inzerce, prodej, prodám, bazar

FENDER BASSBREAKER 007 COMBO

Kategorie: Zvuková technika

Kombo je skoro nepoužité, chtěl jsem začít hrát na elektriku, ale zůstal jsem u akustiky ke konci, chci tak předat combo někomu dál, kdo to využije lépe. :)

Cena je 9 000,-, lze se ale popřípadě dohodnout. :)
Předání Praha

Specifikace z :

Bassbreaker 007 Combo je kytarové kombo poháněné dvěma lampami 12AX7 v předzesilovači a jednou lampou EL84 v koncovém zesilovači. Jeho výkon pak odpovídá 7 wattům poctivé Class-A amplifikace. Specialitou tohoto komba je možnost zapnout booster pro vyšší míru zkreslení a zostření vyšších frekvencí. I přes mohutnější overdrive neztrácí aparát nic na své dynamice a osobitosti.

O zvuk se zde stará desetipalcový Celestion TEN 30 reproduktor. Díky 1/4 výstupu lze kombo připojit k 8-ohmovému reproboxu. Ovládání zvuku je zde řešeno zcela jednoduše pomocí potenciometrů Gain, Bass, Middle, Treble a Master. Dále zde je již zmíněný tlačítko Treble Boost. Povrch komba je vyrobený z tmavě šedého tweedu.
FENDER BASSBREAKER 007 COMBO
Podobné inzeráty
Basové - baskytarové combo Fender Rumble 40 V3
Prodám baskytarové combo Fender Rumble 40 V3, 40 W, 10", nové, nehrané, v originální krabici. Nevhodný dárek.
Blok kytarových efektů Fender a TC Helicon
Nabízím komplet kyt.efektu Fender Acoustic Preverb a vokálového efektu TC Helicon Harmony Singer 2, koupeno před rokem, používáno pouze v domácím prostředí nekuřáka max. 10hod. Ideální sestava pro zpěv s kytarou. /Pořizovací náklady 9tis.Kč/ Nabízím za 6500Kč, nebo každý efekt samostatně/Fender-3200Kč a TC Helicon - 3800Kč/
Prodám kytarové combo Fender Frontman10G
Prodám funkční tranzistorové kombo. Model F10G má výkon 10 Wattům, přičemž je osazeno 6palcovým reproduktorem Fender Special Design. Aparát nabízí 1 kanál. Možnost osobního předání v Praze.
combo Stagg / multi efekt g1four Zoom / fender kabely
kytarové kombo Stagg 16W = 1000,- multi efekt G1Four Zoom s manualem 2000,- propojovací kabely fender 5m/ 1m/ 20cm dohromady 600,- Jsem schopen prodat zboží jednotlivě. Uvítal byl osobní odběr ale můžu poslat na dobírku :) Všechno je zhruba rok používané bez závad.
Basové kombo FENDER orig. U.S.A   Typ: BXR 100
Kombo je ve výborném stavu, viz fotky. Výroba: orig. U.S.A. Model/Typ: FENDER BXR One Hundred. Veškeré informace ke kombu jsou na webu, další dotazy rád zodpovím. K vyzkoušení v Praze, osobní odběr bude ideální.
Basové kombo Fender Rumble 25
Prodám basové kombo Fender Rumble s výkonem 25 W. Plně funkční, málo používané v době, kdy jsem ke kytaře hrál na basu, teď už stejně všechno jedu přes Apollo (přes počítač). Objevil jsem ho v garáži a rozhodl se, že ho radši pošlu dál. Jediná vada na kráse je koroze na jednom kovovém rohu, viz foto. Možné předání v Praze nebo v pardubickém kraji.