inzerce, prodej, prodám, bazar

Freeride SkiTrab Freeone Stelvio 2011

Kategorie: Skialpy

Prodám NOVÉ, nepoužité, bez vázání
SkiTrab freeone Stelvio 2011

modelová řada: Freeride

délka: 178 cm
rádius: 17 m
spička: 109 mm
střed: 70 mm
patka: 97 mm
Freeride  SkiTrab Freeone Stelvio 2011
Podobné inzeráty
Kompletní skialpový set SKITRAB + boty SCARPA
Prodám ježděný set SKITRAB. Vše je ve velice dobrém stavu, udržované, skluznice pravidelně voskovaná. Lze začít hned jezdit bez potřeby servisu. Lyže: Skitrab Piuma Evo Polvere 88, 178cm Starší prašanovky, hezky vedou oblouk, špička a pata jsou měkčí, takže krásně plavou i přes menší šířku, nicméně torzní tuhost je dostatečná a podrží i na tvrdším/umrzlém. Ideální skialpové univerzálky. Skluznice i hrany mají ještě spoustu materiálu pro velké servisy. Na jedné lyži je pod patou rýha, není u hrany, na vlastnosti nemá vliv, v servisu snadno ze skluznice zbrousí. Vázání: Diamir Eagle 12 XL (330-365 mm) Rámové vázání pro šlapání a freeride. Certifikace TUF, bezpečné - vyhazuje pata i špička. DIN na patě i špičce=12. Dále k setu zdarma: Originální pásy Skitrab - 100% mohér, výborný skluz. Lepidlo ok, pár sezon ještě poslouží. V jednom místě spravovány. Haršajzny Fristchi Diamir Eagle: Mačky na jarní firn. Dělané přímo na vázání Eagle. Jako nové - použité jen párkrát. Boty Scarpa Tambo: Skialpové lyžáky, přepínání chůze/sjezd. Do začátku ok, vše funguje, nicméně náročnějšího skialpinistu neuspokojí. Sedí na nohu 43/44, mondo point už bohužel nevím. Na setu jsem jezdil několik let, teď jsem koupil pokročilější výbavu, takže tuto posílám dál. S nabízeným setem jsem sjel x vrcholků v Alpách a žlabů v Tatrách, takže ručím za to, že lyže nezklamou. Boty jsou opravdu spíš do začátků. V případě zájmu pište prosím na: bajcuratomas@ Telefonní číslo není platné. Osobní předání v Praze. Děkuji TB ---------- Něco o lyžích: Vynikající lyže do všech druhů volných terénů – od bezedného prašanu až po nestabilní krustu. Model lyží, které nabízejí maximální nosnost v hlubokém a měnícím se sněhu, při zachování vynikající stability a ovladatelnosti na tvrdém sněhu. Pro lyžaře hledající nové zážitky z jízdy v náročných terénech. Nové lyžařské špičky se speciálním tvarem, který umožňuje snadno a rychle nasadit a sundat pásy. Toto upínání zabraňuje skopnutí pásů druhou lyží. Technické parametry : Délka: 178cm Váha: 1320g Povrch: 1.736 cm2 Geometrie: špička – střed – pata: 123/121 - 88 - 109 Rádius:21,8m O vázání: Vázání švýcarské značky Diamir Fritschi určené především pro milovníky dlouhých túr ve volném terénu. Inovovaný klouzavý systém pro delší a přirozenější krok, přepracovaná špička pro plynulejší vypínání a větší bezpečnost při sjezdu. Dodáváno včetně brzd, vypínací síly 4-12 DIN, certifikace TÜV.
lyže Skitrab Stelvio freeride 171
prodám starší používané lyže Skitrab Stelvio freeride 171 s vázáním dynafit FT a originálními pásy (mix 70/30)
Legendární skialpinistický set Skitrab 171 a vázání Dynafit
Prodám pěkném stavu legendární lyže Skitrab s vázáním dynafit Tour a pásy. Mám v nabídce i skialpinistické boty nové či bazarové. Set je možné zapůjčit a vyzkoušet za 399/den na adrese Hamsíkova Praha 5 tel:
Skialpovy set Skitrab & Boty Scarpa
Prodám skialpový set včetně bot. Lyže Skitrab PIUMA Duo Sintesi - velice lehké, délka 174cm (105-73-89), pinové vázání Dynafit TLT Vertical ST, stoupací pásy mají nové lepidlo, náhradní set na vytvoření nových pásů, boty Scarpa Spirit 3, vypékací botičky, Mondo 285 (EUR 44 - 9.5). Vše v dobrém stavu. Předání Praha 10.
Skialpové lyže SKITRAB
Prodám skialpové lyže SKITRAB Puma . Délka 178cm. Včetně vázání Dynafit + stoupací pásy . Váha celkem 3,5kg. Cena kompletu 20.000,-kč . . Praha
DALBELLO LUPO CARBON TI 130 freeride/skialp lyžiarky
Predám nové highend freeride/skialp lyžiarky DALBELLO LUPO CARBON TI I.D. velkost 43 (MP 280), idealne pre nohu 43-44 EU, kedze mi nesadla velkost. Komin je vyrobeny z karbonu, cele vyhotovenie lyziarky je highend, povodne sa lyziarka predavala za vyse 800e, papucka je spickova INTUITION ID MAX LIGHT, vsetko prislusenstvo pribalene. Veľkosť 43 Mondo point 28,0 Dĺžka skeletu 327mm Flex 130 Last 98mm Rozsah komína: 67° Špičkové boty na „big mountain“ použití, tedy na skitouring a lehčí freeride. Nad jiné vynikají nízkou váhou a vysokou tuhostí konstrukce. Na trhu jsou i lehčí modely, žádný z nich ale nemůže botám Dalbello Lupo Carbon konkurovat v tuhosti, která je dána použitím 3D tvarovaných prvků z karbonu >>