inzerce, prodej, prodám, bazar

Fosilní korál - náhrdelník a náramek

Kategorie: Šperky

krásné provedení, ihned k odběru!
Fosilní korál - náhrdelník a náramek
Podobné inzeráty
Náramky z minerálních kamenů
Nabízím náramky z minerálních kamenů. Náramek má velikost 17 nebo 21 cm. Velikost korálku je 0,8 cm. 1. náramek: lávové kameny, syntetický citrín, cena= 149 kč 2. náramek: obsidián, lapis, cena= 249 kč 3. náramek: obsidián, zkamenělé dřevo, lávové kameny, cena= 209 kč 4. náramek: howlit, sodalit, cena= 199 kč 5. náramek: obsidián, howlit, cena= 249 kč 6. náramek: achát, howlit, cena= 239 kč 7. náramek: syntetický citrín, lávové kameny, dračí achát, cena= 159 kč 8. náramek: sodalit, cena= 219 kč 9. náramek: malajský kámen, dračí achát, obsidián, cena= 199 kč 10. náramek: tyrkys, cena= 239 kč 11. náramek: malajský kámen, zkamenělé dřevo, cena= 179 kč 12. náramek: dračí achát, lapis, howlit, malajský kámen, tyrkys, cena= 189 kč 13. náramek: malajský kámen, cena= 209 kč Pokud byste měli o nějaký zájem, kontaktujte mě prosím na email marek.jirij@
Náušnice, náhrdelník, náramek, bižuterie, krystaly,různé
Odběr - v KARVINÉ, nebo zašlu. - pouze e-mail (Na sms nereaguju). - CENY rozepsané --1.----Cena za SADU celkem 90 Kč. Elegantní náušnice, náhrdelník, náramek. - souprava, kombinace stříbrná a černá. Univerzální velikost. Lze přizpůsobit velikost náramku (i náhrdelníku). Náramek i náhrdelník lze spojit a vytvořit delší náhrdelník. --2.---2+3.foto--luxusní NOVÝ NÁRAMEK - S RŮŽOVÝMI KRYSTALY --CENA - 360 Kč. Odběr - v Karviné, nebo zašlu. - nový, nepoužitý. - vzhled pravé stříbro - luxusní bižuterie - trojřadý náramek - jemný, krásný na ruce. - perličky a krystaly - světle růžové
Nová souprava KORÁL ONYX náramek a náušnice stříbro Ag925
Souprava náramku a náušnic vyrobená se stříbra s minerálem onyx a červený houbový korál. Krásná dárková sada, korál má průměr 10mm, onyx na náramku 6mm, na náušnicích 3mm. Náušničky mají zapínání na puzetu, celková délka 23mm. Náramek je na pružnou gumičku, délka 17cm. Všechny kovové komponenty jsou ze stříbra ryzosti 925. Nové, nenošené, prodávám s dárkovou krabičkou viz foto. Možné buď osobní předání v Liberci/Jablonci nebo zaslání Zásilkovnou, popř. Balíkovnou, podle domluvy.
Nová souprava KORÁL ONYX náramek-náušnice stříbro Ag925
Souprava náramku a náušnic vyrobená se stříbra s minerálem onyx a červený houbový korál. Krásná dárková sada, korál má průměr 10mm, onyx na náramku 5mm, na náušnicích 3mm. Náušničky mají zapínání na puzetu, celková délka 22mm. Náramek je na pružnou gumičku, délka 17cm. Všechny kovové komponenty jsou ze stříbra ryzosti 925. Nové, nenošené, prodávám s dárkovou krabičkou viz foto. Možné buď osobní předání v Liberci/Jablonci nebo zaslání Zásilkovnou, popř. Balíkovnou, podle domluvy.
náhrdelník a náramek korál
prodám náhrdelník a náramek korál, pravé úlomky z mořských korálů, barvené, bižuterie, párkrát nošené
Perlovy náhrdelník 42cm, 8-9mm PC: 3500 Kč.
Náhrdelník Pearls&Colors z pravých říčních perel. Délka: 42 cm. Velikost perel: 8-9 mm. Hladká perleť. Náhrdelník ma zářivý lesk a hraje odstíny: růžová, zlatá, nazelenalá. Perly mají několik přirozených nedokonalostí viditelné pouze při bližším pohledu a nejsou vidět když je náhrdelník na krku. Náhrdelník je dobře sladěny co do velikosti a tvaru perel. Spona je vyrobena z 925 mincovního stříbra. Zapínání spony je vyztuženo stříbrným drátem, který zabraňuje odření niti v průběhu času. Náhrdelník je nový a má vlastní dárkovou krabičku. Tento náhrdelník lze předávat z generace na generaci. Nikdy neztratí hodnotu a naopak ji pouze získá!