inzerce, prodej, prodám, bazar

Exkluzivní paket Rainbow Rainjet Complete

Kategorie: Vysavače

Nevyužité, vhodné na protiskluzové dlažby, spáry a klasické vytírání. Vhodné pro všechny modely Rainbow E2 a nejnovější SRX.
Exkluzivní paket Rainbow Rainjet Complete
Podobné inzeráty
Rainbow SRX a E2B příslušenství
Dobrý den, nabízím k prodeji příslušenství Rainbow. Velká pračka koberců Aquamate vhodná na tepování velkých koberců 6990Kč, MiniJet k tepování čalounění-vozu-matrací 6990Kč, Rainjet vytírací sada na hladké podlahy-spáry-protiskluzové dlažby 4590Kč. Vhodné pro poslední nový model Rainbow SRX. Vše je minimálně použito. Platí do smazání.
Vodní vysavač Rainbow
Nabízím na prodej kvalitní vysavač značky Rainbow. -Vysavač je ve velmi dobrém stavu,plně funkční -Včetně příslušenství co je na fotkách Popis: Vysavač Rainbow vám nabízí všestranné použití ve vaší domácnosti. Díky vodnímu vysavači Rainbow a optimálnímu příslušenství, můžete mimo jiné vysávat prach, vysávání tekutin, čištění vzduchu, aromaterapie, odstraňuje nepříjemné zápachy, čistí koberce suchou i mokrou cestou, profukovat odpady, čistit hladké podlahy suchou i mokrou cestou, čistit matrace, vakuovat, čistit auto a mnoho dalšího. Technické parametry: Max. příkon: 875 W Objem nádoby: 3,78 l Regulace výkonu: 2 stupňová Délka napájecího kabelu: 7 m Hmotnost: 8,6 kg Rozměry: 45 x 36 x 43 cm Příkon klepač: 150 W Možnost osobního vyzvednutí a odzkoušení. Poslání je možné po platbě předem poštovného, za zboží pak můžete zaplatit až dobírkou. Na inzerát prosím volejte kdykoliv v týdnu od 10 do 19 hod., o víkendu reaguji pouze na sms! Děkuji R.
Rainbow Rainjet - vytírání dlažby spáry
Vhodný k připojení na model E2 Black a model SRX. Jednoduchá obsluha, vhodný na vytírání, protiskluzové dlažby a spáry. Dá se kombinovat s vytíráním Supermop. Platí do smazání.
Rainbow vysavac, cisticka vzduchu, nepouzivany
Dobrý den, nabízím k prodeji velmi málo použitý Rainbow vysavač. Funguje i jako čistička vzduchu pro alergiky a astmatiky. Součástí je velký elektrický klepač s klepacími a česacími lištami pro koberce, matrace a čalounění. Další součást je druhá lehká hadice se smetákem z přírodního vlákna na hladké povrchy. Dále nástavce jako držák, prachovka, malý kartáček, štěrbinovník dlouhý brčko a štěrbinovník spárový. Vysavač Rainbow je v tom nejlepším stavu vyčištěn a zkontrolován v servisu. Návody a krabice jsou také k dispozici. Je možné buď osobně předvést a vyzkoušet v Praze nebo po domluvě dovézt na trasách Praha - K. Vary - Plzeň nebo Mladá Boleslav. Další možností je zaslání Českou Poštou za 250Kč. Platí do smazání.
Vodní vysavač Rainbow
Prodám vodní vysavač Rainbow, ve velmi dobrém stavu po kompletní servisní prohlídce a vyčištění včetně klepače a zařízení AQUA MATE na čištění koberců. Pořizovací cena vysavače Rainbow 60 tis.Kč, AQUA MATE 9 tis.Kč.
Vysavač Rainbow
Prodám plně funkční vysavač Rainbow +Aquamate + Rainbow pokojový inhalátor