inzerce, prodej, prodám, bazar

Fujica X-S. M42 na FUJICA X konvertor

Kategorie: Analogové fotoaparáty

oficiální fujica způsob jak používat M42 objektivy na starší fujica zrcadlovky (staré Fujica objektivy, staré Pentax objektivy, sovětské objektivy) na novějších Fujica tělech s Fujica X bajonetem(Ax-3, Ax-1, Stx-1). (*fotoaparat a objektiv na posledních 2 fotkách není součástí inzerátů)
Fujica X-S. M42 na FUJICA X konvertor
Podobné inzeráty
Porst 135mm f2,8 MC auto + Porst compact-reflex (M42)
Kinofilmový set Porst s uchycením M42. Objektiv Porst 135mm f2,8 MC auto (M42): Zachovalý stav. Ostření v pořádku. Clona funkční bez mastnoty. Skla čistá a prach vzhledem ke stáří v normě. Nějaké škrábanečky po čištění na zadní čočce. Bajonet M42, snadné použití pro fotografování na moderních fotoaparátech pomocí dostupné redukce. Fotoaparát Porst compact-reflex: Netestováno vyvolání filmu. Závěrka cvaká na všechny časy a vypadá to, že i přesně. Bulb režim funkční. Vzhled zachovalý. + originální přední krytka + UV filtr + popruh Mohu poskytnout i redukci M42 pro MFT (Micro 4/3, Olympus, Panasonic) pro nasazení na moderní fotoaparáty. +300kč Osobně: Hranice, Olomouc, Litovel Zásilkovna na pobočku a platba předem: 80kč
FUJICA ST701 + YASHICA YASHINON DS-M 1.7/50 mm, M42
Kinofilm: - mechanika fotoaparátu funkční - časy funkční, ale krajové polohy dle poslechu nepasují - expozimetr nereaguje - jeví známky používaní - viz foto - uchycení objektivu M42 - obal na kinofilm Objektiv - optika bez poškrabání a plísně - clona funkční - ostření chodí lehce - jeví známky používaní - uchycení objektivu M42 Fotoaparát se snažím nafotit co možná nejpodrobněji, prosím tedy o pečlivé prohlídnutí fotografii. V případě jakýchkoliv dotazu mě neváhejte kontaktovat. Osobní odběr anebo prohlídka je po domluvě možná v blízkém okolí Frýdku-Místku.
Carl Zeiss Jena Tessar 50mm f2.8 silver + Praktica FX3 (M42)
Kinofilmový set Praktica a Zeiss s uchycením M42. Ruším sbírku fotoaparátů a objektivů. Carl Zeiss Jena Tessar 50mm f2.8 silver (M42): Zachovalý stav s drobnými kosmetickými nedostatky. Ostření tužší, ale ne tolik, že by se objektiv vyšrouboval z foťáku při přeostřování, v celém rozsahu stejný odpor. Clona funkční bez mastnoty. Preset clony v pořádku. Skla čistá a prach vzhledem ke stáří v normě. Bajonet M42, snadné použití pro fotografování na moderních fotoaparátech pomocí dostupné redukce. Praktica FX 3: Zachovalý stav. Netestováno vyvolání filmu. Závěrka cvaká, ale časy asi potřebují seřídit. Bulb režim funkční. Šachta čistá, obraz pěkný čistý. + Součástí je kožené pouzdro s popruhem Osobně: Hranice, Olomouc, Litovel Zásilkovna na pobočku a platba předem: 80kč Zásilkovna domů a platba předem: 110kč Dobírka + 40kč (poštovné předem)
CONTAX FB + Carl Zeiss Jena SONNAR 4/135, M42
Kinofilm: - mechanika fotoaparátu funkční - časy funkční, ale krajové polohy dle poslechu nepasují - expozimetr neodzkoušen - pravděpodobně nefunkční - jeví známky používaní - krytka expozimetru drží jen na vlásku - uchycení objektivu M42 - obal na tělo kinofilmu - trojnožka na kinofilm Objektiv - optika bez poškrabání a plísně, avšak jemné nečistoty uvnitř objektivu - clona funkční - ostření má tužší chod - jeví známky používaní - uchycení objektivu M42 - obal na objektiv Součástí i velká koženková brašna viz. foto Fotoaparát se snažím nafotit co možná nejpodrobněji, prosím tedy o pečlivé prohlídnutí fotografii. V případě jakýchkoliv dotazu mě neváhejte kontaktovat. Osobní odběr anebo prohlídka je po domluvě možná v blízkém okolí Frýdku-Místku.
VOIGTLANDER VSL 1 + MC MACRO-REVUENON 2.8/28 mm, M42
Kinofilm: - mechanika fotoaparátu funkční - časy funkční, ale krajové polohy dle poslechu nepasují - expozimetr neodzkoušen - nemám potřebný typ baterie - jeví známky používaní - na jedné straně se odlepuje koženka, detail foto - uchycení objektivu M42 - trojnožka na kinofilm Objektiv - optika bez poškrabání a plísně - clona funkční, ale velmi často se zasekává v otevřené poloze - ostření chodí lehce - jeví známky používaní - uchycení objektivu M42 Fotoaparát se snažím nafotit co možná nejpodrobněji, prosím tedy o pečlivé prohlídnutí fotografii. V případě jakýchkoliv dotazu mě neváhejte kontaktovat. Osobní odběr anebo prohlídka je po domluvě možná v blízkém okolí Frýdku-Místku
PRAKTICA PLC 3 + PENTACON elektonic 2.0/135 mm, M42
Kinofilm: - mechanika fotoaparátu funkční - časy funkční, ale krajové polohy dle poslechu nepasují - expozimetr neodzkoušen - nemám potřebný typ baterie - jeví známky používaní - na jedné straně se odlepuje koženka, detail foto - uchycení objektivu M42 - trojnožka na kinofilm Objektiv - optika bez poškrabání a plísně - clona Nefunkční - ostření chodí lehce - jeví známky používaní - uchycení objektivu M42 Fotoaparát se snažím nafotit co možná nejpodrobněji, prosím tedy o pečlivé prohlídnutí fotografii. V případě jakýchkoliv dotazu mě neváhejte kontaktovat. Osobní odběr anebo prohlídka je po domluvě možná v blízkém okolí Frýdku-Místku.