inzerce, prodej, prodám, bazar

Eurolite N-200 výrobník mlhy - nové, nepoužité

Kategorie: Světelná technika

Na SMS nereaguji. Kontakt email: vladimir.sopik@

Nové, nerozbalené zboží.

Profesionální výrobník umělé mlhy pro středně velké diskotéky, taneční kluby a stage aplikace. Výkon 1800W, nádržka na 2,7 litru s indikací hladiny kapaliny, dálkové ovládání na přívodním kabelu. Termostatem řízené topné těleso, doba žhavení cca 5 minut, dofuk cca 4 metry. Výrobník mlhy je dodáván s montážním držákem pro zavěšení a snadnou manipulaci.
Eurolite N-200 výrobník mlhy - nové, nepoužité
Podobné inzeráty
Náplň do mlhy - větší množství
Prodám větší množství náplně do mlhostoje,mlhy. Jedná se o náplň Eurolite "P" a Eurolite "E". Stáří náplně max. 2 měsíce,skladovaná v teple-nepřemrzlá,bez potíží předvedu čistotu i mlživost :-) . K dispozici ještě cca 60-80 litrů. Ideálně osobní odběr-Písek,Praha... Cena za 1 litr.
Výrobník mlhy s RGB LED
K prodeji: Výrobník mlhy s RGB LED podsvitem - výkon tělesa: 500W - výkon LED: 45W (5x9W) - dofuk cca 3m - nádržka 200ml - Drátové i bezdrátové ovládání v balení. Nový,nepoužitý. Malý,ale přesto velmi slušný výrobník.¨ Nízká spotřeba kapaliny (kapaliny mám k prodeji také.) Osobní odběr Písek-Praha ,nebo poštou.
Vyrobnik mlhy
Prodám vyrobník mlhy, spojené s vyrobníkem bublin a navíc rgb led osvětlení, nepoužité cena je za ks. Mlhovač
Výrobník mlhy
Prodám výrobník mlhy chuavet hurricane 1600, nabízí vysoký výkon+náplň zdarma. Pouze 2x použitý
18ks Patice pro lampy PAR 56/64 GX16d EUROLITE, šroubovací
rodám NOVÉ, NEPOUŽITÉ patice pro lampy PAR56/64: PAR 56/64 GX16d EUROLITE, šroubovací. Celkem: 18ks Cena: 100Kč/1ks + poštovné 100%stav, originál zabalené Byly jako ND k párkám. Parky jsem už prodal. Volejte, pište.
euroLite DMF-5 Duo
Prodáme euroLite DMF-5 Duo.