inzerce, prodej, prodám, bazar

FLOWEY profesionální čistič interiéru

Kategorie: Příslušenství

Prodám nové nerozbalené 5 litrové balení profesionálního čističe: FLOWEY INTERIOR CLEANER s intenzivní vůní zelený,který lze aplikovat jak na plasty v interiéru,tak i na tepování interiéru.
FLOWEY profesionální čistič interiéru
Podobné inzeráty
Project-F FRESHWHEELZ - Čistič kol (500ml)
Voňavý a extra účinný čistič, který zaručí uvolnění nečistot a brzdového prachu z povrchu kol. Díky složení bez nepříjemného zápachu, je ideální pro použití v uzavřených prostorách. Vlastnosti Freshwheelz - Wheel cleaner: Extra účinný čistič, který zaručí uvolnění nečistot a brzdového prachu z povrchu kol Receptura vyvinutá přímo na Slovensku. Voňavý čistič, bez zápachů Ideální pro použití i v uzavřených prostorách. Příjemná vůně: citrón + pomeranč. Barva: oranžová. Vlastnosti Freshwheelz - Wheel cleaner: Extra účinný čistič, který zaručí uvolnění nečistot a brzdového prachu z povrchu kol Receptura vyvinutá přímo na Slovensku. Voňavý čistič, bez zápachů Ideální pro použití i v uzavřených prostorách Příjemná vůně: citrón + pomeranč Barva: oranžová Návod k použití: Mytý povrch musí být chladný na dotek. Pokud je to možné, pracujte ve stínu. Před použitím protřepejte. Kola neoplachujte na začátku vodou! Dostatečné množství přípravku rovnoměrně nastříkejte na povrch kola. Nechte působit 2-3 minuty. Nenechte produkt na kolech zaschnout! Pro ještě lepší výsledek použijte k uvolnění nečistot detailingový štětec nebo detailingový kartáč. Opláchněte proudem vody. Nechte vyschnout nebo přetřete sušícím ručníkem - PROJECT F - Perfect DRY Důležité! Uchovávejte mimo dosah dětí. Nevystavujte mrazům. Uchovávejte při pokojové teplotě. Nevystavujte mrazům. Objem: 500ml. Možné osobní převzetí v Plzni nebo v Horní Bříze. V případě platby předem na účet je možné zaslání poštou nebo zásilkovnou. Cena 249kč.
Sheron Čistič interiéru 500 ml
Nové nepoužité a zabalené Celá náplň 500ml SHERON Čistič interiéru 500 ml Je určený pro čištění nesavých plastových povrchů (např. plastové prahy, okolí pedálů, plastové sloupky). Ošetřený povrch získá matný efekt s antistatickými vlastnostmi. Zanechává příjemnou vůni. Návod k použití: Pistolovým rozprašovačem naneste tenkou vrstvu přípravku na čištěnou plochu a vytřete suchou utěrkou. Při nanášení v okolí skel doporučujeme přípravek nastříkat nejprve na hadřík a teprve potom rozetřít na ošetřovaný povrch. VÝHODY Vysoká čistící schopnost Jednoduchá aplikace formou rozprašovače Zanechává příjemnou nevtíravou vůni Dodržujte prosím požadavky výrobce automobilu dle technické dokumentace Vašeho vozu. Doporučuji se podívat i další mé nabídky kvůli případné hromadné slevě především při posílání poštou. Převážně posílám přes zásilkovnu, ale po domluvě je možný i osobní odběr v Karlových Varech či v Plzni.
Čistič disků Felgenreiniger Nigrin 1000 ml - NOVÝ
Popis výrobku Čistič ráfku NIGRIN Turbo čistí všechny typy ráfků rychle a efektivně. Má barevný indikátor, který navíc chrání ráfky a chrání je před příliš dlouhým působením prostředku. Čisticí prostředek bez kyselin zaručuje jemnost a bezpečnost. Způsob použití Nastříkejte prostředek po celém povrchu ráfku. Čistič se po rozpuštění zachyceného brzdového prachu zbarví do fialova. To je známkou toho, že účinné látky obsažené v přípravku zcela vyčistily ráfek. Poté ráfky opláchněte čistou vodou a osušte. Osobní předání v Českých Budějovicích DOBÍRKA - Zásilkovna + 145Kč - Balíkovna +145Kč PLATBA PŘEVODEM - Balíkovna +85Kč - Zásilkovna +85Kč
Čistič autoklimatizace Starline - NOVÝ
Prodám čistič klimatizace značky Starline. Kupován byl loni na podzim v Auto Kelly. Má podrobný návod na čištění (jednoduché) a hadičku na aplikaci. Čistič je zcela nový, nepoužitý!!! Původní cena 349,- Kč. Nyní prodávám za 100,- Kč. Možnost poslat i přes Zásilkovnu!
Čistič na ruce
15 litrový kýbl obsah nyní činí 14 l profesionální čistič na opravdu špinavé ruce. Pouze osobní odběr dohoda možná. Podívejte se i na moje další inzeráty. kosmetika, autokosmetika, čistící prostředek.
Sada dálkové ovládání Webasto T99 také pro VW T5, T6, T6.1
ORIGINÁLNÍ sada dálkového ovládání Webasto T99 ( nejnovější provedení ) Možnost profesionální instalace do různých vozidel na dotaz. Dále dodání originálních sad pro VW T5, VW T6, VW T6.1, vč. naprogramování a přehrání jednotek. Napojení na CLIMATIC a CLIMATRONIC vozidla. Možnost kompletní instalace vč. záruky a FA s odpočtem DPH! Webasto Set Telestart T91/T91R/T80/T100/T99 možnost pro VW T5,Q7 + sady pro VW T5, VW T6. VW T6.1 Možnost profesionální instalace. Možnost kvalitní profesionální instalace vč. kompletní záruky. Před montáží není problém dodat referenční foto atd. POUŽITÍ: Vhodné pro 12V topení, diesel, benzin řady: Thermo Top C, E, Z, Z/C, S, V, T, EVO, Air Top, Eberspacher Hydronic. Dále je možno tento set použít pro rozšíření přihřívače na vozech VW T5 TDI které mají přihřívač Thermo Top C ( otestováno ). Po dohodě možno dodat za příplatek kompletní kabeláž KIT pro T5 jak provedení pro CLIMATIC ( manuální klimatizace ) tak CLIMATRONIC ( plně automatická klimatizace ). Samozřejmě rádi zajistíme kompletní profesionální instalaci vč. záruky za velmi příznivou cenu.Součástí instalace je také kompletní diagnostika WAG! Možnost také dalšího rozšíření o předvolbové hodiny nebo GSM ovládání. Dále je možnost propojení na GSM,GPS alarm JABLOTRON nebo PAGER alarm MAGICAR vč. jeho dodání ( letitá praxe - reference !!! ) Před samotným objednáním zboží nás kontaktujte pro ověření vhodnosti k Vašemu topení nebo vozu! Přesné ceny na dotaz. Nejlépe volejte! - v případě kdy budete psát nechte na sebe telefonický kontakt! Na dotaz bez telefonického kontaktu nebudu reagovat - děkuji za pochopení. Záruka. FA vč. DPH