inzerce, prodej, prodám, bazar

Florbalová hůl Salming Q1 Powerlite Aero - levá

Kategorie: Míčové hry

Prodám florbalovou hůl Salming Tourlite Aero, nová čepel Quest1, nová omotávka
délka hole je 100cm, zahnutí - levá, tvrdost hole - 27
Florbalová hůl Salming Q1 Powerlite Aero - levá
Podobné inzeráty
Florbalová hůl+pouzdro na florbalovou hůl
Florbalová hůl+pouzdro na florbalovou hůl. Pouzdro jako nové vůbec nepoužívané. Florbalová hůl požita jen párkrát. Velikost hole je 85cm a tvrdost 28( velmi měkké, určeno pro začátečníky a malé děti). Krásně se drží a úchyt není potrhaný ani poškozený
Florbalové hole Salming
Prodám florbalové hole salming. v ceně jsou zahrnuty dvě florbalové hole,a to: Salmig Quest (72cm délka shaftu) Salmig aero kickzone tipcurve (72 délka shaftu) čepele kterými jsou florbalové hole osazeny jsou: Salminng Quest 2 mid,Exel x, náhradní čepele: Salming quest, Salming aero Důvod prodeje, již je nevyužívám. Uvedená cena je za vše!!! tzn v ceně dostanete 2x Florbalovou hůl, 2x Náhradní čepel.
florbalová hůl Salming raven PowerLite Aero 27
skoro nová hůl, náhradní čepel. Originál čepel hraná jen jeden trénink. délka 103 cm
Florbal Salming hawk Tourlite Aero 27 SMU 100cm levá
Salming hawk Tourlite Aero 27 SMU 100cm levá. Koupená v kameném obchodě . Hrál jsem s ní tak 3x, pak u nás florbal skončil, takže je opravdu v dobrém stavu, jako nová... Původní cena byla 2500 a pořád se drží podobně viz: Balíkovnu nelze použít z důvodu rozměrů. Zásilkovna je dražší než pro běžný balík, protože je potřeba použít nadrozměrnou zásilku - mělo by to být kolem 119 kč kdyžtak.
Florbalová hůl Salming Quest1 Tourlite 27 - levá
Prodám florbalovou hůl Salming, s čepelí Quest1, délka hole 100cm
Florbalová hůl Salming Matrix 32 White/Pink
Prodám florbalovou hůl značky Salming Matrix 32 White/Pink. Velikost 82cm(92cm), zahnutí: levá ruka dole. Nová, nerozbalená z folie - nevhodná velikost. Cena 699 Kč. Odběr osobně nebo přes Zásilkovnu na dobírku. Jiný způsob dopravy nepreferuji.