inzerce, prodej, prodám, bazar

Forbal, volejbal, basket + Pardubické florbalové suvenýry

Kategorie: Míčové hry

Ročenka Českého florbalu, volejbal ME U17 ženy, basketu - sešit, samolepky, odznaky, klíčenka
Forbal, volejbal, basket + Pardubické florbalové suvenýry
Podobné inzeráty
Florbalové hole Salming
Prodám florbalové hole salming. v ceně jsou zahrnuty dvě florbalové hole,a to: Salmig Quest (72cm délka shaftu) Salmig aero kickzone tipcurve (72 délka shaftu) čepele kterými jsou florbalové hole osazeny jsou: Salminng Quest 2 mid,Exel x, náhradní čepele: Salming quest, Salming aero Důvod prodeje, již je nevyužívám. Uvedená cena je za vše!!! tzn v ceně dostanete 2x Florbalovou hůl, 2x Náhradní čepel.
Boty na basket
Prodám málo používané boty Adidas na basket, velikost 46.
Florbalové hole + míčky
Prodávám florbalové hole Unihoc Sniper 30, která je, jak můžete vidět na fotce, odřená a Kensis 2GAIN 31. Obě hole jsou dlouhé 95cm a čepele jsou zahnuté doprava. Jednoduše pro ně nemám využití, rád bych je předal dál. + přihazuji dva míčky V případě zájmu pište SMS na uvedené číslo. Díky! Pouze osobní odběr.
Florbalové chrániče loktů Unihoc Flow vel. S
Prodávám florbalové brankářské chrániče loktů. Velice málo používané, ani ne půlku sezóny. Ve velice dobrém stavu téměř jako nové. Syn přestal hrát tak prodávám. Na profilu prodávám téměř celé vybavení. Případní zájemci pište na mail rudolf.krajci@, SMS neodpovídám.
Florbalové boty Salming Slide 5 vel. 43
Prodávám florbalové brankářské boty Salming slide 5 ve velikosti 43 (27,5cm). Boty jsou používané jednu sezónu a jsou v dobrém stavu. Prodávám, protože syn přestal hrát. Případní zájemci pište na mail rudolf.krajci@, SMS neodpovídám.
florbalové cepele fatpipe bone
Florbalové čepele fatpipe: 1) čepel Bone- prava, párkrát hraná, cena 200