inzerce, prodej, prodám, bazar

Fotbalové chrániče Adidas

Kategorie: Fotbal

Fotbalové chrániče Adidas vel L, nepoškozené, jako nové
Fotbalové chrániče Adidas
Podobné inzeráty
Fotbalové ponožky štulpny + kotníkové chrániče
červené Adidas fotbalové ponožky štulpny vel. 2, na chodidle žmolík, jinak ok, cena 70,- Kč černé Kipsta fotbalové ponožky štulpny vel. 39-41 - počítejte že jsou spíše menší, silnější materiál, minimálně nošené. cena 70,- Kč černé Kipsta také vel. 39-41, ale tenčí materiál a chodidlo je o dost větší na jedné patě již zašité, odpovídá uvedené velikosti, cena 50,- Kč modré Joma min. nošené, cca velikost 39-41 (chodidlo je větší než na Adidas 2), pěkný stav, cena 70,- Kč černé fotbalové štupny bez ponožek, celková délka 50cm ale ohrnují se, cena 60,- Kč Dětské kotníkové chrániče - suchý zip na přichycení k holenním chráničům, syn nosil cca do velikosti 37, cena 50,- Kč. Poštovné 70 Balíkovna, 85 Zásilkovna, 1pár i obyčejně za 35. Platba převodem
Prodám kopačky ADIDAS + Chrániče ADIDAS a SPARTAN
Dobrý den, Kopačky ADIDAS: velikost 38, jsou po celkové opravě. Chrániče SPARTAN: jsou v zachovalém stavu, nejsou roztrhané. Chrániče ADIDAS: nejsou moc nošené, žádné vady. Ceník: Kopačky- ADIDAS: 100 kč Chrániče- SPARTAN : 30 Kč ADIDAS : 100 Kč E-mail: dominik.mosa@ TEL: Dohoda je možná!
Fotbalové chrániče Adidas junior
Juniorské, fotbalové chrániče holení Adidas, vel. M., zcela nové, nikdy nepoužité, vánoční dárek - špatná velikost.
Fotbalové chrániče adidas F50 replique
Dobrý den, prodám fotbalové chrániče Adidas F50 Replique. Minimální opotřebení pár škrábanců. Velikos:S 140-160cm 10-13 let.
Fotbalový chránič vel. M 160-175 cm zn. Adidas x reflex
PC: 449 Kč. Pánské chrániče holení málo nošené. Rychlí hráči se na hřišti neztratí. Tyto fotbalové chrániče holení adidas X REFLEX vám pomohou vyhnout se zranění. Mají pevné tvarované štíty, díky kterým jsou nejen efektivní, ale i pohodlné. Díky páskům si můžete nastavit šířku chráničů tak, aby vám vždy skvěle padly. Mají také integrované chrániče kotníků. Polstrování z EVA na zadní straně zaručí maximální pohodlí. Zapínání na jeden pásek na suchý zip. Osobní předání: Vlašim. Možné zaslat poštou, platba předem. Poštovné dle sazebníku České pošty, Zásilkovny, Balíkovny, GLS apod.
Fotbalové chrániče NIKE
Prodám fotbalové chrániče NIKE typ EMEA SC1000A-L na holeně a kotníky, velikost L, pro výšku postavy 170 – 180 cm, odolné chrániče holení a kotníků, mají tvrdý štít, který utlumí nárazy, zapínání na pásky na suchý zip, ve velmi zachovalém stavu, 1 x hrané, Made in Netherlands, cena 250 Kč. Možno poslat poštou.