inzerce, prodej, prodám, bazar

Emily Pírková a tajné zrcadlo

Kategorie: Dětská literatura

kniha je jako nová
Emily Pírková a tajné zrcadlo
Podobné inzeráty
Emily Pírková a tajné zrcadlo - Holly Webbová
Kupovaná nová, čtená, v super stavu
Emily Strange - Ztracené dny (Jessica Grunerová, Rob Reger)
Kniha mládež od 12 let. Jako nová (původní cena 250). V připadě zaslání + poštovné, např. přes zásilkovnu. Anotace: Emily Strange - charakteristika: 13 let. Schopna přeskočit budovu, když se jí zachce. Ale spíš ji najdete, jak si dává dvacet se svými čtyřmi kočkami nebo jak sestavuje urychlovač částic z chuchvalců prachu, čočky a spínacích špendlíků nebo jak řádí na kytaru/bubny/saxofon/citeru, případně jak vytváří vířící intramurální fresky po zdech kanálů nebo jak někoho nutí, aby řekl „vířící intramurální fresky“ třináctkrát rychle za sebou... a jak na někoho ukazuje a směje se. 13 věcí, které najdeš v prvním románu Emily Strange: 1. záhadu 2. úžasného golema 3. vychytané projektily 4. čtyři černé kočky 5. amnézii 6. kalamitní poker 7. zuřivé poníky 8. línýho policajta 9. seznamy o 13 položkách 10. generátor písečné bouře 11. dvojníky 12. tajnou misi 13.
Emily Pírková a schody ke hvězdám - Holly Webbová
Prodám tuto knihu, 1. majitel, bez poškození.
Emily Vichrná-celá série
Prodám celou sérii knih od Liz Kesslerové Emily Vichrná -Rybí ocas -příšera z hlubin -hrad v mlze -tajemství mořské sirény -země půlnočního slunce -loď ztracených duší -zrádný vodopád -pirátský princ -proud času
TAJNÉ VÁLKY OMINBUS MARVEL
tajné války, prodávám i cesta do pekel
Knihy pro dívky
Prodám mix knih pro holky - PRODANÁ - MONSTER HIGH S PŘÍŠERAMI V JEDNÉ LAVICI, Lisi Harrisová. Cena 80Kč, - PRODANÁ - MONSTER HIGH 3 KDE JE VLK, TAM JE HRA, Lisi Harrisová. Cena 80Kč, - PRODANÁ - EMILY STRANGE- VÝMĚNA NÁZORŮ, Rob Reger a Jessica Grunerová. Cena 80Kč, - LILY, Holly Webbová, od 8let. 1x čtená ve výborném stavu, jak nová, vhodná jako dárek. Cena 50Kč, - DENÍK MIMOŇKY- PŘÍBĚHY Z NESLAVNÝHO ŽIVOTA, Rachel Renée Russellová, od 9let. 1x čtená, v bezvadném stavu, jak nová, vhodná jako dárek. Cena 90Kč, -MALÁ BALETKA, ELA A SKLENĚNÝ STŘEVÍČEK, Darcey Bussellová Je v bezvadném stavu, vhodná jako dárek. Cena 50Kč, - PRODANÁ - ČARODĚJNICE ŠKOLOU POVINNÉ- UKRADENÉ KOUZLO, Jill Murphyová. Cena 70Kč, - Dorka FaNTAsMaGorKa, Abby Hanonová, od 6let. 1x čtená, ve výborném stavu, jak nová, vhodná jako dárek. Cena 80Kč, - DORKA A OPRAVDU OPRAVDICKÁ KAMARÁDKA, Abby Hanlonová, od 6let. Ve výberném stavu, jak nová, vhodná jako dárek. Cena 80Kč, - WITCH- SMARAGDOVÝ PTÁK, Eva Carvani. 1x čtení, ve výborném stavu, jak nová, vhodná jako dárek. Cena 80Kč, - Velká kniha scoubidou. V pěkném stavu. Cena 30Kč, Zasílám Českou poštou dle jejího ceníku, Balíkovnou za 65Kč nebo Zásilkovnou za 79Kč. Osobní předání na mé adrese nebo u Olympie v Modřicích. Při větším odběru z mé nabídky mohu dovézt do Brna k Vaňkovce. Inzerát je platný do smazání. Mám tu více inzerátů, můžu zkompletovat balíček dle vašeho přání.