inzerce, prodej, prodám, bazar

FUTON Z OVČÍ VLNY A KONOPNÉ LÁTKY

Kategorie: Matrace

Prodám 2 kusy FUTONU z přírodních materiálů z dílny Lukáše Vejnara.
Potah: 100% konopná látka – 380g/m2
Jádro matrace: konopná rohož – cca 3 cm
Výplň: ovčí vlna - cca 11 cm
Rozměr: 90 x 200 x 14 cm
Z každé strany jsou dva úchyty pro snadnější manipulaci
Futon je používaný, ale nepoškozený, mírně sležený. Vhodný např.do komunit.centra.
Pořizovací cena byla 12.000 kč/kus
Osobní odběr. Prodejní cena je za kus.
FUTON Z OVČÍ VLNY A KONOPNÉ LÁTKY
Podobné inzeráty
Futon / matraci, včetně roštu 200 x 90cm
Prodám Futon v super stavu, rozměr 200 x 90cm, kupovaný v roce 2020 na Původně zakoupený do dětského pokoje, využívaný jen příležitostně. Jedná se o jeden z nejtvrdších futonů, které snesou i velkou zátěž, určený na spaní, díky tvrdosti neumožňuje složení do polohy gauče. Prodávám včetně speciálního roštu pro futon.
180x200 Japonský futon české výroby, jako nový
(Otrokovice) Prodám japonskou matraci s extra vrstvou, velkou přímo na klasickou manželskou postel. Futon máme rok a po celou dobu byl krytý voděodolným chráničem matrace. Navíc je celý uvnitř pratelného potahu, který k matraci patří, takže futon i povlak je naprosto bez znečištění. Futony vydrží stejně dlouho jako kvalitní zdravotní matrace (udává se 7-10 let). Prodávám pouze z důvodu přírůstku do rodiny a koupě větší postele, ke které jsme již koupili naprosto stejný futon, jen větší. Na ničem jiném už spát nechceme. Na rozdíl od běžných matrací je krásně pevný. Nový stojí 11.300,- (viz screen z webu výrobce). V rodině máme k půjčení dodávku, takže by teoreticky šlo domluvit se na přivezení.
Futon 140 x 200
Prodám futon asi 10 let starý, ale ve výborném stavu, po celou dobu používán chránič matrace, využíván sporadicky v pokoji pro hosty. Pouze v jednom místě malá skrvna, ale není prakticky vidět (je vidět na obrázcích) Popis z obchodu: Futon Kokos - středně tvrdá matrace z přírodních materiálů - vlny, bavlny a jedné kokosové vrstv v povlaku ze 100% bavlny. Tuhá a zároveň pružná matrace. Nezaměnitelný komfort spaní na tvrdém s pocitem měkkosti. Drží tvar, vhodný i pro větší hmotnosti. Nutný osobní odvoz (váha 28 kg)
Futon kokos-latex
Prodám téměř nový futon kokos-latex 100x210cm. Koupený na podzim na bližší popis zde plus povlak Používaný cca 2 měsíce. Tím že na něm byl po celou dobu povlak a ještě povlečení tak je jako nový. Cena 9500, pripadne dohoda. Původní cena 11700.
Futon + povlak (bez postele)
Futon nejvyšší kvalita Kokos - Latex + režný povlak, postel není předmětem prodeje. Velikost 180 x 200, výška cca 8cm Důvod prodeje - Stárneme :), potřebujeme 2 menší PS: má 42 kg Doprava možná po domluvě
Ortopedické matrace z ovčí vlny (šité na zakázku) 200x70x16
Nabízím 2ks ortopedických matrací (šité na zakázku) z ovčí vlny o rozměrech 200x70x16cm. Osobní převzetí v Žatčanech u Brna. Možné i s postelí (+ 500,-Kč).