inzerce, prodej, prodám, bazar

Encyklopedie pro děti - Moje první encyklopedie Larousse...

Kategorie: Beletrie

Všechny knihy jsou ve vynikajícím stavu.

Moje první encyklopedie Larousse - PRODANÁ

Moje první encyklopedie Larousse – Objevuji svět - několikrát čtená, výborný stav, vypadá jako nová - 190 Kč

Knížka pro Adama a Evu - čtená víckrát, opět vynikající stav, 120 Kč (běžná cena 250 Kč)

Detailní foto mohu zaslat e-mailem. Ideálně osobní odběr Praha 4 Spořilov, Budějovická.
Encyklopedie pro děti - Moje první encyklopedie Larousse...
Podobné inzeráty
Ottova encyklopedie hub,Deník z Prahy,OPCE,Zmizelé sudety
Ottova encyklopedie hub....3400kč Cibulkovy seznamy STB....260kč Deník z Prahy....350kč Zmizelé sudety....400kč Cesta želvy....330kč Ottova encyklopedie hub....3400kč OPCE chytrý nástroj investora..770kč Dějiny Koreje....prodáno Etologie zvířat....prodáno Háchovi melody boys....prodáno Vzestup a pád velmocí....prodáno mrkněte i na moje další nabídky :)
Nejlepší světové čtení, encyklopedie a další knihy.
Prodám knihy z Readers Digest výběru, romány z Nejlepšího světového čtení, encyklopedie a kuchařky (viz seznam a přiloha). Cena románů 50Kč/kus-celkem 20 ks, (jsou v ní 4 romány), encyklopedie a kuchařka 100Kč/kus. Seznam nabízených knih pošlu na vyžádání do emailu zájemce. Knihy jsou nepoškozené, jako nové. Knihy zašlu i poštou. Emai.: vlamil@, tel.: 140657.
6) Prodám 27 knih
Prodám knihy: Sanitky v Československu a Česku 1918 - 2018 - Jan Tuček - letmo prolistovaná, jako nová - 320 Kč Autobusy první republiky a protektorátu 1918 - 1945 - Martin Harák - nová, nečtená - 290 Kč Skanzeny v České republice - Petr Dvořáček - nová, nečtená - 170 Kč Co nevíme o slepicích - Melissa Caugheyová - nová, nečtená - 140 Kč Kapesní atlas našich motýlů - Rudolf Hrabák - vydání r. 1985, málo používaný, vzadu trochu vlnky na vrchní vrstvě desek - 30 kč Bible cyrilometodějská - velkoformátová, úplně nová, originál zatavená v igelitu. Vydaná k výročí 1150 let od příchodu sv. Cyrila a Metoděje. 110 celostránkových ilustrací od 11 malířů a grafiků - 1700 Kč (na trhu 6990 Kč) Lidský mozek - PRODÁNO Nejkrásnější procházky světa - Nicolas Gardon, Sylvain Bazin - nová, nečtená - 290 Kč Naše Praha - Ivan Král - nová, nečtená, originál zatavená ve fólii - 290 Kč Velká turistická encyklopedie - Vladimír Soukup, Petr David: Moravskoslezský kraj - nová, originál zatavená v igelitu - 290 Kč Zlínský kraj - nová, originál zatavená v igelitu - 290 Kč Čínský Quilling - nová, nečtená - 150 Kč Jak připravit dokonalou svatbu - nová, nečtená, originál zatavená v igelitu - 190 Kč Knížka proti starostem - PRODÁNO Masáž s okamžitým účinkem - Michael Gienger - nová, nečtená, originál zatavená v igelitu - 110 Kč Predátor na každém kroku - Jaroslav Smrž - nová, nečtená, ohnuté růžky - 60 Kč Velká kniha včelaření - Fergus Chadwick a spol. - nová, nečtená - 190 Kč Orlické hory a Podorlicko - Soukup a David - nová, nečtená - 170 Kč Vltavské vyhlídky - Ivan Klich - nová, nečtená - 100 Kč Dřevo - PRODÁNO Encyklopedie bojových umění a sportů - Slavomír Svoboda - nová, nečtená - 190 Kč Katalog traktorů 2013 - Vladimír Pícha - nová, nečtená - 70 Kč Skleník a pařeniště měsíc po měsíci - Eva Schumannová - nová, nečtená - 150 Kč Jak si založit zahradu - Adam Frost - nová, nečtená - 250 Kč Kombinování rostlin - Christa Weinrichová - nová, nečtená - 180 Kč Platba předem na účet, zašlu doporučeně dle tarifů České pošty nebo přes Zásilkovnu. Osobní odběr je možný pouze u mě doma v Praze 15.
ZLATÍČKA
Prodám knihu ZLATÍČKA. kAŽDÝ Lauren Tranterové říkají, že je vyčerpaná a potřebuje si odpočinout. A mají pravdu; nikdy se necítila tak unavená jako teď, když se jí narodila dvojčata Morgan a Riley. Ale ona ví, co viděla: té noci, v nemocničním pokoji, se jí ta žena pokusila ukrást děti a vyměnit je za své vlastní. Jenže když přijela policie, nikoho nenašla. Všichni, od doktora po jejího manžela, jsou přesvědčeni, že se jí jen něco zdálo. Uběhnou měsíce a jednoho slunečného letního rána Laureniny děti zmizí v parku. Když se najdou, zdají se jiné. Sice vypadají jako Morgan a Riley alespoň pro ostatní , ale Lauren cítí, že je něco špatně. A tak zatímco ostatní oslavují jejich šťastný návrat, Lauren začne vykřikovat: Tohle nejsou moje děti! Odhodlaná získat své děti zpět, je Lauren schopna riskovat cokoli. Ale pokud se mýlí v tom, co viděla udělá největší chybu svého života...
Vejce a já Betty MacDonaldová pevna vazba
Kniha začíná obdobím před narozením hlavní hrdinky Betty. Její rodiče hodně cestovali, a to i po narození svých dětí. Nejdříve se narodila Mary, pak Betty, bratr Cleve a sestra Darsie. Vyrůstala ve velké dětmi oplývající rodině, často se stěhující, ve velkých domech s jídelnami, ložnicemi, tělocvičnami. Tatínek byl přísný a dodržoval řád chodu domácnosti, který sám vymyslel. Maminka s babičkou mu všechno kazily a nic nedodržovaly a tak se děti zmítaly mezi naprostou přísností a nedokonalou povolností. Vzaly to jako děti a líbilo se jim to. Když bylo Betty dvanáct let, zemřel jí otec a o pár měsíců později se narodila nejmladší sestra Alison. Smrtí otce se vše změnilo, chudoba zaklepala na dveře, děti už nechodily do tolika kroužků, rodina se semkla a vyrůstající děti pracovaly kde mohly. Betty dospívala a měnila se, Mary sháněla celé rodině práci, v Americe byla krize, někdy jim vypnuli elektřinu, ale radostného života se nevzdávali, chodili na dřevo do parku a zvali spousty hostů na nastavovanou sekanou. Hráli hry, zpívali, tančili, neopouštěli se. V sedmnácti letech se Betty zamilovala do o třináct let staršího muže, kterého přivedl její bratr na víkend. O rok později se s Bobem vzali. Chystali se koupit si farmu, protože to byl Bobův sen Poškozený je jen obal.
ČESKÉ:Hrabal,Kohout,Škvorecký,Fuks,Švandrlík,Viewegh,Hašek..
B. HRABAL: Městečko u vody (Postřižiny, Krasosmutnění, Harlekýnovy miliony, 100,-), Tři novely (Ostře sledované vlaky, Taneční hodiny pro starší a pokročilé, Obsluhoval jsem anglického krále, 100,-), Příliš hlučná samota (100,-), Růžový kavalír (90,-), Kličky na kapesníku (70,-), J. ŠKVORECKÝ: Tankový prapor, Prima sezóna (kus za 80,-), Mirákl (120,-), Zbabělci (150,-), L. FUKS: Spalovač mrtvol (350,-), Pan Theodor Mundstock (130,-), Myši Natálie Mooshabrové (90,-), Návrat z žitného pole (90,-), L. VACULÍK: Český snář (100,-), Morčata (70,-), Jak se dělá chlapec (80,-), P. KOHOUT: Katyně (120,-), Kde je zakopán pes (60,-), I. KLÍMA: Moje první lásky (80,-), Láska a smetí (70,-), V. PÁRAL: Profesionální žena, Mladý muž a bílá velryba (kus za 70,-) K. LEGÁTOVÁ: Želary (350,-), Jozova Hanule (350,-), J. BALABÁN: Zeptej se táty (100,-), M. VIEWEGH: Biomanžel (100,-), Román pro ženy, Román pro muže, Báječná léta pod psa, Účastníci zájezdu, Můj život po životě, Švédské stoly, Výchova dívek v Čechách (kus za 80,-), Z. BRABCOVÁ: Rok perel, Zlodějina (kus za 100,-), P. HŮLOVÁ: Paměť mojí babičce (100,-), R. JOHN: Memento (80,-), M. ŠVANDRLÍK: Černí baroni, Říkali mu Terazky (kus za 60,-), Doktor od jezera hrochů (70,-), Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka (90,-), V. KÖRNER: Písečná kosa, Anděl milosrdenství (kus za 90,-), JAN PROCHÁZKA: Zelené obzory, Lítost, Závěj, Svatá noc (v jedné knize, 90,-), L. AŠKENAZY: Vajíčko (80,-), Etudy dětské a nedětské (60,-), V. STÝBLOVÁ: Nevěra (60,-), Mne soudila noc/Skalpel, prosím (v jedné knize, 80,-), A. LUSTIG: Dita Saxová (90,-), Noc a naděje / Démanty noci / Dita Saxová (v jedné knize, 120,-), Démanty noci (samostatně, 70,-), M. HORNÍĆEK: Listy z Provence (100,-), L. MŇAČKO: Jak chutná moc (1. vydání, 90,-) L. KLÍMA: Utrpení knížete Sternehocha (120,-), Podivné příběhy - Vlastní životopis/Slavná Nemesis/Příšerný konec Fabianův/Putování slepého hada za pravdou (150,-), V. NEFF: Sňatky z rozumu (5 svazků, komplet, 190,-), I. OLBRACHT: Nikola Šuhaj loupežník (80,-), J. HAVLÍČEK: Neviditelný, Petrolejové lampy (kus za 100,-), Helimadoe (80,-), V. DYK: Krysař (100,-), A. BRANALD: Sestřičky (zfilmováno, 90,-), E. HOSTOVSKÝ: Cizinci hledají byt (obsahuje texty Listy z vyhnanství, Sedmkrát v hlavní úloze, Cizinec hledá byt, 120,-), L. VANČURA: Rozmarné léto (60,-), A. JIRÁSEK: Psohlavci (50,-), Bratrstvo (3 svazky, ilustrace V. Rada, 120,-), K. POLÁČEK: Bylo nás pět (80,-), K. KLOSTERMANN: Ze světa lesních samot (80,-), BRATŘI MRŠTÍKOVÉ: Maryša (100,-) Velmi dobré stavy. DOTAZY PROSÍM PŘES FORMULÁŘ POD INZERÁTEM, NA SMS NEREAGUJI. Možno převzít v Praze nebo zašlu poštou. Další moje knihy viz "Všechny inzeráty a hodnocení uživatele.