inzerce, prodej, prodám, bazar

Encyklopedie jazzu

Kategorie: Encyklopedie

Prodám ROCK 2000,3díly-NENÍ
Encyklopedie jazzu a moderní populární hudby,3díly-NENÍ
2letáky konzert M.JACKSON,90.léta,
BLICK SPECIAL1998-R.STONES,ELTON JOHN,R.STAR...22str.
Il.encyklopedie country,216str,mnoho čb+bar.foto.
Ijednotlivě,néé SMS

Encyklopedie jazzu
Podobné inzeráty
Encyklopedie - Zvířata, Oxford, Rybaření
Encyklopedie: Oxford - Velká školní encyklopedie: Věda a technika. Planeta Země. Živá příroda, super stav 150 Kč, Sladkovodní rybářství, super stav, 100 Kč, Zvířata a ostatní živočichové. Velká obrazová encyklopedie, zadní přebal mírně poškozený 100 Kč, Velká obrazová encyklopedie rybaření, super stav 100 Kč. Předání Prostějov nebo lze zaslat.
Angličtina Francouzština Encyklopedie Golf Hokej Víno Psi
Moje první encyklopedie Larousse Knižní klub 2.vydání. Perfektní knížka pro zvídavé děti. Čtyři až sedm let: čas dětství, ale také věk, kdy dítě začíná klást spoustu otázek - a pídí se po odpovědích. Může je najít v dětské encyklopedii prestižního francouzského nakladatelství Larousse, která představuje svět ve všech jeho rozmanitých podobách. Kouzelné, pestré, hravé obrázky knihy překypují zábavnými detaily - a přímo dítě vybízejí: zkoumej a objevuj svět dál a dál! Doprovodný text je jednoduchý, čte se snadno, a přesto je v něm dostatek základních informací. Moje první encyklopedie Larousse je knížka, která nesmí chybět v knihovničce žádného zvídavého dítěte. 300kč *** Nová encyklopedie golfu Autor: Malcolm Campbell Golfová encyklopedie. 2002, Knižní klub, Počet stran: 384, 650kč *** Francouzština pro samouky + klíč: Pravda+Pravdová. Velice šikovná učebnice pro všechny, kteří začínají od píky. Velmi dobře vysvětlená gramatika, dostatek cvičení. Chcete se domluvit v nejběžnějších situacích ve styku s frankofonní částí světa? Chcete se učit sami? V tom případě je pro vás připravena tato učebnice pro samouky. Nové vydání učebnice, kterou lze s úspěchem použít i v nejrůznějších kursech, seznamuje se základy francouzské gramatiky, frazeologie i reálií a umožňuje domluvit se 250kč.
Encyklopedie pro děti 21. století
Encyklopedie pro deti 21. stoleti CESKY. Srozumitelná hesla, poezie i legrace a velká spousta obrázků – to je Encyklopedie pro děti 21. století. Bavte se a poznávejte svět 21. století společně se svými dětmi! Nová, zcela jedinečná encyklopedie na českém trhu od Jiřího Žáčka obsahuje na 800 hesel, s nimiž se dítě setkává od svého narození, přes pojmy z oblasti zeměpisu, biologie či techniky až po výrazy abstraktní. Výstižnost a přesnost se zde snoubí s poezií a vtipem.
VELKÁ DĚTSKÁ ENCYKLOPEDIE, PRŮVODCE PŘÍRODOU, VELRYBA
VELKÁ DĚTSKÁ OBRÁZKOVÁ ENCYKLOPEDIE - Ivona Březinová, Milan Starý - vydal Fragment 2011, 255 stran. Nečtená, krásný stav, jako nová, cena 200 Kč. DĚTSKÁ ENCYKLOPEDIE - Bohumil Říha, Jiří Kalousek - vydal Albatros 1984, 359 Kč. Encyklopedie je ještě po mě, velmi stará, stav už není ok, vazba se v některých místech rozpadá, je slepovaná izolepou. S ohledem na rok vydání je zde možné najít Československo a jiné perly :) Je mi ale líto knihu vyhodit, ráda ji někomu věnuji. PRŮVODCE PŘÍRODOU PRO DĚTI - 120 druhů živočichů a rostlin v ČR - vydalo Nakladatelství Svojtka 2011, 157 stran. Nečtená, super stav, jako nová, cena 200 Kč. VELRYBA A DELFÍNI SVĚTA - Mark Simmonds - vydalo Nakladatelství Pavel Dobrovský-BETA 2005, 160 stran. Kniha má velký formát a je relativně těžší, nečtená, uvnitř super stav, jako nová, papírová obálka má neznatelně pomačkané okraje, cena 50 Kč. NOVÝ VELKÝ LEXIKON PRO DĚTI - PŘÍRODA - Knoke Marlies, vydala Grada 2007, 161 stran. Nečtená, super stav, jako nová, cena 190 Kč. ZA ZVÍŘATY KOLEM SVĚTA - SBĚRATELSKÉ ALBUM PENNY, 41 stran se sběratelskými samolepkami, kompletně vyplněné, cena dohodou. Osobní odběr v Olomouci, nebo mohu poslat do balíkovny za 65 Kč, do zásilkovny za 79 Kč, případně na adresu přes zásilkovnu za 119 Kč nebo poštou dle ceníku ČP.
Encyklopedie Česko A-Z
Nová, jednou čtená. Balíkovna 65kč. Zásilkovna 79kč. Kniha Česko navazuje na úspěšné tituly Země, Zvíře a Člověk, které vydal Knižní klub v uplynulých 3 letech, a současně na řadu encyklopedií Universum. Česko je původní encyklopedie, věnovaná českým reáliím. Obsahuje přibližně 8 000 abecedně řazených hesel zahrnujících hlavně medailony 3 500 českých osobností (nebo těch, které se zapsaly do naší historie), dále zde najdeme charakteristiky kolem 2 000 významných českých, moravských a slezských měst a obcí s aktuálními údaji o počtu obyvatel z roku 2005 nebo 2004. Pro tuto oblast je obzvlášť významná i obrazová složka knihy, neboť většina z 2500 fotografií představuje současnou tvář země v srdci Evropy. Důležitou součástí encyklopedie jsou i události, které tvoří naše dějiny. Přidanou hodnotu knihy tvoří 35 syntetických tematických kapitol, které charakterizují celá významná odvětví české reality. Vedle základních textů zahrnují i některá dílčí hesla např. osobností, která jsou pak v abecedním korpusu řešena odkazem. Dále obsahují mapy, tabulky a jiné obohacující doplňky k danému tématu.
Heavy Metal Encyklopedie
Prodám knihu “Heavy Metal Encyklopedie”. Autor: Daniel Bukszpan Z anglického originálu vydána v českém překladu v roce 2004 - První vydání v českém jazyce. ——————————————————————————— Rozsáhlá encyklopedie na 300 stranách nabízí: • rozbor kariér více než 200 nejvýznamnějších heavymetalových kapel; • více jak 600 barevných fotografií; • základní statistiky členů formací a jejich diskografie; • tematická hesla a časový sled nejvýznamnějších okamžiků v historii heavy metalu; • 20 x žebříčky top 10 a další zajímavosti. Kniha je ve velmi dobrém stavu. Jediná drobná vada - naražený potah v jednom místě spodní hrany předního dílu desek knihy - viz foto 9-11. (vada je viditelná jen při pohledu zespoda na vnitřní stranu přední desky knihy). Obal, hřbet, vazba i jednotlivé listy knihy jsou bez vady, v perfektním stavu. Cena 690,- Kč (Původní doporučená cena 990,- Kč). ——————————————————————————— Preferuji osobní předání v Praze. Po domluvě, možné poslat jako zásilku /poštovné, dle sazebníku ČP/.