inzerce, prodej, prodám, bazar

Foukací harmoniky sada

Kategorie: Dechové nástroje

Nepoužívaná sada foukacich harmonik, Československá Tremola Delicia, Německá Chrometta 10 a harmonika Victory vše v perfektním stavu
Foukací harmoniky sada
Podobné inzeráty
foukací harmoniky skoro nové E, G, F
foukací harmoniky Hohner, blues bender E Blues band G Silver star F prakticky nové, jen silver star mírně hraná ale vyčištěná. cena 600 za vsechny nebo i jednotlivě.
Tři čínské foukací harmoniky - komplet
Prodám harmoniky HERO a TOWER, laicky jsem zkoušel foukat a zvuky vyluzují. Zda se dají nějak ladit, nevím. Chci prodat všechny naráz za 590 Kč. Osobně k převzetí v Brně. Případně pošlu zásilkovnou.
Prodám harmoniky Hochner Comet a Chromonica
Prodám ve výborném stavu foukací harmoniky Hohner Comet, oboustranná C+F, a Hohner Chromonica II. M 270, včetně originálních pouzder, skoro nehrané ve výborném stavu, cena 990,-/ks, převzetí Praha.
Držák na foukací harmoniku
Držák na foukací harmoniku s ocelovou konstrukcí a snadným nastavením pomocí pružin a šroubu. Plstěné části zaručují bezpečné uchycení nástroje. Vhodné pro nástroje do šířky harmoniky 20,5 cm, rozpětí oblouku mezi panty 23 cm Nepoškozený, téměř nepoužívaný Osobní převzetí, nebo poštovné 110 Kč. Přes Zásilkovnu za 90 Kč, přes Balíkovnu za 75 Kč. {4082}
Foukací harmonika
Prodám foukací harmoniky nálezovy stav. Cena dohodou. Více informací po telefonu
LEE OSCAR 1910 - C,D,G:
LEE OSCAR 1910 - C PRODÁNO!!! 1910-C je foukací harmonika vyrobená firmou Tombo podle modelu světoznámého hráče Lee Oscara. Diatonická harmonika je nejčastěji používána pro styly blues, rock, country folk a jazz. Specifikace • Typ: diatonická • Ladění: C dur • 10 kanálů 1910-D je foukací harmonika vyrobená firmou Tombo podle modelu světoznámého hráče Lee Oscara. Diatonická harmonika je nejčastěji používána pro styly blues, rock, country folk a jazz. Specifikace • Typ: diatonická • Ladění: D dur • 10 kanálů 1910-G je foukací harmonika vyrobená firmou Tombo podle modelu světoznámého hráče Lee Oscara. Diatonická harmonika je nejčastěji používána pro styly blues, rock, country folk a jazz. Specifikace • Typ: diatonická • Ladění: G dur • 10 kanálů Původní cena za jednu je 900,- Kč Nyní jedna za 450,- Kč nebo všechny 3 za 1200,- Kč. PRODÁNO!!!