inzerce, prodej, prodám, bazar

Garáž pronájem Brno Černovičky 19 m2, pod Olomouckou

Kategorie: Garáže

Pronajmu garáž v Brně Slatině v Černovičkách pod ulicí Olomouckou. Příjezd po zpevněné obecní cestě. Jedná se o horní řadovou garáž, proto je suchá a má rovněž opravenou střechu. Garáž nemá zapojenou elektrickou energii. Cena pronájmu garáže je 2.003,-Kč za měsíc.
Vratná kauce 4.000,-Kč při podpisu smlouvy.
POZN. TATO GARÁŽ JE JIŽ PRANAJATA, BUDU MÍT JEŠTĚ JEDNU VOLNOU KONCEM BŘEZNA 2023.


Garáž pronájem Brno Černovičky 19 m2, pod Olomouckou
Podobné inzeráty
Pronájem, Garáže,  14 m2 - Zlín - Příluky, ev.č. 01192
Ev.č. 01192 Explicit Reality & Dalibor Stříbný Vám nabízí k pronájmu garáž, která je nově kompletně zrekonstruovaná, respektive postavená garáž v městské části Zlína - Obeciny Garáž prošla demolicí obvodových zdí a střechy a postavená nová garáž, dle stávajících a moderních standardů dnešní doby. Při příjezdu ke garáži Vám bude sloužit venkovní osvětlení na fotobuňku. Garáž má nové ocelové vrata obložené dřevem s bezpečnostním zámkem. Podlaha je z velkoformátových dlaždic o tloušťce 20mm, aby odolala vjezdu těžších vozidel. Na nových zdech o tloušťce 20 cm je vyvedeno několik zásuvek na 230V. Strop, který je kompletně zateplený a obložený OSB deskou disponuje dvěma stropními svítidly. Garáž je zabezpečena zvukovým alarmem a osvětlením pro případ nežádoucích návštěvníků garáží. Rozměry garáže: Šířka: 2,7 m Délka: 5 m Výška stropu 2 m Vjezdové vrata: Výška: 1,9 m Šířka: 2,2 m Garáž může sloužit pro parkování automobilu, nebo také jako sklad materiálu, či jiných věcí. Ceny za garáž: Nájemné činí 3.000,- + energie Kauce činí 6.000,- Odměna RK: 5.000,- Nenechte si ujít pronájem této garáže. Budu se na Vás těšit na osobní prohlídce. Dalibor & Stříbný Explicit Reality Cena: + energie, + provize RK, včetně právního servisu.
prodej garáže, 19m², v městské části Brno – Veveří.
cena včetně sepisu smluvní dokumentace, včetně advokátní úschovy, včetně provize , prodej garáže, 19m², v městské části Brno – Veveří. Garáž je v osobním vlastnictví, pozemek pod garáží je ve vlastnictví města Brna. Roční nájemné za pozemek ve výši 1.140,-Kč, nájem na dobu neurčitou. Garáž je bez č.p / č.ev., je však řádně zapsaná v katastru nemovitostí. Jedná se o řadovou, suchou, zděnou garáž s betonovou podlahou. Střecha je opravena (pískovaná IPA). Garáž je suchá, čerstvě vymalovaná, natřeny jsou i dvoukřídlé ocelové dveře. Ty jsou opatřeny dvěma zámky, FAB zámkem a visacím zámkem s ocelovou petlicí. V garáži není zavedena elektřina. Rozměry: hloubka 517cm, šířka 300cm, šířka vjezdu 235cm, výška vjezdu 187cm, vnitřní výška 200cm. Příjezdová komunikace je dlážděná. Garáž je vhodná nejen k parkování automobilu, ale i jako skladovací prostor a v neposlední řadě jako investice. Garáž se nachází přímo naproti baseballovému hřišti Techniky Brno, v těsné blízkosti Hospůdky za homerunem. Pro další informace navštivte webovou stránku: Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvýhodnější nabídkou. Pro další informace volejte makléře. Ev. číslo: 642483.
Prodej garáž Brno - Slatina
Prodáme garáž v osobním vlastnictví, okr. Brno - město, Brno - Slatina, ulice Hviezdoslavova. Jedná se o suchou, vyklizenou garáž o celkové rozloze 22 m2. Garáž je cihlová, řadová. Umístěna je na vlastním pozemku. Pozemek před garáží je obecní, roční nájemné je 87 Kč. Garáž je v dobrém stavu a má nově vybudovaný vjezd a novou střechu. Garáž je s elektřinou 220/380V, má tedy vlastní podružný elektroměr. Garáž je volná dohodou ihned. CENA dohodou: 1.350.000 Kč + provize RK. Kontakt K-REAL tel.
TOP GARÁŽ 19m2 Brno Maloměřice
BEZ PROVIZE A JINÝCH POPLATKŮ. Nově zrekonstruovaná, zděná, řadová garáž s novou střechou v perfektním stavu o výměře 19m2 ve frekventované lokalitě (obsluha nádraží a rodinné domy- provoz na denní bázi) v ul. Babická u nádraží Maloměřice. Okolí garáže a její orientace naopak zajišťuje klidné a pohodové užívání nemovitosti. Pozemek pod garáží je ve vlastnictví Českých drah a. s. za jehož pronájem se platí 855 Kč ročně. České dráhy a. s. nabízí majitelům garáží odkup pozemků pod garážemi za cenu necelých 70 000 Kč. Momentálně se jedná po koupi pozemku pro případného zájemce o nejlevnější garáž s pozemkem aktuálně v nabídce garáží v Brně. Pokud najdete levnější garáž srovnatelného stavu jsme ochotni o ceně jednat;) Garáž je volná, ihned k dispozici, viz aktuální foto. Pro bližší informace a termín prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vás.
Garáž na prodej. Velká garáž Ostrava.
Prodej garáže o vnitřních rozměrech 6 x 3,3m. Klasické garáže jsou jen 2,7m široké. Kousek od středu města Ostrava a Ostrava Poruba. Ostrava Mariánské Hory, ulice Švermova. Garáž je chráněná vraty, mřížemi a psy. Přepis na katastru nemovitostí zajištěn. Prodejní cena garáže pouhých 129 000 Kč. Stejně jako většina cca 95% garáží, tak i tato stojí na pozemku jiného vlastníka. V tomto případě nestojí na pozemku města, ale stejně jako všechny garáže v této lokalitě (cca 200ks) na pozemku firmy Asental. Za pozemek pod garáží se platí klasický roční nájem 1740Kč / rok. Platí do smazání. tel.: garáž v ostravě, garáž ostrava, garáž k prodeji, garáž v ostravě porubě...
Prodám garáž Akce 259 000;
Dobrý den prodám garáž v Ùpici na ulici Zborovská.Garáž je po celkové rekonstrukci nově vymalováno, nově natřené dveře, nově udělaná podlaha, nově natřená střecha.Garáž je v osobním vlastnictví, pozemek pod garáží je taktéž v osobním vlastnictví.Garáž se nachází v zástavbě bytových jednotek.Garáž se nachází v klidné lokalitě a je ihned k užívání, garáž je naprosto suchá a nikde do ní nezateka.Cena 259 000; při rychlém a slušném jednání dohoda o ceně možná, jsem přímý majitel takže cena je konečná.Pro blíží informace volejte