inzerce, prodej, prodám, bazar

Foto clip rám 50x70 cm

Kategorie: Doplňky

Prodám foto clip rám
Osobní odběr Brno Líšeň
K dispozici 4ks á 100,-
Foto clip rám 50x70 cm
Podobné inzeráty
Dioptrické brýle MUSCAT Stark Navy + sluneční Clip-on
K prodeji unisex dioptrické obroučky zn. MUSCAT, model Stark Navy + sluneční clip-on. Brýle využívány střídavě s jinými cca 3/4 roku. Bez vady, na clip-onu při bližším zkoumání je pár drobných nevýznamných oděrek. Clip-on zbarven do šedé, pružný, nasazování a odnímání jednou rukou bez jakýchkoliv problémů. Skla k případné výměně za vlastní - uvedu však vložená, se kterými prodávám: L 0,75 (-2,50), P 2,00 (-0,75) 170*. Míry obrub (přední části) 143 x 44 mm v nejširších částech. Původní cena obrouček 3.099,-Kč + clip-on 1.200,-Kč. Nyní ponechám celý set za 599,-Kč. "Tmavě modré acetátové obroučky v minimalistickém obdélníkovém tvaru. Optimální tloušťka rámu dělá model Stark unikátním. Zamilovali se do něj jak pánové, tak dámy. Jsou to prostě univerzální brýle oblíbené jak v dioptrické, tak sluneční verzi." "Jedinečný doplněk na dioptrické brýle, který ti poskytne 100% ochranu nejen během letních dní díky kvalitním UV filtrům. Nezapomínej na ochranu očí a dopřej svému zraku odpočinek. Změň své brýle jednoduše na stylové sluneční brýle, které budeš milovat! Jedny brýle pro všechny příležitosti během chvilky. Typický obdélníkový tvar modelu Stark lehce oživíš s clip on doplňkem." *V případě zájmu mě prosím kontaktujte odpovědním formulářem níže, na tel. nereaguji. Platí do smazání.
zrcadlo 50x70
Prodám zrcadlo 50x70 cm, dřevěný rám, používáno v chodbě. Cena 500,- Kč.
Clip rám 40x50
Clip rámeček s přední stěnou z plexiskla, bez rámu, plexisklo a zadní HDF deska jsou k sobě přichyceny pružinovým plechem. Dva úchyty pro horizontální či vertikální zavěšení. Chvíli visel, ale už pro něj nemáme využití. Bez vady. Cena 99,-Kč. V případě zájmu prosím o kontakt skrz odpovědní formulář níže, na tel. nereaguji.
Nová pánská minimalistická peněženka SLIM, clip na bankovky
Prodám velmi tenkou moderní peněženku z eko kůže a SLIM design. ----------------------------------------------- Peněženka s clipem - fotky 1-6 Rozměry : 8,2 cm x 11,3 cm Váha : 50g Přihrádka na 4 karty Money clip uprostřed na bankovky Bankovky lze mít pod kapsami nebo před viz foto. Dvě barvy : Nyní jen šedá Peníze nejsou obsahem výrobku :) ! Zásilkovna nebo os. předání.
2x obraz/rám/plakát 50x70
Prodám dva lehké bílé rámy 50x70cm JYSK včetně plakátů. Původní cena rámů cca 400Kč/ks. Po přestěhování pro ně nemám místo k pověšení. Cena uvedena za vše. Předání osobně nebo zásilkovnou s platbou předem navýšenou o 100Kč. Mám na bazošu více inzerátů, lze případně poslat s něčím dalším a zaplatit jedno poštovné dle rozměrů, max 150Kč jako balík C přes poštu. Nebo poštovné s dobírečným (je vyšší) předem a zboží na dobírku.
Rámečky  - Clip rám 24x30/ 21x30 cm sklo
Prodám Cliprámečky ve dvou různých velikostech 24x30/ 21x30 cm se sklem, které lépe přilne k rámovanému povrchu. Rámečky jsou lehce poškozené v jednom z rohů, viz foto Vhodné nejen na fotografie, ale i diplomy, certifikáty, koláže, puzzle, kresby, výšivky…. 21x30 cm – cena 30,- Kč prodej pouze pohromadě 24x30 cm – cena 35,- Kč Prodej pouze obou rámečků současně…. Cena 65,- Kč sleva 50,- Převzetí osobně Praha 2