inzerce, prodej, prodám, bazar

Eric Clapton autobiografie

Kategorie: Beletrie

stav jako nové
Eric Clapton autobiografie
Podobné inzeráty
Rozevřená minulost - autobiografie Karola Wilda
Autobiografie studenta univerzity, pomocného dělníka, doktora filozofie a filmového režiséra. Čerstvé vydání, nepoužité.
3x ROALD DAHL v angličtině - povídky, autobiografie
3x ROALD DAHL v angličtině - The Collected Short Stories - 762 str. - Boy and Going Solo - 394 str. - More About Boy - Tales from Childhood - 228 str. Knihy jsou opotřebovanější, viz foto, povídky mají vzadu výraznější flek, 1 list je volně, v jednom místě lepená. Boy má opotřebovanější obálku. CENA ZA CELEK 149 Kč. Zásilkovna po platbě na účet nebo osobně Rajhrad.
Kroupič život amatérského sportovce
Brožovaná kniha, 124 potištěných stran. Kniha popisuje příběh amatérského sportovce na jeho strastiplných cestách k vysněnému cíli. Kolika překážkám je nutno někdy čelit a kolik síly v sobě musí člověk nalézt, aby dosáhl toho, o čem od dětství sní? Kde hledat sílu, podporu a motivaci a naopak čemu je dobré se vyhnout? O tom všem pojednává kniha, která zároveň nastiňuje i osobní a rodinný život, který někdy dokáže být náročný a někdy vás to dostane až na samotné dno. Čtenář se seznámí s různými modely silničních i motokrosových motorek a autorovými zkušenostmi s nimi. Tato autobiografie je vhodná pro ty, kteří ztrácejí motivaci jít si za svými sny, ale také pro ty, kteří se jen tak chtějí začíst do příběhu jednoho obyčejného motorkáře, který dal vše za to, aby žil svůj sen. Na sms neodpovídám, nemám na to čas. Možnost zaslat doporučeně, při platbě předem. Odkaz na upoutávku: (sportovní kniha, motivační kniha, sport, motosport, cyklistika)
Amy Schumerová - Dívka s tetováním na zádech
Ryzí, nepříliš cenzurovaná zpověď oblíbené komičky Amy Schrumer. Jízlivě vtipný sarkasmus prakticky na každé straně. Autobiografie doplněná černobílými fotografiemi. Kniha je nová, vhodná jako vánoční nebo narozeninový dárek. Osobní odběr možný v Troubsku, hned pod Brnem. Zasílám Balíkovnou, Zásilkovnou nebo poštou. Při koupi více předmětů z nabídky se můžeme domluvit na menší slevě.
Karel Gott
Unikátní autobiografie největší české legendy hudební scény všech dob. 1. Vydání pořizovací cena 1300,- po slevě 1.199.- zakoupeno u Kniha je ve 100% stavu, nepoškozená. Prostě nová.
Ed McBain+Dick Francis a Temné kouty,Mokrý hrob,Rambo ad,
ED MCBAIN (tvrdé vazby s přebaly): Smrt ošetřovatelky, Kráska a zvíře, Překupník/Vrahův žold, Dívej se jak umírají, Všichni do jednoho (kus za 90,-), MĚKKÉ VAZBY: Zlovolnost, Přízraky, Vraždy pod stromeček, Nešpory, Polibek (kus za 70,-), MENŠÍ MĚKKÉ VAZBY: Horko, Všichni do jednoho, Zlatovláska, Skřet a královna, Sněhurka, Jack a fazole (kus za 60,-) 18 napínavých povídek mistrů detektivního žánru (Ed McBain, Donald E. Westlake a další, 50,-) DICK FRANCIS: Vyšetřovací komise, Oheň a bič, Tvrdý úder, V šachu (brož, kus za 60,-) Nervy/Dražby (dva romány v jedné knize s tvrdou vazbou a přebalem, 70,-), Smrtící zkouška (tvrdá vazba s přebalem, 70,-), Hra s čísly, Hrozba (brož, kus za 50,-), Sport královen (autobiografie, 70,-) Další z dostihového prostředí: GRAEME ROE: Nebezpečný outsider, Vnitřní dráha (kus za 70,-) Thrillery za 80 kč: HELENA REICH: Mokrý hrob (341 stran), PATRICIA CORNWELLOVÁ: Kalné vody (317 stran), Stopa (413 stran), MINET WALTERSOVÁ: Tajemné záblesky (338 stran) Thrillery za 100 kč: PETER TEMPLE: Pravda (414 stran), THOMAS BLOCK: Vynucené přistání (336 stran), Nebeská past (341 stran), JOSEPH KELLERMAN: Génius (427 stran), MICHAEL KORYTA: Hymna zármutku (317 stran), Dnes večer jsem se rozloučila (319 stran), IMOGEN ROBERTSOVÁ: Nástroj temnoty (380 stran) THRILLERY ZA 120 KČ: GILLIAN FLYNNOVÁ: Temné kouty (448 stran), FRANK SCHÄTZING: Nehlučně (627 stran), SIMON KERNICK: Záležitosti kolem umírání, Neúprosný (kus za 100,-), KEN FOLLET: Propustka na svobodu (100,-) DAVID MORRELL: Rambo I-III (3 svazky, 180,-) Velmi dobré stavy. DOTAZY PROSÍM PŘES FORMULÁŘ POD INZERÁTEM, NA SMS NEREAGUJI. Možno převzít osobně v Praze nebo zašlu poštou.