prioritou clony, prioritou času, ale i s plnou automatikou. Dá se říci že je to ideální model pro vstup do kinofilmové fotografie. Osobně v Plzni. Zásilkovna, Balíkovna 80,-, dobírka 100,-. Při dobírce náklady na zaslání převodem. Na telefonu bývám minimálně. První kontakt emailem, okamžitě se ozvu zpět a sdělím jiné telefonní číslo.
Canon EOS 500N + Canon 28-80mm TOP STAV
Prodám extrémně zachovalý kinofilmový fotoaparát Canon EOS 500N včetně objektivu Canon EF 28-80mm 1:3,5-5,6. Fotoaparát i objektiv je ve špičkovém stavu s velmi mírnými známkami používání. Objektiv vybavený rychlým a tichým autofokusem. Fotoaparát je včetně 2ks baterií, založen film (zbývá 31 snímků), vyzkoušený a plně funkční. Součástí je originální popruh, krytka objektivu. Jde o kinofilmový fotoaparát který je schopný pracovat s prioritou clony, prioritou času, ale i s plnou automatikou. Dá se říci že je to ideální model pro vstup do kinofilmové fotografie. Osobně v Plzni. Zásilkovna, Balíkovna 80,-, dobírka 100,-. Při dobírce náklady na zaslání převodem. Na telefonu bývám minimálně. První kontakt emailem, okamžitě se ozvu zpět a sdělím jiné telefonní číslo.