inzerce, prodej, prodám, bazar

EURO MIG / MAG hořák 24KD 240A 4m CO2 (KoWax) NOVÝ

Kategorie: Nářadí

Zcela nový nikdy nepoužitý hořák pro svářečku MIG / MAG - kompletní balení, model 24KD (až do 240A).

Nabídka obsahuje kompletní hořák o pracovní délce 4 metry včetně průvlaku 0.8 mm a kónické hubice. V hořáku, respektive v přívodním "kabelu" Bowden pro ocelový drát, v balení Bowden na ALU a jiné měkké dráty. Vše nové nikdy nepoužité zabaleno v krabici KoWax.

Hořák byl v balení u svářečky KoWax, ale z důvodu barevného sjednocení s přístrojem jsem koupil žlutý a tento nepotřebuji.

Cena 2.ooo,-.

Preferuji osobní předání s ukázkou předmětu, zaslání kurýrem možné po úhradě na účet, na dobírku nezasílám.

Pouze vážní zájemci. V případě nejasností volejte (po-ne mezi 12-20 hod.) nebo pište na email, WhatsApp, Viber (kdykoliv), na SMS nereaguji.
EURO MIG / MAG hořák 24KD 240A 4m CO2 (KoWax) NOVÝ
Podobné inzeráty
Svářečka GYS 150A invertorová 3v1 - nová
Prodám novou, nepoužitou svářečku. IGBT Invertor GYS MultiProcess 150A 3v1 cočko i klasické elektrody (CO2, MIG/MAG, MMA, No gas) Svářečka Easymig 150 od značky Gys je spojením tří druhů svářeček v jednom jediném přístroji. Můžete ji používat jako svářečku s ochranným plynem, jako svářečku s plněným drátem či svářečku MIG/MAG. Díky tomu zvládnete veškeré práce s pomocí pouze jednoho multifunkčního nástroje. Robustní provedení a integrované gumové tlumiče umožňují i mobilní použití svářečky. Pro nastavování velikosti proudu a rychlosti posuvu drátu je zařízení opatřeno dvěma regulátory, které umožňují snadné a intuitivní používání svářečky. Součástí dodávky je bohaté příslušenství pro všechny tři druhy svařování. V závislosti na oblasti použití můžete pracovat s proudy o velikosti až 140 A a používat tak dráty o průměru až 0,9 mm či elektrody o průměru až 3,2 mm. 3 druhy svařování v jednom jediném přístroji Vhodné pro MIG/MAG svařování, svařování s plněným drátem a svařování elektrodou Dosahuje proudu o velikosti až 140 A Snadné nastavení prostřednictvím intuitivního ovládacího panelu Ideální pro mobilní použití Možnost zaslat poštou nebo vyzvednout ve Vodňanech nebo Českých Budějovicích.
Svářečka Kowax GeniMig 300
Prodám svářečku CO2. 2 roky stará, málo používána a teď nevyužitá. Při rychlém jednání sleva.
Plynový hořák + 3 kartuše sada
Hořák, plynový hořák, opalovací hořák. Pro dílnu, dům, zahradu, camping, stavebnictví, autodílna. - Nové zboží výprodej s obchodu nové zboží nepoužité - Hořák vhodný na všechny domácí i dílenské práce. Hořák má piezo zapalování není třeba sirek apod. Povolování šroubů, nahřívání, letování, zapálení ohně v přírodě. Na spojování měděného potrubí, hadic, zapálení kamen nebo grilu. Opalování starých předmětů, použití také jako let lampa. Jak dlouho vydrží v praxi 1 kartuše ? Na 1 kartuši plynovou můžete pracovat 4 - 5 hod. - Sada za uvedenou cenu obsahuje : 1 x plynový hořák 3 x kartuše POKUD POTŘEBUJETE VÍCE KARTUŠÍ LZE PŘI OBJEDNAT CENA JE 27 Kč / 1 ks. Odešlu ihned v případě zájmu. Vyzvednutí je v PRAZE 5 stodůlky nebo Praha 5 anděl Ceník poštovného + balného : Zásilkovna jen 69 kč - Vážení kamarádi a kolegové - Pro rychlou komunikaci pošlete telefon spojení nebo volejte níže na uvedený kontakt.
Svářečka Sherman 200A Hobby Top Stav Nová
Prodám vážnému zájemci kompletní svářečku včetně plné láhve a drátu 5kg Kowax cívka a komplet vozíku je na 230v a je výkonná vaří až na 200 jsou k ní i kleště na elektrodu dá se vařit jak CO2 tak drát je to Mig/Mag/ včetně kukly celé komplet i hořáku 3m.Cena pevná!)Ještě je v záruce přes rok!!!Stačí dát do zásuvky a svář to svařecí komplet.Puvodní cena 15000kč stáří 4měsíce jen odzkoušená 5min dva sváry.Popis:Možnost svařování trubičkovým drátem Možnost svařování MMA Plynulá regulace svařovacího proudu Malé rozměry Nízká hmotnost Vyrobeno technologií IGBT Jednoduché a intuitivní ovládání Nízká spotřeba energie Vysoká kvalita svaru Možné napájení z generátoru Populární svařovací hořák - náhradní díly ihned k dispozici Ergonomická rukojeť pro přenášení svářečky 2-kladkový kovový podavač drátu Prodávám z důvodu nevyužití!
hořák Kowax 250A 4m
Dobrý den, prodám fungl nový a nepoužitý hořák značky Kowax na 250A o délce 4m
Hořák TT-605 plynová pistole - 1300°C na plynové kartuše
Plynový hořák TT-605 s teplotou až 1300°C s multifunkčním využitím a délkou plamene až 21cm. Hořák má bajonetové uchycení. Hořák se nasazuje na plynové kartuše určené pro vařiče viz foto : Tyto kartuše si můžete zakoupit v mé nabídce Plynová bomba (kartuš) není součástí! Je vhodný do každé domácnosti i dílny. Rozpouští měď,sklo,zlato,stříbro,cín,hliník. Maximální teplota je 1300° C. Hořák je vhodný pro zapalování krbů,opalování, flambování,nahřívání a jiné pracovní činnosti. Specifikace : Materiál : kov Regulace plamene : ano Piezo zapalování : Ne Délka : 21cm Max teplota : 1300 °C Energie : 3600 kcal