inzerce, prodej, prodám, bazar

Fotbalový míč HUGO BOSS

Kategorie: Fotbal

Prodám fotbalový míč Hugo Boss.
Velikost 4.
Součástí balení je pumpička.

Zaslání přes zásilkovnu.
Fotbalový míč HUGO BOSS
Podobné inzeráty
NOVÝ FOTBALOVÝ MÍČ DERBYSTAR MERCEDES
Prodám nový FOTBALOVÝ MÍČ DERBYSTAR Fotbalový míč. Bílá / černá / stříbrná. Polyuretan. PVC-free. Ručně šitý z 32 dílů. Stabilní, tichý. Vhodný pro všechny za každého počasí. Z DERBYSTAR pro Mercedes-Benz. Oficiální velikost a váha - Barva: bílá / černá / stříbrná - Materiál: polyuretan - Velikost: 5 - Hmotnost: 425-435 g - Ručně šité ze 32 dílů - Vhodné pro každého počasí a na všech místech - Tvarová paměť - Z DERBYSTAR pro Mercedes-Benz - Vyrobeno v Pákistánu
Prodám fotbalový míč Hummel Concept Plus FIFA Match
Prodám NOVÝ fotbalový míč Hummel Concept Plus FIFA Match. Špičkový ručně šitý fotbalový míč. Schválení organizací FIFA pro oficiální utkání. Velikost 5. Původní cena 3450,-, nyní 1150,- + poštovné. Nebo osobní odběr.
10x zápasový fotbalový míč se síťkou
špičkový fotbalový zápasový míč vyrobený z nejkvalitnějších materiálů - tepelně lepený míč (thermo bonded) - lepený míč má výhodu při hře v mokrém a vlhkém prostředí, protože neabsorbuje vodu do švů a zachovává si tak stále stejnou váhu - klasická osvědčená konstrukce z 32 panelů - jedinečná golfová povrchová textura zajišťuje dobré proudění vzduchu a stabilní let - pod vnějším materiálem je 4 mm silná pěna a duše z přírodního latexu, která má mnohem lepší vlastnosti než klasické gumové duše
Fotbalový míč Tango 12 OMB Euro 2012 s podpisem Petra Čecha
Prodám zcela nový nepoužívaný fotbalový míč nejvyšší třídy Adidas Tango 12 OMB Euro 2012 s originálním podpisem Petra Čecha. Sběratelský kousek. Míč byl zakoupen v originální prodejně a nebyl nikdy používán, zabalen v originálním obalu.
Fotbalový profi míč Nike FLIGHT AGL (velikost 5) ÚPLNĚ NOVÝ
Špičkový míč Nike za SUPER CENU !! Nabízíme originální míče Nike - bombastická sleva 54% z doporučené maloobchodní ceny, která je 4099,-Kč !! V současné chvíli máme na prodej více kusů !! Velikost 5 (klasická velikost). Osobní odběr možný pouze v Prostějově. Při platbě předem na účet je poštovné jen 100,-Kč ! Při zaslání na dobírku je poštovné 160,-Kč. TATO NABÍDKA PLATÍ DO SMAZÁNÍ INZERÁTU !! POPIS: Pro přesnou dráhu letu! Fotbalový míč Nike Flight má za sebou osm let a 1 700 hodin testování a představuje revoluci v letové přesnosti. Tvarované drážky a přilnavá povrchová textura omezují neočekávaný pohyb míče ve vzduchu. To ti pomůže poslat ho přesně tam, kam chceš. Technologie Nike Aerowsculpt využívá tvarované drážky, které narušují proudění vzduchu, snižují jeho odpor a zajišťují lepší stabilitu letu. Revoluční aerodynamika zlepšuje letovou přesnost o 30 % oproti míči Merlin od Nike. Technologie All Conditions Control (ACC) s přiléhavou texturou ti dá nad míčem stejnou kontrolu za sucha i za mokra. Překryv s 3D inkoustovým potiskem pomáhá doladit dráhu letu a umožňuje ti trefit každou střelu a nahrávku přesně. Čtyři spojené díly vytvářejí větší kopací plochu a ty se do toho můžeš pořádně opřít. Materiál: 37% syntetická kůže, 33% guma, 20% polyester, 10% bavlna.
Fotbalový míč s podpisy hráčů Sparty
Nabízím fotbalový míč s podpisy hráčů Sparty