inzerce, prodej, prodám, bazar

Gabionový kámen různé rozměry

Kategorie: Stavební materiál

prodám amfibolitový kámen vhodný do gabionových plotu čí košů
barva: antracitová ( šedě modrá )
kamen je vysoce odolný prý nejvhodnější kámen na tyto účely, za mne mohu jen souhlasit vypada to skvele
PC:1500/t prodám za 1200kč/t
možnost odběru i menšího množství 5/10t
dopravu možno zařídit téměř kamkoliv
rozměr kamene 32/63
v připade potreby mam moznost zaridit i jiny rozměr za cenu 1300/t (
Gabionový kámen různé rozměry
Podobné inzeráty
Kamenná dlažba kvarcit tmavě šedá 1,5-2,5 cm
Prodám zbytek dlažby z realizace najezdu domu. Naprosto rovná, přesná kamenná dlažba - povrch protiskluz. Kámen, kamenná dlažba ,šlapáky, dlažba krásné, tříděné, extra pevné kamenné nášlapy / šlapáky a velkoformátovou dlažbu z křemene - kvarcitu, tvrdý nenasákavý kámen. Běžně se používá i pro obklad na stěnu. Kamenná dlažba je vhodná na pojezdové plochy, kamenné chodníky nebo jako samostatné nášlapy do zahrady, do jezírek, kolem bazénu atd. Síla 1,5-2,5 cm, velikost 5-10 ks/m2, barva tmavě šedá, paleta - 20 m2, 1 tuna. Jedná se o tříděný prvotřídní kámen!! Kámen je k vidění ve Svitavách, dovezem nákladním vozidlem s hydraulickou plošinou nebo dodávkou + vozík. Doprava po celé ČR. Volejte.
Daruji kamen na stavbu zdi jezírka,...
Daruji za odvoz kámen na stavbu zdi k místu kde je kamen zeď se dá dojet Tatrou a kamen naložit bagrem vhodné na opěrkou zeď, jezírko, okrasnou kamennou zeď,... podmínkou je odvozu komplet ne pouze vozíky za os auto
PRODÁM KRÁSNÉ KAMENY - RULA ČERNÁ
Rula - okrasný kámen pro dotvoření originální zahrady Rula je kámen vhodný pro stavbu skalek, dotvoření Vašeho jezírka nebo pro stavbu suchých zídek. Je to velmi odolná hornina, vyniká pevností a tvrdostí.Uvedená cena je za 1 kus kamene Ceny a velikosti: kámen 20x30 cm / 30 Kč ks kámen 30x40 cm / 40 Kč ks Máme cca 1.000 kusů
Kamenná dlažba kvarcit světle šedá 2-3 cm
Z nerealizované zakázky prodám kámen, kamenná dlažba ,šlapáky. pouze 469 kč/m2 Prodám krásné, tříděné, extra silné kamenné nášlapy/šlapáky - velkoformátovou dlažbu z křemene - kvarcitu, tvrdý nenasákavý kámen. Kamenná dlažba je vhodná na pojezdové plochy, kamenné chodníky nebo jako samostatné nášlapy do zahrady, do jezírek, kolem bazénu atd. Síla 2-3 cm, velikost 7-10 ks/m2, barva světle šedá, paleta - 30 m2, 1,5 tuny. Mam i palety 10m2 - 500kg Jedná se o tříděný prvotřídní kámen!! Kámen je k vidění ve Svitavách, dovezem vozidlem s hydraulickou plošinou. Doprava po celé ČR. Volejte.
Žulový štípaný kámen 20x20x40cm
Dobrý den, nabízím k prodeji žulový štípaný kámen 20x20x40cm šedé barvy. Odchylky od rozměru jsou +- 2–3cm. Cena je 2.100 Kč/t bez dopravy, dopravu Vám zkalkuluji na základě množství odebraného materiálu a místa vykládky. Kámen je vhodný hlavně pro použití jako obrubník nebo pro zdivo, ale využít ho lze i jinak.
Stavební kámen, pískovec, opuka, vápenec
Nabízím k prodeji stavební kámen, směs pískovce, opuky, a vápence, kámen bude k odvozu od posledního týdne v březnu 2023, k dispozici bude cca 300m3, možnost dopravy po domluvě, cena je uvedena za m3 volně loženého kamene.