inzerce, prodej, prodám, bazar

Fen

Kategorie: Fény, Kulmy

Fen Grundig, spatne spojeni kabelu s fenem, obcas vypadava. Sikovny elektrikar si to opravi. Cena dohodou.
Fen
Podobné inzeráty
Fén Valera ST 8200T RC Swiss
Používaný cca. po dobu jednoho roku, top stav. Původní kupní cena nového fénu byla 1800,-. Valera ST 8200T RC Swiss ionizační turmalínový fén. 2000W fén s profesionálním AC motor a dlouhou životností až 2000 hodin. Fény s ionizační funkcí mají generátor, který produkuje miliony očisťujících negativních iontů což způsobuje, že vlasy zůstávají hydratované. Fén s turmalínovou technologií. Bezpečnostní topné těleso s vlnitou strukturou tento typ topného tělesa se vyznačuje vysokou kvalitou, bezpečností, stálou teplotou vzduch a rovněž má delší životnost než běžné spirálové topné těleso COLORCARE fény se značkou COLORCARE chrání vlasy před ztrátou barvy, lesku, vysušením a udržuje je vitální po dlouhou dobu. Rotocord je převratná patentovaná novinka, která umožňuje otáčení šňůry o 360° což zabraňuje zamotání šňůry, její poškození a usnadňuje manipulaci s fénem. 3 nastavení teploty / 2 rychlosti Boční přepínače. Tlačítko studeného vzduchu. Odnímatelný kovový filtr.
Profesionálny vysoušeč vlasů Babyliss Pro Rapido Red
Profesionálny vysoušeč vlasů s ionizátorem “Babyliss Pro Rapido Red” Velmi lehký a přitom výkonný fén pro snadné a rychlé vysoušení vlasů. Fén je vybaven profesionálním elektronicky řízeným motorem Ferarri EDM Technology 5.0 s dlouhou životností. Součástí je speciálně navržený ventilátor pro zabránění namotávání vlasů. Fén má ergonomickou rukojeť, která je speciálně navržena, aby se pohodlně držela v ruce a uvolnila napětí svalů v předloktí. Fén disponuje dvěma nastavení rychlosti a třemi stupni teploty, tlačítkem studeného vzduchu, odnímatelným zadním filtrem, třemi úzkými vzduchovými trysky a difuzérem pro objem vlasů. Technické parametry: ????výkon 2200W ????ionizace ????životnost motoru 5000 h ????sílá proudění vzduchu 91m3/h ????hmotnost 399 g ????délka kabelu 2,8 m Vlastnosti: ✔️ergonomická rukojeť ✔️tlačítko studeného vzduchu ✔️nízká hmotnost ✔️dlouhá životnost ✔️2 rychlosti, 3 stupně rychlosti ✔️ionizační technologie ✔️Barva: červená Obsah balení: ✅3 trysky (rovná úzká 6x60 mm, široká zkosená 6x75 mm, velmi úzká 4x70mm) ✅difuzér ✅odnímatelná mřížka Použit asi 10 krát. Jako nový. PC ~4000 Kč. Teď jenom 3000 Kč. Osobní odběr Praha 3, 10 nebo + poštovné.
Fén na vlasy SilverCrest
Nabízím tento fén bez nástavců. Je to spíš pro někoho, komu se fén poroucha a zůstali mu nástavce. Fén je naprosto v pořádku.
Fén na vlasy cestovní 1600 W
fén na vlasy cestovní • kompaktní • 2 přednastavené kombinace tepla a proudu vzduchu • příkon 1 600 W • sklopná rukojeť • přesný koncentrátor vzduchu • délka kabelu 1,8 m • háček pro zavěšení Vysoušeč vlasů v kompaktním a ergonomickém tvaru je lehký a díky sklopné rukojeti se snadno přenáší. Při cestování vám nebude zabírat příliš místa a můžete jej vzít kamkoli s sebou. Jeho malý rozměr neznamená malý výkon. Fén s příkonem 1 600 W vysušíte vlasy snadno a rychle. Úzká koncovka usměrňuje proud vzduchu pro přesnější výsledný styling a úpravu detailů. Vyberte si ze 2 flexibilních přednastavených kombinací tepla a rychlosti proudu vzduchu pro optimální vysoušení. V 1 poloze poskytne fén teplý proud vzduchu pro jemné vysoušení a v poloze 2 pak horký a silný proud vzduchu. Není nový, je funkční, bez krabičky.
Fén Rowenta Ultimate Experience Scalp Care
Prodám fén značky Rowenta ve výborném stavu. Fén byl zakoupen v prosinci 2021, to znamená, že je pořád v záruce do konce roku 2023. Celý název je Rowenta CV9240F0 Ultimate Experience Scalp Care. Popis z Alzy: Fén na vlasy s ionizátorem, příkon 2200 W, výkonný BLDC motor, počet rychlostí 2, počet teplot 3, difuzér s vibračními výběžky pro revitalizaci pokožky hlavy a objem vlasů, koncentrátor o šířce 7 mm a 11 mm, ionizace, studený vzduch, sklopitelná rukojeť, odnímatelná zadní mřížka, délka přívodního kabelu 1,8 m, barva bílá, 15letá záruka opravitelnosti. Cena v obchodech je 3999,- Kč.
Fén na vlasy dva kusy, nové
1) Fén na vlasy cestovní, skládací rukojeť, zn. Remington AD 323 bílé barvy, nový. Má dva stupně regulace vzduchu. Napětí 220/230V. Příkon 1200W. Rozměry ve složeném stavu: 14 x 12 cm. Český výrobek. Cena 490,- Kč. 2) Fén na vlasy s příslušenstvím, nový, nepoužitý v originálním balení. Příkon 600W. Dovoz Německo. Cena 500,- Kč.