inzerce, prodej, prodám, bazar

Farmaceutický asistent

Kategorie: Zdravotnictví

Přijmeme farmaceutickou asistentku / asistenta do lékárny v Praze /metro Kačerov/. Nabízíme práci na HPP i částečný úvazek. Velmi dobré platové podmínky. Požadujeme odpovídající vzdělání středoškolské či vyšší odborné v oboru farmaceutický laborant/asistent, samostatnost, svědomitost, pečlivost, vysoké pracovní nasazení. Hrubá měsíční mzda od 35.000 do 42.000 Kč. Bonusy z obratu.
Farmaceutický asistent
Podobné inzeráty
Farmaceutický pracovník
Zdravotnické potřeby na Praze 5 přijmou farmaceutického asistenta/tku. Bližší informace na : tel.: e-mail: keltiamedadmin@
Zdravotní asistent do Nemecka
Jako certifikovaný poskytovatel personálních služeb, hledáme pro našeho zákazníka zaměstnance na pozici: Zdravotní asistent m/ž Místo: 09618 Großhartmannsdorf (Sasko) Váš profil: - Německý jazyk minimálně B1 - V tomto odvětví není vyžadováno žádné explicitní školení - praxe výhodou (hlavně z podpory základní péče) - rádi i postranní zájemci Náplň práce: - Péče o obyvatele se stupněm péče 2 - 5 - Zejména pomoc a podpora při opatřeních souvisejících s tělem (mytí, koupání, oblékání, chození na toaletu, mobilita, výživa atd.) Zaměstnavatel nabízí: - Pracovní smlouva na dobu neurčitou - Výdělek 16,48 €/hod nevyučení s vyučením 17,41€/hod plus neděle, státní svátek a noční příplatky - Pracovní doba 30 - 35 hod./týden ve 3 směnách (možno víkendy a svátky, dle rozpisu) - Dovolená 26 dní - pomoc s hledáním ubytování (po dohodě vlastní sdílení nákladů)
Ošetrovateľský asistent do Nemecka
Ako certifikovaný poskytovateľ personálnych služieb hľadáme na pozíciu pre nášho zákazníka zamestnanca na pozíciu: Ošetrovateľský asistent m/ž Kde: 01816 Bad Gottleuba-Berggiesshübel (Sasko) Váš profil: - Nemecký jazyk minimálne B1 (rozumieť a komunikovať) - Prax žiadúca - Vlastné auto výhodou, ale nie bezpodmienečne nutné (zlé napojenie na MHD) - Empatia Vaše úlohy: -Vykonávanie základných opatrovateľských činností pre obyvateľov domova Zamestnávateľ ponúka: - Pracovný pomer na dobu neurčitú (priamo so zamestnávateľom) - Skúšobná doba 6 mesiacov - Plat 15,59 €/hod - s vyučením 17,08 €/hod plus príplatky (noc 25 %, nedeľa a sviatok 50 %) - Pracovná doba 30 hod./týždeň pondelok – nedeľa v 2 zmenách (ranná 6.15 – 14.15 hod., poobedná 13.45 – 20.30 hod.) – rolujúci týždeň - Možnosť zabezpečiť ubytovanie (spoločný byt - vlastný príspevok 350,00 €) - Dovolenka 28 dní Tešíme sa na Vás! V prípade záujmu posielajte svoje životopisy v nemeckom jazyku.