inzerce, prodej, prodám, bazar

Externí zdroj

Kategorie: Nabíječky baterií

Externí zdroj Smart UPS SC 620, funkční, nepoškozený + 2 propojovací kabely,viz foto.
Nejlépe osobní odběr,ale lze také poslat přes zásilkovnu. Já jako prodávající si dopravu objednávám sám! Stačí do zprávy napsat adresu a já vám dané zboží ještě ten den nebo následující den odesílám.Preferuji dobírku. Cena je bez dopravy.
Externí zdroj
Podobné inzeráty
Měnič napětí Büttner Elektronik: 230 V
Měniče ze série MT pracují jako čisté sinusové měniče a jsou tak vhodné i pro nejcitlivější palubní spotřebiče. Provoz TV/SAT, videa, DVD, počítačů či nabíječek baterií. Pro náročnější spotřebitele jsou dostupné také měniče napětí o výkonu 1200 W nebo 1700 W. Sinusové měniče MT jsou přetížitelné a mají tiché ventilátory, sledovací a vypínací funkce pro maximálně bezpečný provoz. Zobrazovací a ovládací panel je možné odejmout a umístit do vozu jako dálkové ovládání. Pokud je potřeba, integrovaná detekce zatížení přepne zařízení do úsporného režimu nebo jej zcela vypne. Větší měniče napětí jsou k dispozici s integrovanou funkcí síťového přepínání. Pomocí této funkce měnič zjistí, zda je k dispozici externí zdroj napájení a podle toho se přepne. Jakmile je k dispozici externí napájení, měnič se vypne a interiérové zásuvky jsou napájeny z externího zdroje. Pokud není externí napájení k dispozici, měnič se aktivuje a zásuvky jsou napájeny z měniče.
Phocos CXM - externí displej k solárnímu regulátoru CXN
Externí displej Phocos CXM k solárnímu regulátoru Phocos CXN. Nový, nepoužitý. Zobrazuje aktuální a historické hodnoty regulátoru - napětí baterie, proud zátěže, nabití akumulátoru a podobně, dá se jím i regulátor pohodlněji programovat. Po internetu jsem koukal, že se prodává kolem tisícovky (42EUR, 50USD ap.), nechám za 500,-Kč. Platí do smazání.
EcoFlow DELTA Max
Záložní zdroj pro vaši domácnost: DELTA Max s kapacitou 2 kWh, kterou lze rozšiřovat pomocí inteligentních baterií až na 6 kWh, udrží váš domov v chodu při výpadcích proudu. Rychlé duální dobíjení: z 0% na 80% už za 65 minut. Nabíjecí výkon je možné zvýšit na 3400 W spojením dobíjení ze sítě a dobíjení z EcoFlow Smart Generator. Napájejte několik spotřebičů: Hledáte záložní zdroj pro vaše spotřebiče s vysokým odběrem, jako je lednice nebo fén? DELTA Max hravě zvládne napájet spotřebiče s příkonem až 2400 W. S funkcí X-Boost můžete napájet i některé spotřebiče s příkonem až 3400 W Solární dobíjení: Díky tomu vám už šťáva nedojde. DELTA Max můžete připojit k dvěma 400W solárním panelům a dobít tak s výkonem až 800 W. Tichý provoz bez spalin: Stanici DELTA Max můžete využívat jako solární generátor pro váš domov. Zvládne napájet většinu domácích spotřebičů a nářadí, bez hluku a spalin. Absolutní kontrola díky mobilní aplikaci Záruční doba 2 roky, kterou lze prodloužit o 1 rok: U produktů zakoupených po 1. lednu 2022 můžete provést bezplatnou registraci a získat tak prodlouženou záruku. Registraci provedete na oficiálních stránkách výrobce pod tímto odkazem:
EcoFlow DELTA Max 1600
Záložní zdroj pro vaši domácnost: DELTA Max 1600 s kapacitou 1,6 kWh, kterou lze rozšiřovat pomocí inteligentních baterií až na 5,6 kWh, udrží váš domov v chodu při výpadcích proudu. Rychlé duální dobíjení: z 0% na 80% už za 65 minut. Nabíjecí výkon je možné zvýšit na 2400 W spojením dobíjení ze sítě a dobíjení z EcoFlow Smart Generator. Napájejte několik spotřebičů: Hledáte záložní zdroj pro vaše spotřebiče s vysokým odběrem, jako je lednice nebo fén? DELTA Max 1600 hravě zvládne napájet spotřebiče s příkonem až 2000 W. S funkcí X-Boost můžete napájet i některé spotřebiče s příkonem až 2800 W Solární dobíjení: Díky tomu vám už šťáva nedojde. DELTA Max 1600 můžete připojit k dvěma 400W solárním panelům a dobít tak s výkonem až 800 W. Tichý provoz bez spalin: Stanici DELTA Max 1600 můžete využívat jako solární generátor pro váš domov. Zvládne napájet většinu domácích spotřebičů a nářadí, bez hluku a spalin. Absolutní kontrola díky mobilní aplikaci Záruční doba 2 roky, kterou lze prodloužit o 1 rok: U produktů zakoupených po 1. lednu 2022 můžete provést bezplatnou registraci a získat tak prodlouženou záruku. Registraci provedete na oficiálních stránkách výrobce pod tímto odkazem:
Záložní zdroj APC Smart UPS SC 620VA
Prodám použitý záložní zdroj SmartUPS 620VA/ 390W. včetně nové baterie (plná záruka). Cena nového 8.000 Kč Kontaktovat přes email.
Elektrická kabel-děrovačka,el.kabel-sešívačka, zásuvný zdroj
Prodáme: 1. Elektrická děrovačka papíru vč.kabelu = 250,- Kc (obrázky 1,2), nebo 2. Elektrická sešívačka včetně kabelu = 250,- Kc (obr. 1,3), nebo 3. Zásuvný zdroj 190,- Kc (obrázky 4,5) K vyzvednutí v Č.Budějovicích na Pražské Třídě Pouze osobní předání -- neposíláme poštou. Prohlédněte si i mé další inzeráty zde .. Odpovidam na E-Mail: jancajob@, nebo SMS /nevolejte/