inzerce, prodej, prodám, bazar

Fretky

Kategorie: Drobní savci

Prodám mláďata fretek ihned k odběru.
Fretky
Podobné inzeráty
Koupím mládě fretky
Dobrý den, sháním mládě fretky do naší rodiny
Krytí
Ahoj, sháníme samečka fretky, tchořovité barvy pro naši mladou slečnu. Prosím kontaktujte mě přes e-mail. Olomoucký kraj
Dvojhamak- šitý pelíšek do klece
Prodám nový, doma šitý dvojhamak pro drobná zvířata, co ráda pelíšek vysoko- potkany, činčily, osmáky, fretky apod. Rozměry- horní hamak 30x30 cm, spodní hamak 35x35 cm. Materiál- klasická bavlna, barva bledě modrá v kombinaci s barevným vzorem nahoře. Poutka- modrostříbrná stuha. Cena 120 Kč. K vyzvednutí osobně ve Strnadicích (okres Benešov) nebo po dohodě přivezu do Prahy na Kavčí hory. Případně zašlu kamkoli poštou jako doporučený dopis (na podací lístek) nebo zásilkovnou, v tom případě prosím o úhradu dvojhamaku a poštovného předem na účet. Po špatných zkušenostech nezasílám na dobírku. V nabídce mám několik dalších šitých pelíšků, můžete mrknout na mou další inzerci. V případě výběru více věciček lze zaslat vše za jedno poštovné ( cena je pak dle celkové hmotnosti). Pište mailem nebo volejte, pokud se mi hned nedovoláte, prosím zanechte sms, ozvu se nazpět, v práci nemůžu zvedat telefon.
Tulipytlík
Prodám nový doma šitý tulipytlík vhodný pro drobná zvířátka- potkany, činčily, fretky, osmáky apod. Rozměry 41 x 31 cm. Materiál- uvnitř modré bavlněné froté, vně barevná vzorovaná klasická bavlna. Tulipytlík viz. fotky. Cena 170 Kč. K vyzvednutí osobně ve Strnadicích (okres Benešov) nebo po dohodě přivezu do Prahy na Kavčí hory. Případně zašlu kamkoli poštou jako doporučený dopis (na podací lístek) nebo zásilkovnou, v tom případě prosím o úhradu tulipytlíku a poštovného předem na účet. Po špatných zkušenostech nezasílám na dobírku. V nabídce mám několik dalších šitých pelíšků, můžete mrknout na mou další inzerci. V případě výběru více věciček lze zaslat vše za jedno poštovné ( cena je pak dle celkové hmotnosti). Pište mailem nebo volejte, pokud se mi hned nedovoláte, prosím zanechte sms, ozvu se nazpět, v práci nemůžu zvedat telefon.
Koupím fretku
Koupím samičku fretky. Pouze tchořovitou nekastrovanou. Foto ilustrační.