inzerce, prodej, prodám, bazar

Fréza na sníh

Kategorie: Sněžná technika

Prodám malou,elektrickou frézu na sníh bez pojezdu zn.Hecht na pevné povrchy s nastavením komínu 190 stupňů.Použitá jen jednou.
Fréza na sníh
Podobné inzeráty
Sněhová fréza AGAMA ,pojezd, el. startér, světlo, řetězy.
Prodám párkrát použitou frézu v perfektním stavu. Včetně návodu k použití. Objem motoru: 196 ccm Výška záběru: 51 cm Typ motoru: 4-taktní motor OHV Ovládání směru odhozu: 190° Výkon: 6,5 HP Šípový dezén pneu: ano Objem palivové nádrže: 3,6 l Spotřeba paliva / hod.: 0,8 l/h Startování: El. 230V + startovací šňůra Šířka záběru: 62 cm Hmotnost: 82 kg Tato fréza je dvoustupňová, což znamená, že odklízený sníh prochází dvěma fázemi: nejprve je sníh přihrnut k ústí vyhazovací turbíny a poté už může být touto turbínou vytlačen do výhozového komínku. Šíře záběru (tj. jak širokou uličku sněhu odklidíte) činí 62 centimetrů. Výška záběru je až půl metru. Komínek si můžete natáčet do různých směrů, tam, kam chcete, aby odletoval vyhazovaný sníh. S komínem můžete otáčet až o 190°kolem dokola. Sněhová fréza Agama má 4-taktní motor OHV o výkonu 6,5 HP s objemem 196 ccm. Dvoustupňová sněhová fréza AGAMA 6562A-01E je poháněna čtyřtaktním motorem OHV o výkonu 6,5 HP s elektrickým startováním. Pro práci za zhoršené viditelnosti je fréza vybavena reflektorem. Ovládání výhozového komínu je snadné pomocí páky. Záběr 62 cm a výška záběru 51 cm je ideální kombinací, jak rychle zvládnout úklid sněhu. Sněhový šnek je opatřen po svém obvodu zuby, které snadno prochází skrz sněhovou pokrývku. Dvoustupňový systém pak zajišťuje kvalitní odhoz sněhu, ale i bezproblémový průchod sněhovou pokrývkou.
Sněhová fréza
Prodám sněhovou frézu s 4-taktním motorem Loncin o výkonu 11 koní a šířkou záběru 70 cm. Fréza se pohybuje po pásech, které jde samostatně brzdit a měnit tak směr jízdy frézy. Šířka frézovacího mechanismu je Směr vyhazování sněhu lze plynule nastavit. Přdní část frézy lze výškově nastavit do 3 poloh (transport, normální sníh, a udusaný sníh). Fréza je vybavena jak ručním startováním, tak i pohodlným elektrickým startováním na 240V, vyhřívanými rukojeťmi a světlem. Fréza je používaná, ale funkční. Volejte:
Sněhová fréza Husqvarna st121e
Prodám téměř nepoužitou sněhovou frézu Husqvarna ST121e. Fréza byla zakoupena cca 15 let zpět. Byla pouze vyzkousena a pak ležela ve sklepě. Nyní byla provedena generálka motoru a vyčištění a je plně funkční. Je vhodná na odklízení sněhu ze zpevněných ploch jako je zámková dlažba. Aktuální foto doplním později, fréza je na chatě v Jeseníkách. Technicky popis: Sněhová fréza Husqvarna ST121E Kompaktní a vysoce výkonná 1-stupňová sněhová fréza s pracovní šířkou 53 cm, vhodná pro čištění cest ke garáži a v zahradě. Snadno se s ní manipuluje a díky otočnému vyhazovacímu komínu lze jednoduše změnit směr vyhazování sněhu. Fréza je vybavena silným motorem s elektrickým startováním. Výkonné LED osvětlení umožňuje pracovat za tmy. Výkonnost: Typ vyhazovacícho mechanizmu: Jednostupňová Pracovní šířka: 53 cm Výška sněhové vrstvy: 33 cm Průměr šneku: 21 cm Průměr oběžného kola: 8 palců Motor: Výrobce motoru: LCT Typ motoru: OHV Název motoru: LCT 208 Zdvihový objem válce: 208 cm³ Čistý výkon při přednastavených otáčkách: 4 kW @ 3450 ot./min Objem palivové nádrže: 1,4 l Systém pohonu: Typ převodovky: Přímý náhon šneku Počet převodových stupňů vpřed: 1 Rozměry: Velikost pneumatik, jedna osa: 8x1,75 palců Základní stroj, délka: 78 cm Základní stroj, šířka: 54 cm Základní stroj, výška: 82 cm Hmotnost: 42 kg
Fréza na sníh
Pěkný den prodám frézu na sníh zn.Ainhel nova jen vyzkouš to čtyřtakní fréza o záběru to malá sympatická fréza na menší plochy spíš doma na dvorek.Vše funguje mohu předvést.Cena 4000kč Důvod prodeje pozůstalost
Sněhová fréza 56cm, nová,  cena 9000,- s DPH (více kusů)
(v originální krabici) Garland NGP ST 650 sněhová fréza má silný motor 6,5 HP se speciální zimní úpravou, která zaručuje bezproblémový start i za nízkých teplot. Fréza je vybavena 2 pracovními stupni provozu - dopředu a dozadu .Životnost frézy prodlužují kvalitní materiály, z nichž je vyrobena. Fréza má šířku záběru až 56 cm, je možné ji nastavit, a odhazuje sníh až do vzdálenosti 12 m. Držadlo frézy je osazeno měkčeným metriálem SoftGrip pro pohodlnější manipulaci.
elektrická fréza na sníh
elektrická fréza na sníh hecht 9160