inzerce, prodej, prodám, bazar

FANATEC sim racing sestava - TOP spec Clubsport, BMW

Kategorie: Herní zařízení

Prodám SIM racing sestavu / kokpit / playseat, složený z TOP špičkových komponentů Fanatec, jedná se o base Fanatec Clubsport V2,volant Fanatec BMW GT2 potažený alcantarou, pedálovou soustavu Fanatec Clubsport 1.5 s loadcell, manuálním řazením s možností sekvence Fanatec Clubsport SQ V1.5, ruční „hydraulickou“ brzdu V1.5, na zakázku vyrobený „playseat“ se závodním posezem, montážní konzole na závodní sedačku, RECARO na foto není součástí prodeje, veškerá kabeláž součástí, náhradní loadcell na pedály, samolepky.
Vše top kvalita, realný feedback, kovové součásti, špičkové provedení, k vidění a vyzkoušení po dohodě v Říčanech u Prahy či v Praze. Cena za komplet: 25.990,-
FANATEC sim racing sestava - TOP spec Clubsport, BMW
Podobné inzeráty
Fanatec DD2 Simulator.
Fanatec Podium DD2 Wheel Base + Fanatec Clubsport Pedals V3 + F̶a̶n̶a̶t̶e̶c̶ ̶C̶S̶L̶ ̶W̶R̶C̶ ̶v̶o̶l̶a̶n̶t + Fanatec GT3 McLaren volant + Fanatec Clubsport Rucni Brzda + Next Level Racing Stojan pro DD volanty. Prodám svůj rig na sim racing, vše v perfektním stavu, velmi málo používané, všechno je STÁLE V ZÁRUCE. Pokud rozumíte sim racingu - znáte fanatec a kvalitu, kterou poskytuje. Nejdražší wheel base, který značka Fanatec nabízí (Podium DD2), poskytuje úžasný zážitek z jízdy a velmi hladký mechanismus. Důvod prodeje - nemám čas na používání. Bylo by lepší, kdybyste si koupili celou sadu. Prosím nevolejte, pište SMS. Pište prosím pouze pokud to s nákupem myslíte vážně, zodpovím případné další dotazy.
Závodní simulátor - Pronájem
Nabízím k vyzkoušení závodní simulátor v zatím mých domácích podmínkách. Do budoucna bych rád simulátor převážel a půjčoval bez obsluhy formou týdenního pronájmu. Závodní simulátor: Základna pro volant: Fanatec Gran Turismo DD Pro (8Nm) Mám i základnu Fanatec CSL DD + boost kit Věnec: Fanatec CSL Elite WRC a Clubsport Steering Wheel R330 V2 Pedály: Fanatec ClubSport V3 + Damper Kit Řadící páka: Fanatec ClubSport Shifter SQ V 1.5 Ruční brzda: Fanatec ClubSport Handbrake V 1.5 Kokpit: Trakracer TR8 se sklápěcí sedačkou a přídavným držákem na ruční brzdu a řadící páku PC sestava: Procesor: AMD Ryzen 7 5800x Chladič procesoru: SilentiumPC Grandis 3 EVO ARGB Základní deska: Asus Rog Strix X570-E Gaming Paměti Ram: Kingston Fury 2x16GB DDR4 3600MHz CL18 Grafická karta: MSI Geforce RTX 3080 Ti SUPRIM X 12G Disk SSD: Samsung 980, 1TB, M.2 - 2280 Pevný Disk: Seagate BarraCuda 5400, 3,5" SATA III, 256MB - 4TB Zdroj: Seasonic Focus GX 1000 Gold Skříň: SilentiumPc Regnum RG6V EVO TG ARGB Monitor: Acer Predator CG437KP Konzole: PlayStation 5 Herní tituly, které je možné hrát na PCr: Project cars 2, Dirt 2, Forza Horizon 5, Asetto corsa, Asetto corsa competizione, Wreckfest,F1 2021, City car driving (autoškola) Herní tituly, které je možné hrát na PS5: Gran Turismo 7 Hry na simulátoru laděny koučem sportovní jízdy a testovacím redaktorem tak, aby zpětná vazba byla co nejrealističtější. Cena 250 / hod
RS N1 seat Black + Fanatec Prosche + curve display
Dovolím si Vám nabídnout nepoužívaný RS N1 seat Black + Fanatec Prosche + curve display. Asus - XG49VQ Fanatec ClubSport Pedals V3 Fanatec ClubSport Steering Wheel Porsche 918 RSR Fanatec ClubSport Wheel Base V2.5
Volant - Fanatec Clubsport Porsche 918 RSR
Prodam volant k Fanatec zakladne: Fanatec Clubsport Porsche 918 RSR (pro clubsport/podium/atd.) Novy, nepouzity - vymena kus za kus v ramci zaruky kuli poskrabane kuzi.
Sim racing kokpit Fanatec
Rám - Recart GTR black + držák řadící páky který na foto není. Sedačka Bimarco Cobra 2 Základna Fanatec CSW 2.5 Volant McLaren GT3 + Clubsport quick release Pedály Fanatec Clubsport V3 + Brake performance kit Kobereček také v ceně. Na vše kromě základny a QR je platná záruka. Rozumné dohodě se nebráním. Preferuji osobní předání v Ostravě.
Predám simulátorový volant Fanatec CSR
Predám volant k PC simulátoru Fanatec CSR. Veľmi kvalitné vyhotovenie, guľôčkové ložiská, 30cm volant, veľké kovové sekvenčné páky, 10 tlačidiel + D-PAD, otáčanie nastaviteľné do 900 stupňov. Force feedback vysoko nad úrovňou Logitech G XYZ... Je starší, používaný, ale v dobrom, plne funkčnom stave. Prešiel "servisom", bol otvorený, vyčistený, vyčistené ventilátory, kontakty, spínače, konektory, premazané pohyblivé časti, dotiahnuté skrutky, pasta na teplotnom čidle (na motore) vymenená za novú, alcantara, gripy čisté, bez chýb. Mechanicky v dobrom stave, všetko funguje ako má, kozmeticky tiež vo dobrom stave bez vážnych chýb, pár prasklín na venci od veku. Na spodku sú tiež prítomné všetky gumené podložky. Súčasťou je držiak na stôl, USB kábel, originál DC adaptér. Žiadne pedále súčasťou nie sú - ani keď sa opýtate :-) K volantu sa dajú pripojiť Fanatec pedále Clubsport, CSR, aj iné, ktoré sú pripojené cez PS2. Samozrejme sa dajú použiť aj akékoľvek iné pedále, ak sú pripojené k PC samostatne. Windows 10 driver je k dispozícii, takisto softvér FanaLeds cez ktorý sa dajú vypísať rôzne údaje na displej na volante (rpm, rýchlosť, prev. stupeň, palivo, shift indicator, rev lights, atď.). Podporuje aj konzoly PS3 a XBOX 360. Najnovší firmware nainštalovaný. Detailná špecifikácia, testy na webe. Pôvodná cena okolo 200€. Fotky sú reálne. Preferujem osobný odber, ale dobierka, zásielkovňa sú OK po prevode poštovného vopred na účet. Preferujem kontakt cez mail. *** Pokiaľ inzerát vidíte, je aktuálny *** —————————————————————————— Ak Vám na mail nedpovedám do hodiny (skontrolujte prosím aj spam), napíšte prosím znova alebo mi rovno zavolajte (nie sms!), lebo v poslednej dobe sa žiaľ na maily cez nedá spoľahnúť! Ľudia typu "mám vážny záujem" - ale nikdy sa viac neozvem prosím, nestrácajte môj čas... Ďakujem!