inzerce, prodej, prodám, bazar

GameStorm Ventilátory 3x120 RGB - nové nerozbalené

Kategorie: Chladiče

V CR nesehnatelne, je to doslova unikát.

Celokovová unikátní konstrukce

Cena na Amazonu: 2999,-
Cena u me 1999,-
GameStorm Ventilátory 3x120 RGB - nové nerozbalené
Podobné inzeráty
Fractal Design Prisma AL-14 ARGB 140mm PWM 3 pack (Cena v ob
Plně funkční Tichý ventilátor do PC sestav s RGB LED osvětlením, velikost 140 x 25 mm, PWM ovládání, průtok vzduchu až 103,85 CFM, úroveň hluku až 34,1 dBA, rychlost 500-1700 RPM, napětí 7-12 V, sada 3 ks. Ideální by bylo osobní předání, ale možno i zaslat (i na dobírku): - Zasilkovna: 80Kč (Dobírka: +30Kč) - PPL do Parcelshopu: 70Kč (Dobírka: +20Kč) (na Adresu +50Kč) - Česká Pošta (balík do ruky): 110Kč (Dobírka: +80Kč) - Česka Pošta (balík do balíkovny): 75Kč (Dobírka: +25Kč) - DPD: 150Kč (Dobírka: +40Kč) Záruka 14 dní na vyzkoušení Popis: Ventilátory Fractal Design série Prisma AL umožňují vaší sestavě skutečně zazářit. Šest RGB LED umístěných mezi lopatkami ventilátoru spolupracuje v souladu s bílými poloprůhlednými lopatkami ventilátoru a venkovním prstencem, aby vytvořili jednotnou záři po celém povrchu ventilátoru. Přednosti Prisma AL-14 Léty prověřená kvalita produktů Fractal Design Vysoce kvalitní ložisko Tichý chod RGB LED osvětlení PWM ovládání Cílem je tichý výkon Jako u každého Fractal Design ventilátoru je středem pozornosti jejich hlučnost. Díky využití prémiových LLS ložisek jako standardu pro celou sérii je zajištěné, že Prisma AL-14 ventilátory budou vidět a ne slyšet. RGB LED osvětlení Ventilátory jsou kompatibilní se softwarem známých výrobců desek pro ovládání osvětlení: ASUS Aura, Gigabyte Fusion, MSI Mystic Light a ASRock Polychrome. Můžete je tak synchronizovat s dalšími komponentami. Ti kteří chtějí více fyzické kontroly mohou spárovat Prisma ventilátory s ovladačem Adjust R1 pro přepínání mezi barvami a nastavením jasu a pohybových efektů stisknutím tlačítka. Klíčové vlastnosti Jedná se o kvalitní tichý ventilátor s RGB LED osvětlením. Umožňuje PWM ovládání rychlosti. Má velikost 140 x 25 mm. Poskytuje průtok vzduchu až 103,85 CFM a rychlost 500-1700 RPM. Dosahuje úrovně hluku až 34,1 dBA. Operuje při napětí 7-12 V. Sada 3 kusů.
PC ventilátory Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple Pack Blac
Nové, nepoužité. Výkonný ventilátor umožňuje kromě způsobu, jak zdokonalit oběh vzduchu uvnitř vašeho počítače, změnu barvy počítačové skříně za pomoci LED osvětlení. Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple Pack Black + Lightning Node Core vás na první pohled překvapí svým specifickým tvarem, který doplňuje RGB varianta podsvícení. Jestliže jste si obstarali počítač s průhlednout bočnicí, je pro vás Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple Pack Black + Lightning Node Core perfektním řešením. Velikost 120 mm umožňuje umístění do každého standardního počítače. Jedním z nejzásadnějších parametrů je jeho napětí potřebné k chodu, v případě tohoto modelu má hodnotu 12 V. V jedné sadě narazíte na celkem 3 ventilátory. Parametry: Chlazení Vzduchem Počet osazených ventilátorů 3x120mm Další vlastnosti ARGB podsvícení (5V) , PWM Hmotnost 123 g Typ ložiska Hydraulic Bearing System (HBS)Podsvícení Barva podsvícení RGB RGB ovládání Corsair iCUEVlastnosti ventilátorů Minimální rychlost 400 RPM Maximální rychlost 1 500 RPM Minimální hlučnost 18 dB Maximální hlučnost 26,5 dB Průtok vzduchu 47,73 CFM (81,09 m3/h) Regulace otáček Automatická regulace otáček Průměr ventilátoru 120 mm Příslušenství Corsair Lightning Node Core Operační voltáž 12 VRozměry Velikost ventilátoru 120 × 120 mm Hloubka 25 mmBalení Počet ventilátorů v balení 3 ksKonektory Napájecí konektor 4pin PWM
Ventilátory Enermax Ring T. B. RGB + hub
Nabízím k prodeji 4 RGB větráky Enermax 4x Kit T.B. RGB s vlastním hubem. RGB lze ovládat ovladačem, nebo lze připojit přímo do desky (ale kabel deska - hub bohužel nemám). Do hubu lze zapojit až 8 ventilátorů + 2x 4pin třeba RGB pásek, nebo klidně další podsvícené ventilátory. Do hubu lze zapojit např. Reset tlačítko a lze poté měnit barvy tlačítkem na bedně. Poslední 3 foto pro představu při funkčním stavu. Uvedená cena je za celý set viz foto. Preferuji osobní předání, po dohodě možná pošta. Pište prosím pouze mail, tel. vypnutý z důvodu otravování ve 2 ráno.
2 PC ventilátory CoolerMaster 140mm
Prodám dva RGB ventilátory CoolerMaster MasterFan PRO 140 AP. Používané cca 1 rok, pak nepoužívané a uložené ve skříni. Přepínač na spodní straně ventilátoru umožňuje změnu režimu podsvícení mezi červenou (R), modrou (B) nebo RGB. Připojení 4 pin s otáčkoměrem. Připojení na RGB controller u kompatibilních základních desek. K dispozici dva ventilátory. Cena za kus. Oba za 350,- Kč. Zaslání na výdejní místo Zásilkovny na dobírku +100 Kč. Kontakt preferuji WhatsApp/SMS/e-mail. INZERÁT PLATÍ DO SMAZÁNÍ.
SilentiumPC Stella HP RGB PWM (120mm, 2x140mm)
Prodám plně funkční málo použité tiché ventilátory. 1ks SilentiumPC Stella HP RGB PWM, 120mm ...120,- 2ks SilentiumPC Stella HP RGB PWM, 140mm ... 180,- RGB rozbočovač 100,- Cena za vše 500,- Možnost zaslat zásilkovnou nebo balíkovnou.
Větrák/ větráky s RGB do PC POSLEDNÍ 3 KUSY VÝPRODEJ
Dobrý den, nabízím klasické větráky do PC, nebo větráky do PC s RGB. Větráky všechny plně funkční, na tich s RGB bylo odzkoušeno i RGB. Větráky jsou nové, pouze vyzkoušené, nemají větší oděrky a nemají obal. Ceny větráků dle pořadí foto: 2: Trochu lepsí větrák UpHere, jeden má ulomený držák, ten je za 20,- ten druhý za 50,- 3,4: Větráky s RGB EZDIY-FAB - 50,-/kus Možno vyzvednout osobně po telefonické domluvě. Nebo mohu poslat na dobírku nebo po platbě předem přes Zásilkovnu. . Děkuji