inzerce, prodej, prodám, bazar

Expanzka 2x čerpadlo

Kategorie: Chladiče

Prodám tuto expu, 1x vztup ko, je zaslepeny neteče, 2x čerpadlo


JEN CO JE NA FOTO, odzkouseni na miste, dale bez zaruky.
Expanzka  2x čerpadlo
Podobné inzeráty
Chladič Corsair Hydro Series H100x High Performance
Prodám nikdy nepoužitý (jen rozbalený) vodní chladič procesoru Corsair Hydro Series H100x High Performance ( Pořízen před rokem a půl, v záruce u Alzy ještě tři a půl roku, tj. do září 2026. Myslel jsem si, že si pořídím výkonnější procesor, ale nakonec mi vzhledem k pracovnímu vytížení jen ležel ve skříni, takže se mu větráky, natož čerpadlo nikdy nepootočily. Uchladit by měl skoro všechno (230W) krom některých nových (a šíleně žravých) bestií od Intelu; vývoj jsem teď na chvíli přestal sledovat, tak předem děkuji za pochopení. Faktura samozřejmostí, v případě zájmu není problém sepsat písemnou kupní smlouvu. Možnost předání v širším centru Prahy nebo možno zaslat i na dobírku přes Zasilkovnu. Prosím jen email, diky za pochopení Inzerát platí do smazání
Díly vodního chlazení
Nabízím díly vodního chlazení (čerpadlo Eheim HPPS 12V, 3 bloky na CPU, GPU a chipset, radiátor, průtokoměr Innovatek, hadice, kapalinu a různá šroubení. Viz obrázky nebo popis na Demontováno jako funkční ze staršího PC. Pouze vlastní odvoz, Praha Modřany.
SET vodního chlazení pro CPU Cooler Master
Prodám kompletní bezúdržbový set vodního chlazení zn. Cooler Master Seidon 120 M pro socket Intel LGA 2011/1366/1156/1155/775 a socket AMD FM1/AM3+/AM3/AM2 včetně originální krabice a veškerého příslušenství (držáky na jednotlivé sockety, zcela nový nerozbalený ventilátor, návod). Chladí výborně, čerpadlo téměř neslyšitelné. Důvodem prodeje je přechod na jiný socket. Použité, ale v bezvadném technickém stavu.