inzerce, prodej, prodám, bazar

Florbalové hole Salming

Kategorie: Míčové hry

Prodám florbalové hole salming.
v ceně jsou zahrnuty dvě florbalové hole,a to:
Salmig Quest (72cm délka shaftu)
Salmig aero kickzone tipcurve (72 délka shaftu)
čepele kterými jsou florbalové hole osazeny jsou:
Salminng Quest 2 mid,Exel x,
náhradní čepele: Salming quest, Salming aero
Důvod prodeje, již je nevyužívám.
Uvedená cena je za vše!!! tzn v ceně dostanete 2x Florbalovou hůl, 2x Náhradní čepel.
Florbalové hole Salming
Podobné inzeráty
Florbalove hole
Nabízím dvě používané florbalové hole, obě v dobrém a funkčním stavu, každá hraná dva roky. Zelená- Fat Pipe pro series venom 100cm (650kč) na foto je omotávka škrábnutá o mantinel Žlutá- Salming 95cm (550) omotávka je starší Přidám ke každé florbalce 2 míčky Případně každý další míček 10kč při koupi všech 26 míčků, cena 200kč (Za příplatek mohu přemotat omotávku a vylepšit čepel) V případě zájmu pište na mail: daveslechta@ Obě dvě za 1000kč Florbal, Florbalky, Hul, Hole, Florbalka, Fl, F1, Mic, Míč, Beh, Běh
Florbal Salming hawk Tourlite Aero 27 SMU 100cm levá
Salming hawk Tourlite Aero 27 SMU 100cm levá. Koupená v kameném obchodě . Hrál jsem s ní tak 3x, pak u nás florbal skončil, takže je opravdu v dobrém stavu, jako nová... Původní cena byla 2500 a pořád se drží podobně viz: Balíkovnu nelze použít z důvodu rozměrů. Zásilkovna je dražší než pro běžný balík, protože je potřeba použít nadrozměrnou zásilku - mělo by to být kolem 119 kč kdyžtak.
Florbalové hole a obal
Prodám florbalové hole cena za kus je 200,- a za obal 300,-. Do obalu se vejdou 4 hole do délky 95cm. Hole jsou certifikované, délky holí jsou Modrá RockZone 81cm, Žlutá Mogreven 85cm a Stříbrná Exel 90cm. Čepele jsou všechny v dobré kondici. Preferovaná platba je v hotovosti. Možnost vyzvednutí v Praze.
Florbalové boty Salming Slide 5 vel. 43
Prodávám florbalové brankářské boty Salming slide 5 ve velikosti 43 (27,5cm). Boty jsou používané jednu sezónu a jsou v dobrém stavu. Prodávám, protože syn přestal hrát. Případní zájemci pište na mail rudolf.krajci@, SMS neodpovídám.
Florbalové hole + míčky
Prodávám florbalové hole Unihoc Sniper 30, která je, jak můžete vidět na fotce, odřená a Kensis 2GAIN 31. Obě hole jsou dlouhé 95cm a čepele jsou zahnuté doprava. Jednoduše pro ně nemám využití, rád bych je předal dál. + přihazuji dva míčky V případě zájmu pište SMS na uvedené číslo. Díky! Pouze osobní odběr.
Florbalové hole
Prodám různé florbalové hole, jen jako celek s vakem. Průměrná cena holí 2000-3000kč za kus