inzerce, prodej, prodám, bazar

Funny Wheels Rider

Kategorie: Odrážedla

Dvě odrážedla Funny Wheels modré barvy, jedno s dvojkolem a druhé bez pomocného kola, výborné pokud zkoušíte kvůli balanci dítěte jak to zvládne.
Karlovy Vary a okolí
Funny Wheels Rider
Podobné inzeráty
Odrážedlo FUNNY WHEELS Rider Ride-On lvíček plyšový růžový
Prodám odrážedlo FUNNY WHEELS ve tvaru lvíčka, plně funkční a čisté. Téměř nepoužívaně, včetně originální krabice, dceru nezaujalo. Bezpečné interiérové odrážedlo pro nejmenší děti. Pohyb na odrážedle je možný všemi směry, snadno se ovládá a řídí. Kolečka jsou uzpůsobena pro tichou jízdu, nezanechávají na povrchu žádné stopy. Plyšový potah lze vyprat na 40°. Pohodlné a bezpečné sezení. Díky pohybu odrážedla všemi směry dítě posiluje svaly bříška a zpevňuje držení těla. Nosnost: 25 kg, výška sedla: 22 cm, váha odrážedla: 1,5 kg. Rozměry balení 49 x 30 x 23 cm.
REZERVACE Odrážedlo FUNNY WHEELS
Prodám odrážedlo FUNNY WHEELS ve velmi dobrém stavu (málo používané), má pouze drobné oděrky po stranách řidítek. Odrážedlo může být používáno jako tříkolové nebo dvoukolové, nastavit lze 2 výškové polohy. Pneumatiky nekloužou a mají tichý chod. Prodávám včetně kompletního příslušenství a návodu. Osobní převzetí v Českých Budějovicích.
Odrážedlo Funny Wheels
FUNNY WHEELS 2v1 pink Jezdene pouze dcerkou. V moc peknem stavu. Občas škrábanec , jinak plné funkční , kompletní. Originální české odrážedlo, které roste s dítětem. Dvě zadní kola se daji vyměnit za jedno a nastavit výšku. Tříkolové a dvoukolové odrážedlo, 2 výškové polohy (nastavíte vpředu i vzadu, rozdíl 3 cm) Tiché pneumatiky, které nekloužou, bezpečné i pro ty nejmenší. Z odolného a nezávadného plastu, se zahlazenými spoji. Vidlice má omezený rozsah otáčení a řídítka se tak nemohou přetočit. Rukojeti řídítek jsou na konci rozšířené, a tím chrání dětské ruce před poraněním. Doporučený věk: od 18 měsíců nosnost: 50 kg váha odrážedla: 2,10 kg výška sedla: 28/31 cm šířka řídítek: 30 cm rozteč zadních kol: 20 cm průměr kola:19 cm šířka pneumatiky: 4 cm Součástí prodeje i delší osa a další zadní kolo pro úpravu odrážedla na tříkolové.
Odrážedlo FUNNY WHEELS 2v1 modré
FUNNY WHEELS 2v1 modré Originální české odrážedlo, které roste s dítětem. Dvě zadní kola se daji vyměnit za jedno a nastavit výšku. Tříkolové a dvoukolové odrážedlo, 2 výškové polohy (nastavíte vpředu i vzadu, rozdíl 3 cm) Tiché pneumatiky, které nekloužou, bezpečné i pro ty nejmenší. Z odolného a nezávadného plastu, se zahlazenými spoji. Vidlice má omezený rozsah otáčení a řídítka se tak nemohou přetočit. Rukojeti řídítek jsou na konci rozšířené, a tím chrání dětské ruce před poraněním. Doporučený věk: od 18 měsíců nosnost: 50 kg váha odrážedla: 2,10 kg výška sedla: 28/31 cm šířka řídítek: 30 cm rozteč zadních kol: 20 cm průměr kola:19 cm šířka pneumatiky: 4 cm Součástí prodeje i delší osa a další zadní kolo pro úpravu odrážedla na tříkolové. Osobní předání Olomouc a okolí.
Odrážedlo FUNNY WHEELS
Prodám odrážedlo FUNNY WHEELS v dobrém stavu s originální krabicí. Může být používáno jako tříkolové nebo dvoukolové, nastavit lze 2 výškové polohy.
odrazedlo funny wheels
prodam odrazedlo funny wheels prodavam jak to vidite. osicku na jedno kolo nemam. reaguji na sms nebo volani predani modrany/jizni mesto