inzerce, prodej, prodám, bazar

freestyle street kolobežka

Kategorie: Koloběžky

prodam custom freestyle kolobezku
ethic trianon riditka
striker gripy
tilt stage I scs
vidlice ethic kegion
deska dron element 5.5x21
kolecka street surfing
griptspe drone
cely set me vysel na 9k
mam doma i dily navic(drone titanium riditka 660mm, triad exturcion riditka 620mm,longway kaizu a dilx na snowscoot to unamena predni lyzi a upravenou desku s lyzi)
kolobezku prodam jako celek a dilx po castech
kolobezku a dilx chci prodat ne vymenit
napiste sms a pak se muzeme domluvit na hovoru
freestyle street kolobežka
Podobné inzeráty
Freestyle koloběžka Root RS V2
Prodám FREESTYLE KOLOBĚŽKU ROOT RS V2 ČERNOU. Původní cena 5359 Kč. Zakoupena ve před 4 měsíci, běžné použití ve skateparku synem. Popis z netu:Root Industries se chytil trendů a představil svojí novou koloběžku zaměřenou na street. Na kompletu jsou nasazená ocelová řidítka s rozměry 710 x 610 mm. Celková výška koloběžky je 970 mm a celková hmotnost koloběžky je 4450 gramů. Na koloběžce je hliníková deska Root Industries Air V2 o rozměrech 55.9cm (22") x 13.3cm (5.25"). Root Industries nechtělo použít kompresní systém SCS, tak zvolili ostřílenou klasiku HIC, která je lepší na údržbu. Na koloběžce je pár 120 mm fullcore koleček s hliníkovým středem. Hlavní výhody: Super street koloběžka pro mírně pokročilé jezdce Nízká hmotnost koloběžky 120 mm kolečka na street Specifikace: Hmotnost: 4450 g Celková výška: 970 mm Kompresní systém: HIC Rozměry řidítek: 710 x 610 mm Materiál řidítek: CrMo Ocel Rozměry desky: 559 x 133 mm Vzhled desky: Jednodílná Rozměry koleček: 120 x 24 mm Materiál středu: Hliník Ložiska: ABEC5
Dětská koloběžka se 3 kolečky B1 500 bílo-mátová
Nabízím k prodeji funkční dětskou koloběžku po jednom dítěti se svíticími kolečky. Za 200kč je možné přidat i červené světýlko, zvoneček je v ceně koloběžky. Koloběžka je určená pro děti vysoké od 80 do 120 cm (2-5 let). Jaké jsou rozměry koloběžky B1 500? Koloběžka B1 500 byla navržena tak, aby se na ní dítě cítilo příjemně. Délka desky: 30 cm. Šířka desky: 10,5 cm. Výška desky: 5 cm. Průměr předních koleček: 125 mm. Průměr zadního kolečka: 100 mm. Výška řídítek ve spodní pozici: 45 cm (od desky). Výška řídítek v horní pozici: 66 cm (od desky). Celková délka: 56 cm. Výška od země: 26 cm. Kolik koloběžka B1 500 váží? 2,3 kg. Dítě si s ní poradí, dospělý ji bez problémů ponese. Přispívá k udržení stability. Proč vybrat koloběžku B1 500? Kvůli dvěma předním kolečkům a patentovanému systému řízení. Tato kombinace, vyvinutá ve spolupráci s odbornicí na dětský vývoj, umožňuje, aby se plocha nakláněla v úhlu bezpečném pro dítě. Při jízdě nebo zatáčení tak dítě neztratí rovnováhu. Řídítka jsou navržena tak, aby pomáhala dítěti zaujmout na koloběžce správnou pozici. Koloběžka B1 je intuitivní a snadná na řízení, pomáhá dítěti držet rovnováhu a napomáhá také rozvoji psychomotoriky. Jaký má koloběžka B1 500 vliv na psychomotorický rozvoj dítěte? Rovnováha, koordinace rukou, nohou a očí, natáčení těla v prostoru jsou aktivity, které přispívají také k psychomotorickému rozvoji dítěte. Koloběžka B1 500 se třemi kolečky byla speciálně navržena a vyvinuta ve spolupráci s odbornicí na dětský vývoj. Usnadňuje získávání všech těchto dovedností a umožňuje i těm nejmladším dětem od dvou let se při jejich učení bavit! Jak koloběžka B1 usnadňuje dětem jízdu? Kolečka z PU gumy a ložiska ABEC 1 poskytují kvalitu skluzu odpovídající schopnostem dětí od 2 do 5 let, skluz je dobrý, ale omezený. Cílem je, aby se díte nevyděsilo, pokud by se mu koloběžka rozjela příliš rychle. Osobní předáni po domluvě na Praze 10 či v okolí Líbeznic. Kontakt přes email.
Elektrická koloběžka Street Surfing ION400+ záruka
Elektrická koloběžka Street Surfing Voltaik ION 400. Koloběžka nese známky používání a má najeto 1001 km. Záruka 3 měsíce od pořízení koloběžky + dopravné zdarma. Interní označení koloběžky B0008. Koloběžka je včetně nabíječky.Byl proveden test baterie, který vyšel na 116%. Elektrická koloběžka Voltaik vás úsporně dopraví do práce, do školy, po městě či na výlet. Obě 10" ANTI DEFEKT kola vás vždy dovezou do cíle bez rizika defektu. Zadní kolo je navíc vybavené dvojitým odpružením a koloběžka Vás tak pohodlně přenese i přes drobné nerovnosti. Díky důmyslnému skládacímu mechanizmu jí složíte či rozložíte do 2 vteřin a při délce složeného rámu 116 cm a hmotnosti 16 kg jí snadno převezete autem, vlakem, MHD nebo uskladníte doma či v garáži. Motor 400W Kapacita baterie 12,5Ah Provozní napětí 36V Rychlost 25km/h Dojezd 35km Rychlost nabíjení 7-8h (4h na 2 nabíječky) Hmotnost 16 kg Max. nosnost 120 kg Velikost pneu 10 / 25,4 cm Druh pneu Anti defekt pevné Mobilní aplikace Voltaik
Freestylová koloběžka Street Surfing
Prodám freestylovou koloběžku Street Surfing. Důvod prodeje: špatná velikost Koloběžka je málo ježděná, téměř nepoužívaná, na řidítkách se malinko loupe nápis Street Surfing. Výška řidítek: 80cm Délka řidítek: 45cm Délka prkna: 40cm Nosnost: do 100kg Koloběžka je kovová, kraje řidítek jsou pěnová. Koloběžka je velmi lehká, nemá ani 2kg. POUZE OSOBNÍ ODBĚR!!!
Freestylová koloběžka Street Surfing
Prodám freestylovou koloběžku Street Surfing. Důvod prodeje: špatná velikost Koloběžka je málo ježděná, téměř nepoužívaná, na řidítkách se malinko loupe nápis Street Surfing. Výška řidítek: 80cm Délka řidítek: 45cm Délka prkna: 40cm Nosnost: do 100kg Koloběžka je kovová, kraje řidítek jsou pěnová. Koloběžka je velmi lehká, nemá ani 2kg.
2 x koloběžka
Dobrý den! Nabízím k prodeji koloběžky pro dívku a chlapce ve stavu viz foto. První spíše dívčí koloběžka: Koloběžka WORKER Dalai Technický popis: koloběžka 12 " s nafukovacími koly, vypletenými ráfky a ocelovým rámem povrchová úprava - lak zadní "V" Brake hliníková brzda/přední "V" Brake hliníková brzda ocelové ráfky stojánek vhodná pro děti od 4-10 let nastavitelná výška řídítek 70-80 cm šířka řídítek: 55 cm celková délka: 120 cm délka stupátka: 32 cm nosnost: 60 kg hmotnost: 6 kg barva: oranžová, olivově zelená, modrá, červená (Pořizovací cena 2200,- Kč s tím že jsem jí zhruba před rokem a půl dával dohromady a prošla servisem, ale od té doby je ve sklepě, takže stav spíše na seřízení před ježděním) Druhá spíše chlapecká koloběžka: Kolobežka Olpran 12"/14" Specifikace: Velikost předního kola – 14 "(35 cm). Velikost zadního kola – 12 "(30 cm). Celková délka koloběžky je 122 cm. Pevný rám je z chromované oceli. Vidlice BMX. Ruční brzda typu V-brzdy na zadním a předním kole. Pohodlné a protiskluzové rukojeti na řídítkách. Šířka řídítek 54 cm. Možnost nastavení výšky řídítek. Minimální výška řídítek od země 75 cm. Maximální výška řídítek od země 92 cm. Bezpečná protiskluzová plošina. Šířka plošiny je 11 cm. Výška plošinky od země je 11 cm. Délka plošiny je 27,5 cm. Koloběžka má stojánek. Hmotnost koloběžky 7 kg. Maximální nosnost 100 kg. Vhodné pro děti od 6 let. (Pořizovací cena 2400,- Kč ... stejně jako druhá koloběžka prošla servisem a od této doby stojí ve sklepě nevyužitá. Tedy bude potřeba tuto také nejprve seštelovat a seřídit.) Odběr osobně v Ústí nad Labem, uvedená cena je za oba kusy v případě zájmu jen o jeden kus bude cena poloviční.